Arama sonuçlarınız

1. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli İptal Edilen Münferit Maaşın Yeniden Girilmesi Ve Hesaplanması

Kıst + Tam maaş yaptığım zaman kıst maaşı geriye dönük kesenek yapabilir miyim? Kbs çağrı merkezine neyi düzelttirmem gerekiyor? Şu an sistemde gözüken münferit maaşı mı sildiricem? Acil cevap verebilirseniz çok sevinirim gününü geçirdim zaten bugün sondu, daha fazla gecikmesin.
  2. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli İptal Edilen Münferit Maaşın Yeniden Girilmesi Ve Hesaplanması

14 Eylül'de sözleşmeliden çıkarıp 15 Eylül'de kadrolu olarak başlattık. Sözleşmeli olarak maaş yapmıştım yanlışlıkla, onu iade ettirip primlerini hazineye geri aktarımını yaptım. Sadece kadrolu maaş yapması kaldı. Yukarıda dediğim gibi kadrolu maaşı yapmıştım ama geri iade ettirdim şimdi tekrar...
  3. aykut_gokalp

Kurumsal hesaplamayı bu kişi için yapmadım. Önceden kayıtlı olanlara kurumsal yaptım bunu sonradan ekleyince münferit yaptı, konu bu sadece. Peki, ekimde bu kişi kurumsal maaşın içinde olucak. Ekim döneminde buna münferit yapmış olduğum için kurumsal maaş yapmamı engeller mi? Sonuçta bunun 15...
  4. aykut_gokalp

Kurumsal hesaplama yapmıştım zaten Eylül dönemi için, bunu yeni kayıt ettim. Dönemini Ekim seçip yapsam keseneğini taa ekimde versem olur mu?
  5. aykut_gokalp

Bu yazı pek yardımcı olmadı ya da ben anlamadım. Orada sözleşmeliden bahsediliyor, ben kadrolu maaşı iptal edip tekrar kadrolu maaşı yaptım.
  6. aykut_gokalp

Bir kadrolu öğretmenimize münferit maaş hesaplaması yaptım ama ufak bi yanlışlık olduğu için geri gönderttim maliyeden. Şimdi tekrar hesaplama yapmıyor. "Kişinin eylül ayı bordrosu var tekrar yapamazsınız" diye uyarı veriyor. Bunun bi yolu var mı acaba?
  7. aykut_gokalp

Köşe Yazıları Sözleşmeli 4/B den Kadrolu 4/A ya Geçiş - Görsel Anlatım

Kişi borcu hazırlama formatını yayınlama şansınız var mı?
  8. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçen Öğretmene Sözleşmeli Maaşı Verilince Nasıl Geri Alınır?

Teşekkür ederim Tuğrul Bey, durumun mantığını anladığımı düşünüyorum. Kişi borçlarını hazırladım pazartesi verebilirim ancak maliyede kimse yoktu. İnşallah bi sorun çıkmaz. 23 üne az kaldı.
  9. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçen Öğretmene Sözleşmeli Maaşı Verilince Nasıl Geri Alınır?

SGK ya göndermedim ama şu an mal müdürlüğü emanetinde beklediği için dedim. Emanettekiler için yazı yazmama gerek yok mu?
  10. aykut_gokalp

Yapacağım şunlar sanırım; 1- Bu adamlardan aldıkları parayı geri alıcam. 2 - Primleri hazineye aktarıcam. 3 - Benim bildirgemde 29 sözleşmeli var. Bu kadroya geçen 3 kişiyi bildirgede silicem. 26 Kişinin bildirgesini yapıcam. 4- Bu 3 kişiye kadrolu maaş yapıp keseneğini göndericem. Peki...
  11. aykut_gokalp

Öğretmeni 14 Eylül'de sözleşmeliden çıkarıp 15 Eylül'de kadroya geçirdik ama eylül maaşında dalgınlığıma geldi sözleşmeli maaşı yaptım. Bildirge ve kesenekleri daha göndermedim. Bildiğim kadarıyla maaşı geri alıcam. Maaşı geri aldıktan sonraki işlemler nedir? Bir de maaşı geri almak için excel...
  12. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli MYS'de SSK Prim Borcunun Alacaktan Kesilmesi

Teşekkür ederim, eski usul devam edicem artık, uygun bir kalem bulamadım.
  13. aykut_gokalp

İhale şoförlerle ayrı ayrı yapıldı. Burası küçük yer şirket adına alma falan olmuyor. Bana sadece MYS'de hangi kalemden bu kesintiyi yapacağım lazım aslında. "SSK - Ödenmemiş Prim Borçları" kaleminden yapınca kurumun sicil numarasını girdiğim için işlem uzuyor SGK'da. Bu ödemeyi şoförün Bağ-Kur...
  14. aykut_gokalp

İlçemiz merkezine köylerden öğrenci taşıyan şoförlerin ödemesini yaparken bazılarının SSK prim borcu oluyor. Ben de alacağından borcunu kesiyorum. Kesinti ekle kısmından "SSK - Ödenmemiş Prim Borcu" ekleyip kurumun sicil numarasını yazıp kesintiyi yapıyorum ama bu şekilde yapınca SGK daki adam...
  15. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli MYS de kitap alımı

Dediklerinizle aynısını yapıyorum aslında ama resimde gösterdiğim bütçe tertibi çıkmıyor bir türlü. Sorun bende mi yoksa sistemsel mi anlamadım. Herkes aynı sorunu yaşıyormuş ama bi kaç tane ödeme yapabilen var onlar da yaptım ama nasıl yaptım ben de anlamadım diyorlar :)
  16. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli MYS de kitap alımı

İmam Hatip Ortaokulu'na 37.265.411.11.050.13.71.01.06.02 bütçe tertibine gelen para ile kitap alımı yapılacaktır. Resimdeki MYS ekranında hangileri seçmeliyiz? Bu ekranı geçtikten sonra ödeme emrinin düzenlendiği ekranda (2. resim) Ödeme Kalemi Türünü hangisi seçmeliyiz? Bizim seçtiklerimizde...
  17. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli En son yükselenebilecek terfi

Ekteki resimde "Son" yazan kısım tam olarak ne demek? Örneğin ortaokul mezunu 14/2 den başlamış bir çalışanımıza terfi vericem. Şu an 5/4 ünde. Çalışabildiği sürece atıyorum 5/20 olabilir mi, yoksa durduğu bir yer var mı?
  18. aykut_gokalp

Programlar 5434-5510 Kişi Borcu Hesaplama Programı - Vergi İstisnalı - Kesenek Sistemi Prim Iadeye Uyumlu

Yersiz ödenen eş yardımı için kullanmak istiyorum ama öyle bir seçenek yok.
  19. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş Dönem İçin Ek Bildirge Verilir mi?

Denedim şimdi, asıl bildirgede bunların adı olduğu için ek bildirgede veremiyorum. 2020/8'in bütün bildirgesini iptal edemem şimdi bunlar için. 2020/9 bildirgesinde 32 kişi var, bunları göndermedim 30 unu gönderdim onlarda sıkıntı yok. Bunları göndermesem, maliyeden emanetteki paraları iptal...
  20. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş Dönem İçin Ek Bildirge Verilir mi?

2 öğretmenimiz sözleşmeliden kadroya geçti. 14 Eylül de 4a dan (sözleşmeli) çıkarıp 15 Eylül de 4c ye (kadroya) geçirdik. Ekimin başında da bunlara ek ders yapılmış. Sadece bu kişilerin ek dersi münferit olarak Eylül'ün ortasında yapılıp 2020/8 döneminde gönderilmeliydi. O zaman yapılmadığı...
  21. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Atanan Sözleşmeli Personel Kişi Borcu

Sözleşmeli bir öğretmeniniz 09/09/2020 tarihinde kadroya geçecek. Bugün SGK çıkışını yapıyorum, yarın da 4/1 - C den kaydını yapıcam. 15 Ağustos 14 Eylül maaşını aldığı için 9 Eylül ve sonrasını geri almam lazım. mutemetler.com sitesinde Kişi Borcu yazan yerden hazırlıcam. Borç sebebi yazan...
  22. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen Eş Yardımı ve AGİ Geri Alma

Eşinin işe başladığını geç bildiren bir öğretmenimiz için fazla ödenen eş yardımı ve AGİ'yi geri almak için ekteki gibi bir tablo hazırladım. Doğru mu, bakar mısınız? Hesaplamaları belirtmem gerekir mi yoksa bu haliyle yeterli mi?
  23. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Vekil Öğretmenlik

Teşekkür ederim, evraklarını vereyim SSK ya işletsin o zaman.
  24. aykut_gokalp

Hocam 4a da gözükmüyor biliyorum, 4c de de gözükmüyor. Yani benim önce sgk ya bi yazı yazıp vekil öğretmenlik döneminin hizmet dökümüne(4/c) işlenmesini sağlamam lazım sanırım. Sonra yine sgk ya yazı yazıp hizmet bilgilerini isticem ve mebbis'e işlicem. Tahminim bu. Bu yöntem doğru mu yoksa...
  25. aykut_gokalp

Müdürlüğümüzde çalışan sözleşmeli bir öğretmenimiz daha önceden ücretli olarak görev yaptığı dönemleri birleştirmek istiyor. Ama bu çalıştığı dönemlerin birisi vekil öğretmenlik. Yine bizim ilçemizde görev yapmış 2006 yılında ve evraklarını buldum. Çalıştığı bu dönem 4/A hizmet dökümünde...
  26. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli ek dersini vergi matrahına ekleme

4B sözleşmeli öğretmenlerin ek dersini yaparken bu sitede yayınlanan excel dosyasını kullanıyorum. KBS maaş matrahını kendisi ekliyor ama ek ders matrahını elle eklememiz gerekiyor. Bunu eklerken tutar olarak SSK matrahı sütununda yazan sayıyı mı ekliyoruz yoksa SSK matrahı tutarından %14 ü...
  27. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Öğretmen Sınav Görev Ücreti Hesaplama Bordrosu

Teşekkür ederim buna göre yapayım daha ödemedim. 1594066221 Hocam sizin önerdiğiniz programı ben bayadır kullanıyorum. Son güncel halini indirip yapayım dedim tutar bana biraz garip geldi. Daha önce indirmiş olduğumu kullandım farklı tutarlar çıktı. Başka bir internet sitesinden baktım aynı...
  28. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Öğretmen Sınav Görev Ücreti Hesaplama Bordrosu

İsimleri ve göstergeyi değiştirmeniz yeterli. Bir de ilgili kişi hangi gelir vergisine tabi ise onu değiştirirsiniz formülde. DOSYA GÜNCELLEMESİ NEDENİYLE SİLİNMİŞTİR H.Tuğrul SÜMER
  29. aykut_gokalp

evet çözdüm ssk matrahından işveren payı, işçi payı ve damga vergisini çıkarıp gelir vergisi yüzdesiyle çarpıp buluyoruz :)
  30. aykut_gokalp

onu buldum da bi gelir vergisini çözemedim, neyin %20 sini almışım 1593676801 ücret toplamından damga vergisi, %20,5, %14 ü çıkarıp %20 sini almışım doğru mu
  31. aykut_gokalp

20 Haziranda yapılan LGS'nda görev alan gözetmenlere ücret vermem gerekiyor. Geçen sene yaptığım bordroyu bilgisayarda bulamıyorum. Elinde olan var mı acaba? Geçen sene yaptığım dosya şu şekilde. Neyi neyle çarptığımı hatırlasam tekrar düzenlerim, onu da söyleyebilirsiniz.
  32. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Üstün Başarı Teklif Yazısı Örneği

İlçemizde 3 başarı belgesi almış olan öğretmenler var, bunlar için Kaymakamlığa Üstün Başarı belgesi vermeleri için bir yazı yazıcam. Bunun bir örneği var mı?
  33. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Maaşı matrah Bilgisi

Teşekkür ederim. İlksan sendika değil ama onu da çıkarıyor muyuz?
  34. aykut_gokalp

Bordroya baktım da Toplu Sözleşme İkramiyesi adı altında veriliyormuş. Her ay sendika kesiliyor. 1. 4. 7. ve 10. aylarda Toplu Sözleşme İkramiyesi adı altında bir ücret veriliyor. Her ay sendika aidatını Matrahtan düşücez. İkramiyeyi de matraha ekleme gibi bir şey söz konusu değil sanırım.
  35. aykut_gokalp

Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Sendika aidatı 3 ayda bir geriye veriliyor, bu durumu değiştirir mi?
Geri
Üst Alt