Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler arkadaşlar. 14.04.2017 tarihinde 4C li personelimiz ayrıldı. Bunun ayrılış işlemlerini nasıl yapacağım bilgisi olan varmı. Ayrılış ekranına girdim ama nasıl dolduracağımı bilemedim. Ay...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Ayrılış nedeni emekli olmasından ise Ayrılış nedeni EMEKLİLİK (8) seçilmeli. Normal ayrıldıysa Diğer Nedenler (22) seçilecek.
Örnek resimde DİĞER NEDENLER (22) seçtim..
Ayrılış ekranında Belge...
4c li sozlesmeli olarak calisan personelimin isten cikis bildirgesini duzenlerken 4447 sayili kanun geregi issizlik sigortasina tabi olmayan personel kismina evet isaretledim.ama forumu ve sgk...
ayriliş nedeni ile ilgili istifa etti kodu vardi hangi kod onu hatirlamiyorum yukarıda belirtmiş tuğrul hocam tek tek gözden geçirerek işlemleri yaparsıız
unutmayin işe baslamadan önce 1 gün...
İsten cikis kodunda problem yok ben baska birsey soruyorum.4447 sayili kanun uyarinca issizlik sigortasina tabi olmayan personel mi? Evet/hayir diye bir yer vardi...