Arama sonuçlarınız

  1. Çözümlendi | Kilitli 4 D Sürekli İşçi Rapor Ve Doğum İzni İşlemleri

    Kurumumuz geçen ay SGK ile mahsuplaşma protokolü imzaladı. Bunun sonucunda iki sorum var: 1. Kovid sebebiyle rapor alan işçinin maaş ve sgk bildirimleri nasıl yapılır? 2. Kadın işçimizin yasal doğum izninde (37.haftaya kadar çalıştı.13 haftalık yasal doğum izninde) maaş ve sgk bildirimi nasıl...
  2. Çözümlendi | Kilitli V2 Bildirge Uygulamasında [Hata Kod:x0-Y1702*Jgms5Z5Ljjoccm**Null] Hata

    Sistem Tablosundan veri çekilirken hata oluştu [hata kod:X0-Y1702*JGMs5z5lJJoCCM**null] Şeklinde hata alıyorum. Karşılaşan ve çözümünü bilen var mı?
  3. Editörün Seçimi Mülga Ai̇le Bakanlığı Ve Çalışma Bakanlığı Tühi̇s Ile Öz Büro İş 01.10.2021 Ti̇s İmzalandı

    Değerli arkadaşlar Mülga Aile Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı 10 iş kolu Tİs 01.10.2021 tarihinde imzalandı. Fark, maaş ve SGK işlemleri ve programlar ile destek olursanız sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.
  4. Çözümlendi | Kilitli Şoförlü Araç Kiralama Hizmet Alımı

    Değerli arkadaşlar açık ihale yetişmediği için 01.01.2020 tarihinden itibaren 1 aylık doğrudan teminle şoförlü araç kiralama alımı yapmamız gerekiyor. İşçilik ve araç kira bedeli hesaplamak için dökümanı olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/d İşçi (696 KHK'lı) Hastane Sevk İşlemleri

    Arkadaşlar herkese kolaylıklar dilerim. 4/d işçi personelimiz il dışında hastaneye sevk ile gitti. getirdiği sevk belgesinde ayaktan tedavi ve yatarak tedavi kısımları doldurulmuş. Ayaktan tadavi kısmı ücretli izin gibi değerlendirilir doğru mudur? Bir de yatarak tedavi kısmı nasıl...
  6. Çözümlendi | Kilitli 696 KHK 4/d işçi sağlık raporu

    696 KHK ile Sürekli İşçi kadrosuna geçen personelimiz aşağıdaki gibi bir rapor getirmiştir. Maaş ve SGK açısından yapılacak işlemler nelerdir? Herkese kolaylıklar dilerim.
  7. Çözümlendi | Kilitli Nakit alınan kesin teminatın iadesi Nasıl Yapılır?

    Arkadaşlar kolay gelsin herkese. Nakit alınan kesin teminatın iadesi için mal müdürlüğüne nasıl bir işlem yapmam lazım. Örnek evraklar var mıdır? Bir de firma kesin teminatı ilde defterdarlığa yatırmış. Biz ilçe kuruluşundayız. İlçe malmüdürlüğü iadesini yapar mı? Yoksa ilden alsın der mi?
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/D SÜREKLİ İŞÇİ HASTANE SEVK İŞLEMLERİ

    Öncelikle diğer konular kilitlendiği için yeni konu açıyorum. İşçi ilçeden ile ankaraya onkoloji bölümüne sevkli gitti. Getirdiği sevk formunda 3 gün ayaktan tedavi görmüştür yazılmıştır. Bu üç gün için yapılacak işlemler nelerdir. Puantaj, maaş ödemesi ve sgk da Rapor gibi mi yoksa yıllık izin...
  9. Çözümlendi | Kilitli AKARYAKIT FİYAT FARKI HESAP CETVELİ EXCEL

    Değerli üstadlar elinde akaryakıt fiyat farkı hesaplamak için excel tablosu olan var mı? Herkese hayırlı ramazanlar.
  10. Çözümlendi | Kilitli Deprem ve Risk Analiz Raporu Nerden Alınır?

    Değerli arkadaşlar buraya yazmakla yanlış mı yaptım bilemiyorum. Özür dileyerek fikir almak istiyorum. İki kat hizmet binası ve üç katlı lojman binası için risk analiz raporu istendi. Yakın zamanda bu işlemi yaptıran varsa işlemler ve fiyatlandırması nasıldır. Bilgisi olan varsa bekliyorum.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Bedelli Askerlik İşlemleri

    Değerli üstadlar öncelikle yeni konu açmamın sebebini açıklayayım. Forumda gerekli aramayı yaptıktan sonra bu konuda farklı bilgiler verildiğini gördüm. Bu yüzden bu konuda bi netlik olması açısından yeni konu açtım. Mehmet Akdemir Hocam ve Gökhan İşler Hocam SGK konusunda çıkış yapılacağını...
  12. Çözümlendi | Kilitli Vekil Öğretmenlik Süresi SGK ya İşlenmemiş

    Değerli üstadlar Sigorta girişim 2007. 2008 yılında vekil öğretmenlik yaptım. Sonradan bu vekil öğretmenliğin SGk ya işlenmediğini farkettim. Okulu aradığımda arşiv yok okul taşındı dediler. Milli Eğitim Müdürlüğü' nü aradığımda o zamanki idareciler memurlar hepsi değişmiş biz onu bulamayız...
  13. Çözümlendi | Kilitli Akaryakıt Fiyat Farkı Hesabı-KİK Kararı

    Üstadlar Kik kararını gönderiyorum. Yeni sözleşmelerde kik kararındaki formülü mü kullanmak gerek. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi Çalışmalar Herkese.
  14. Çözümlendi | Kilitli Bağlantı Hatası alıyorum

    Düne kadar kurumdaki bilgisayardan sayfaya bağlanabiliyordum. Bu siteye ulaşılamıyor hatasi aliyorum. Sorun bende mi bakanliğin internetinde mi anlamadim. İyi çalismalar herkese.
  15. Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

    Programı inceleyip geri dönüş yaparsanız sevinirim. Sizler gibi değerli bir üstadımız yaptı. KULLANMA TALİMATI: Üst taraftaki kimlik bilgileri doldurulur. BİLGİ GİRİŞ FORM sekmesinden işçinin yevmiye, çocuk yardımı, yol – yemek bedeli, agi vb. bilgileri girilir. İşçinin bilgilerinin sağ...
  16. Kaynaklara Taşındı MYS ÖDEME EMRİ GÖNDERİLEMİYOR

    Değerli arkadaşlar mys den ödeme yaptık. onaylanıyor. Ancak muhasebeye gönder butonuna bastığımızda "muhasebe tarafında hata oluştu" uyarısı veriyor. Yapılması gereken bi işlem var mı?
  17. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmenin Bildirilmemesi Nedeniyle SGK İPC

    Arkadaşlar kolay gelsin. Sözleşmeyi zamanında bildirmemekten idari para cezası uygulanmış (1777 tl). Resen veya kendiliğinden diye iki seçenek oluyormuş. Kendiliğinden seçeneğine göre ceza ödemesi dörtte biri gibi bi rakam oluyormuş. tabi 15 gün içinde ödenirse. Tam olarak bilgi sahibi olan var...
  18. Çözümlendi | Kilitli Arşiv Hizmetleri Faaliyet Raporu Hk.

    Arkadaşlar arşiv işlerine baktığımızdan dolayı Arşiv Hizmetleri Faaliyet Raporu diye bir rapor varmış. Bilen, bu raporu daha önce dolduran varsa yardımcı olursa sevinirim. Word dosyası olan varsa gönderebilir mi. Herkese iyi çalışmalar.
  19. Çözümlendi | Kilitli Taşınır Yönetim Hesabı Cetveli

    Üstadlar herkese kolay gelsin. Müfettiş teftişte " Harcama Birimi Taşınır Yönetim Hesabı Cetveli" istedi. Sistemden nerden alıyoruz bu cetveli. yardımcı olabilecek var mı? iyi çalışmalar herkese.
  20. Çözümlendi | Kilitli 5510 MEMUR TAYİN İŞLEMLERİ

    Üstadlarım memurun tayini çıktı. Sırasıyla yapmam gereken işlemler nelerdir. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.
  21. Çözümlendi | Kilitli 7 GÜN ÜZERİ RAPOR KESİNTİSİ HESAPLAMA

    Değerli arkadaşlar 20 günlük rapor da 7 gün üzeri kesinti tutarını KBS den rapor olarak alabilir miyim? Ya da rapor kesintisini hesaplamak için bir excel var mıdır? Herkese iyi çalışmalar.
  22. Çözümlendi | Kilitli NACE KODU DEĞİŞİKLİĞİ

    Arkadaşlar SGK NACE kodlarını değiştirdiğine dair yazıyı bize gönderdi. Ancak değişiklik e devlete yansımamış. Uygun iş kolu çıkmadığından sendika seçiminde sorun yaşıyor personel. Bu konuda bilgisi olan var mı? Herkese iyi çalışmalar.
  23. Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ YEVMİYELERİ

    Herkese kolaylıklar. Sürekli işçilerin 2019 ocak ayında ki yevmiyeleri bugün ki yevmiyelerine %4 uygulanarak mı devam edecek, yoksa yeni belirlenecek asgari ücrete göre mi ücret giydirmeleri yapılıp, yevmiye hesaplanacak? Bu konuda mevzuatta resmi bir yazı veya görüş var mı? İyi çalışmalar.
  24. Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ BEDELLİ ASKERLİK İŞLEMLERİ

    Değerli üstadlar, bedelli askerlik yapacak sürekli işçilerde yapılması gerekenler sırasıyla nedir acaba bilen var mıdır? Herkese iyi çalışmalar.
  25. Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ KİŞİ BORCU

    değerli arkadaşlar sürekli işçiye 5 günlük ikramiye için kişi borcu yapmam gerekiyor. kişi borcu yaptığımda geçmiş dönem sgk sı nasıl olacak. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. bi de sürekli işçi kişi borcu için excel programı olan var mıdır? herkese iyi çalışmalar.
  26. Programlar Memur Ek Ders Hesaplama Programı

    program çok güzel olmuş. ancak çıktıları nerden alabiliyoz. yoksa sadece hesaplama için mi kullancaz.
  27. Çözümlendi | Kilitli Harcama-Gerçekleştirme Yetkili Rol Tanımlama

    Arkadaşlar kuruluşta iki kadrolu personel kaldı. Bir tanesi hem maaş mutemedi hem gerçekleştirme görevlisi diğer kişide harcama yetkilisi olarak tanımlanabilir mi kbs ye? Muhasebe üç kişi olması gerekir dedi. İki personeli olan yerlere göre bi düzenleme var mı? bilgisi olan paylaşabilir mi...
  28. Mutemet Arşivi Sayıştay Başkanlığının Maaş Tespitleri

    Arkadaşlar Sayıştay Başkanlığının Personel Maaşlarıyla İlgili Tespitler konulu bir yazı elinize ulaştı mı? Bizde senaryo bazında Tespitler kısmında iki personel bulunuyor. bilgisi olan var mıdır?
  29. Çözümlendi | Kilitli KBS Memur Maaş Harcama Yetkilisi ve Gerçekleştirme Görevlisi Vekalet

    Değerli üstadlar kbs memur maaşı için soruyorum. harcama yetkilisi izne çıktı. kuruluşta kalan kadrolu memur sayısı iki. farkları yapabilmek için kbs de en az üç kişi olması gerekiyor(maaş mutemeti-gerçekleştirme görevlisi-harcama yetkilisi). bu durumda maaş mutemeti hem maaş mutemeti hem de...
  30. Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Listesi Aktarım Hatası

    Üstadlar kbs maaş menüsünden banka aktarım sekmesine bastığımızda '' bankaya aktarım işlemi yapıldığından işlem yapamazsınız'' uyarısı vermesine rağmen banka listesinin aktarılmadığını farkettik. Geçen ay da aynı problemi yaşadık. Sebebi ne olabilir nasıl düzeltilebilir.
  31. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçiler Komisyonlara Yazılabilir mi?

    Arkadaşlar sürekli işçiler yaklaşık maliyet, muayene heyeti gibi komisyonlara yazılabilir mi? bilgisi ve belgesi olan varsa paylaşabilir mi?
  32. Çözümlendi | Kilitli BES Sİteme Dahil Olmayandan Kesinti Yapılırmı?

    değerli üstadarım işçileri bes sistemine dahil etmeden bes kesintisi yapsam problem çıkar mı? hangi bes şirketine kayıt olacakları belli. işlemleri başlattım ancak yetişmedi.
  33. Çözümlendi | Kilitli işçi ücret artışı

    değerli arkadaşlar bir işçi hizmet alımı danışma yönlendirme (taşeron) olarak çalışmakta iken lisans mezunu olmasına rağmen yüksekokul mezunu fiyatından asgari ücrete yüzdelik artırım yansıtılmıştır. sürekli işçi kadrosuna da bu şartlarda geçiş yapmıştır. bu konuda hak kaybı var mıdır? yani ben...
  34. Mutemet Arşivi Yol Bedeli Net'ten Brüt Ücret Hesabı

    Arkadaşlar yol bedeli net ücretten brüt ücrete nasıl hesaplanır. Bir gidiş 2,5 tl. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Geri
Üst Alt