Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar maasını calıstıktan sonra 1' inde alan ve 14.08.2018 tarihinden itibaren brüt ücreti değişen sözleşmeli personel için fark...
merhaba arkadaşlar maasını calıstıktan sonra 1' inde alan ve 14.08.2018 tarihinden itibaren brüt ücreti değişen sözleşmeli personel için fark...
anladım demek ki o yüzden işlem yapamıyorum. ne önerirsiniz menderes bey.asıl bildirgede olan personelinizi ek olarak veremezsiniz
asıl...Asıl bildirgeyi iptal edip, yaptığınız fark ücreti ekleyerek ek bildirge verebilirsiniz.
Son bildirim tarihi 23/09/2018 dir.
asıl bildirgeyi iptal ettikten sonra asıl bildirge degil de ek bildirge mi vermem lazım. asıl bildirgenin son gunu bugun ödeyemezsem ceza gelir...
asıl bildirgeyi iptal edip, toplam pek tutarından ek bildirge verince maas farkı için yapacagım ödeme emrinde nasıl gösterecegim bu tutarları...
Siz ne yapmak istediğinizi tam olarak açıklarsanız daha iyi olur,
Benim anladığım şu;
Sizin personeliniz 14 ağustostan sonra sözleşme yenilemiş...
mehmet bey perosnelin sözlesmesi 13 agustosta bitmişti 6800 dü brüt maası, 14 agustostan itibaren yenilendi aynı ücret üzerinden,daha sonra brüt...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.