Kafoid Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Eyl 2023 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 27 Bakanlık İçişleri Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Samsun/Ayvacık Konu Sahibi 20 Eyl 2023 #1 Merhabalar kolay gelsin. Kurumla derece/kademe konusunda sorun yaşıyorum, bilgisi olam varsa yardımcı olabilir mi? 2014 yılında Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu (2 Yıllık Ön Lisans olarak... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Merhabalar kolay gelsin. Kurumla derece/kademe konusunda sorun yaşıyorum, bilgisi olam varsa yardımcı olabilir mi? 2014 yılında Kastamonu Polis Meslek Yüksekokulu (2 Yıllık Ön Lisans olarak... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Halil Tuğrul SÜMER Site Yöneticisi Yönetici Katılım 30 Eyl 2014 Mesajlar 11,449 Çözümler 158 Puanları 2,253 Yaş 56 Konum Balıkesir-Edremit Bakanlık Millî Eğitim Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Balıkesir/Edremit 20 Eyl 2023 #2 Foruma sadece mutemetler üye olabilir. Üyeliğiniz sonlandırılacak konu kilitlenecektir. Oyla 0 Downvote