Arama sonuçlarınız

1. aykut_gokalp

Programlar 4/B Sözleşmeli Öğretmen Ek Ders Puantaj | Ödeme Programı

Bütün bordrolardaki "Aylık Vergi Matrahı" yazan yerleri yoplayınca kbs deki tutarı buldum. Diğer kazançları "Eklenen vergi matrahı" kısmına yazılacakmış. Diğer kazançlarındaki tutarların hangisi bu kapsama giriyor? Örneğin Eğitime hazırlık ödeneğinde hangi tutarı buraya yazıcam?
  2. aykut_gokalp

Programlar 4/B Sözleşmeli Öğretmen Ek Ders Puantaj | Ödeme Programı

Öncelikle teşekkür ederim ihtiyacım olan bir çalışma. Bu %20 lik dilimin mantığı nedir? Adamın kazancı 18.000 i geçince dilime giriyor tamam ama ek dersleri manuel yapıyoruz sonuçta. Kbs deki toplam vergi matrahı yazan yerdeki miktara yaptığımız manuel ödemeleri eklememiz gerekiyor mu? Atıyorum...
  3. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Bilgilerini Girme

KBS'de Kurum Bilgileri kısmında eksik bilgiler vardı. Onları doldurdum sorun çözüldü. Banka ile ilgisi olmayan bilgilerdi ama sanırım İl-İlçe bilgisinden kaynaklanıyor. Kurum Banka Kodu ile kurumun bulunduğu ilçenin eşleşmesi gerekiyor diye bir mantık yürüttüm.
  4. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Bilgilerini Girme

Anaokulunda çalışan kadrolu bir öğretmenimiz KBS'de ortaokula kayıtlı gözüküyordu. Anaokuluna kaydını almaya çalışıyorum KBS üzerinde. Aldım ama banka bilgilerini girerken Ziraat bankasını seçtiğimde resimdeki gibi bir hata alıyorum. Yanlış yaptığım bir şey mi var?
  5. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli eğitim öğretim ödeneği

Personel listesi seçerken bazen boş geliyor. Maaş Bilgi Girişi kısmından ilgili kuruma geçip tekrar Sosyal Yardımlara gelince listeleniyor.
  6. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli öğretmende eğitim yılı hazırlık ödeneği BES kesilirmi

Bizde geçen sene yapılan ve il merkezinden de söylenen aynı. Sözleşmelilerde sgk da kesiliyormuş. Benim yaptığım format şu:
  7. aykut_gokalp

Editörün Seçimi Sürekli Görev Yolluğu Nasıl Verilir? Eşi Çalışan Personelin Sürekli Görev Yolluğu Bildirimi ve Diğer Konular

O zaman sadece birine %2.5 seçip diğerine bir şey seçmiyorum(zaten seçemiyorum programda) ve tek bordro yapıp ödüyorum. O da 1846 tl tutuyor. Yani ikisine ayrı ayrı 1846 tl değil toplam 1846 tl verip gönderiyorum. Doğru mu anlamışım hocam?
  8. aykut_gokalp

Editörün Seçimi Sürekli Görev Yolluğu Nasıl Verilir? Eşi Çalışan Personelin Sürekli Görev Yolluğu Bildirimi ve Diğer Konular

bir evli çiftimiz(kadrolu öğretmen) aynı yerden aynı yere gidiyorlar. Bunlara 1 tane yolluk yaptım ve yer değiştirme unsurunu 2,5 yaptım. Aynı bordrodan diğerine de yapacak mıyım?
  9. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Münferit maaş emsan verisi çıkmıyor

adamı kbs den ayırdığım için çıkmıyor sanırım
  10. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Münferit maaş emsan verisi çıkmıyor

- Kadrolu bir asker öğretmenimiz vardı. Bu sene 26 temmuzda terhis edip 15-26 Temmuz maaşını münferit olarak yaptım(toplu olarak yapılan maaşta yapıp geri kişi borcu almak yerine böyle yaptım). - 31 temmuzda ödeme emrini düzenlemişim, muhtemelen ödemesini ağustosta almıştır. - Maliyeye ağustos...
  11. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Temmuzda ödenen para ağustos bildirgesine eklenir mi?

Teşekkür ederim. Sonuç olarak sadece bu kişinin bildirgesini iptal ettim, 5 günlük maaş hesaplayıp 14 günlük fark ile beraber ek bildirge olarak yaptım.
  12. aykut_gokalp

Onayladığım bildirge boş değil aslında 28 kişi var. Sadece bu öğretmene 0 girerek onayladım. İl merkezini aradığımda o öğretmenin 14 günlük farkını ağustos dönemine eklersin diyor ama bana hiç mantıklı gelmiyor. Sizin dediğiniz gibi düşünmüştüm ben de ama 5 günlük ödemeyi nasıl yapacağımı...
  13. aykut_gokalp

- Bir 4B öğretmenimiz 20 temmuzda bedelli askerliğe gitmişti. - 15 Ağustos itibari ile göreve başlattık. - Bu öğretmene temmuz ve ağustosta(bayram nedeni ile) maaş yapmadım. Sadece 14 günlük fark yaptım. - 15 eylülde maaş yaparken normal maaşının yanına bir de 15 ağustos maaşını ve 15-19 temmuz...
  14. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark E-Bildirgesi

Geçen hafta pazartesi 14 günlük farkları mal müdürlüğüne verdim. Ek mahiyette e-bildirgeleri yapılması gerekiyormuş. Aynı şekilde kadrolularda da kesenek yapılacakmış. 6. ayı seçip yapacaksın dediler ama şimdi girip yapayım dedim 6. dönem çıkmıyor e-bildirge sayfasında. Önümüzdeki ayki...
  15. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Asker Öğretmen Terhis Olup İl Dışı Tayin Olursa

- Okulumuzda asker öğretmen vardı ve kadrosu da aynı okuldaydı. - Sevk Tarihi 26.07.2018 - Bu öğretmeni okuldan 26 Temmuz 2019(cuma) tarihi ile terhis etik ve terhis belgesini düzenleyip askerlik şubesine gönderdik. - 29 Temmuz 2019(pazartesi) tarihi itibari ile göreve başlama dilekçesini alıp...
  16. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Geçici görev yolluğu konaklama faturasını kaybetme

İl içi 1 haftalık eğitim seminerine kaymakamlık oluruyla gittim. Kaldığım hotelin verdiği faturayı kaybettim. Yolluğun ödenmesi için fatura vermek zorunda mıyım? Yolluğu alabilmem için başka bir alternatif var mı?
  17. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen bedelli askerlik işlemleri

Tuğrul bey benim merak ettiğim aslında bu adam geri dönüp dilekçesini aldıktan sonra kaymakamdan olur almamıza gerek var mı yoksa ilçe milli eğitim müdüründen alsak yeter mi? Bir de sözleşmesini fesh ettiğimiz için Mebbis e ayıca izin kısmına bir şey yazmaya gerek var mı?
  18. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen bedelli askerlik işlemleri

4B sözleşmeli öğretmen bedelli askerliğe giderken; 1) Olur almaya gerek var mı? Varsa illaki kaymakamdan mı almalıyız yoksa ilçe milli eğitim müdürünün oluru yeterli mi? 2) Sözleşmesini fesh etmek gerekiyor mu? Gerekiyorsa ayrıca mazeret izni yazmaya gerek var mı? 3) Döndüğünde dilekçesini alıp...
  19. aykut_gokalp

Mutemet Arşivi Kitap Önerisi

Hem mutemet olarak hem 657 ve varsa başka şeyler. 657 için şu kitabı buldum mesela iyi midir sizce? 657 Mutemetlik için de bir kitap lazım
  20. aykut_gokalp

Mutemet Arşivi Kitap Önerisi

Özellikle Milli Eğitimin yapması gereken iş ve işlemlerle önerebileceğiniz kitap var mı?
  21. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Görevde Yükselme İle Gelen Memur Giriş İşlemleri

Teşekkür ederim. Bu sene öğretmen olarak atandım ama ilçe milli eğitimdeyim. Bakalım çözücez inşallah :)
  22. aykut_gokalp

Teşekkür ederim, banka promosyonu tam olarak nedir? Öğretmenlere öyle bir şey yapmıyorum.
  23. aykut_gokalp

Bi okulda hizmetli olarak çalışan birisi görevde yükselme sınavı ile ilçemiz milli eğitime memur olarak atanmış, kararnamesi geldi ama kendisi daha aramadı. Göreve başlamasını yaparken tam olarak neler yapmam gerekiyor?
  24. aykut_gokalp

Mutemet Arşivi KBS Haziran 2019 maaş hesaplatma (Bilgilendirme)

Maaşların en geç ne zaman yapılması gerekiyor normalde? Atıyorum 13 ünde yaptın verdin yatmaz mı?
  25. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Bedelli askerlik dönüşü MEBBİS'e işleme

Sözleşmeli öğretmenin bedelli askerlik dönüşünde Terhis Belgesini MEBBİS'e nasıl işliyoruz? Resimde göründüğü şekilde yaptım, bilmediğim yerleri boş bıraktım ve yaptıklarımdan yanlış olan var mı? Öğretmen askere giderken sadece MEBBİS ten mazeret izni yaptım ve dönüşünde kişi borcu yaptım. SGK...
  26. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Mal Hizmet ve Yapım Harcamaları

Teşekkür ederim. Fatura ödeme işlemlerini yapıyorum. Ocak ayında sadece okulların fatura tutarlarını 03.2 den girip onayladım o kadar. İl de onaylamış. Bunun dışında okullara malzeme alınacaksa ya da tadilat yapılacaksa onların parasını talep edip buraya yazıyoruz herhalde dediğinize göre. Maaş...
  27. aykut_gokalp

Çözümlendi | Kilitli Mal Hizmet ve Yapım Harcamaları

Bilişim öğretmeniyim, bu sene atandım fakat İlçe MEM e aldılar. O yüzden fazla bir şey bilmiyorum. İl'den Mal, Hizmet ve Yapım Harcamaları ile ilgili yazılar geliyor. MEBBİS den girip onaylamam gerekiyor. Okulların faturalarının miktarlarını toplayıp 03.2 den giriyorum sadece. Bi şey demediler...
Geri
Üst Alt