- Bakanlık
- Sağlık Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- BURSA/İNEGÖL
Konu Sahibi
Merhaba, 5510 öncesini sonrasına veya sonrasını öncesine statü değişikliği/düzeltmesi ile ilgili sitede daha önce açılmış konular mevcut ve...
Merhaba günaydınlar. (-) tutarlar daha önce 5510 sayılı kanuna tabi olup (%9+%5) oranları toplamı kişi paylarının 5434 e dönüşümünde kişi payı oranı...
Merhaba, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Birinci fotoğrafa ait izahatınızı anladım. Ama ikinci fotoya yönelik açıklamanızı tam...
burada %16 kişi payını %20 kurum payından mahsup etmiş %100 artışlarda değişim yok 4530,07-1033,64=3496,43 %20...
ama bence yanlış kişi kişi payından mahsup edilmeli, sgk ya kişi payı fazla gitmiş ama...Çok ÇOK Teşekkür ediyorum elinize sağlık.
Rica ederim.ama bence yanlış kişi kişi payından mahsup edilmeli, sgk ya kişi payı fazla gitmiş ama devlet payından eksiltip talep oluşturuyor.
Rica ederim.Çok ÇOK Teşekkür ediyorum elinize sağlık.
Aslında yapılıyordur hiç denemedim benim de istediğim o şekilde esasında...Emre Bey, 08/2011-01/2025 tamamını tek bildirimde yapılamıyor mu?
Uzman Mutemet
Site Admin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.