Çözümlendi | Kilitli EXCEL PUANTAJ YARDIM

Bu Konu Çözümlendiği için Kilitlenerek Mesaj yazılmasına kapatılmıştır. Konuya ait sorularınız için Yeni Konu açmanız gerekmektedir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AFES4611

Mutemet
Kayıtlı Üye
Katılım
27 Şubat 2019
Mesajlar
6
Puanları
3
Yaş
47
Konum
MEB
Çalıştığınız İl/İlçe
BİLECİK/OSMANELİ
Konu Sahibi
E-yaygın sisteminden indirdiğim aylık puantaj dosyasını hazırladığım maaş programında yapıştırdığım zaman ekli dosyadan almasını istiyorum. Fakat boş hücreleri sıfır olarak algılamıyor, sağ tık...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
 

Ekli dosyalar

Halil Tuğrul SÜMER

Site Yöneticisi

Yönetici
Katılım
30 Eylül 2014
Mesajlar
11,875
Çözümler
175
Puanları
2,253
Yaş
57
Konum
Balıkesir-Edremit
Bakanlık
Millî Eğitim Bakanlığı
Millî Eğitim Bakanlığı
Çalıştığınız İl/İlçe
Balıkesir/Edremit
Ben dosyaya baktım sorun nedir anlayalamadım.. Boş hücre derken sıfır hücreleri sayı olarak algılamıyorsa sağ tuş hücre biçimlendir SAYI olarak yapılandır.
 

Halil Tuğrul SÜMER

Site Yöneticisi

Yönetici
Katılım
30 Eylül 2014
Mesajlar
11,875
Çözümler
175
Puanları
2,253
Yaş
57
Konum
Balıkesir-Edremit
Bakanlık
Millî Eğitim Bakanlığı
Millî Eğitim Bakanlığı
Çalıştığınız İl/İlçe
Balıkesir/Edremit
Hata burdanmı kaynaklanıyor boş hücreleri değer hatasımı veriyor

8150
 

AFES4611

Mutemet
Kayıtlı Üye
Katılım
27 Şubat 2019
Mesajlar
6
Puanları
3
Yaş
47
Konum
MEB
Çalıştığınız İl/İlçe
BİLECİK/OSMANELİ
Konu Sahibi
GZ6 hücresinde yer alan formül "=K6+L6". Formülün kaynak aldığı K6 ve L6 hücrelerinde sağ tıklayıp ne yaptıysam boş hücreleri "Sıfır" olarak algılamadığı için formül sonucu "#DEĞER" şeklinde hata...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
 

Halil Tuğrul SÜMER

Site Yöneticisi

Yönetici
Katılım
30 Eylül 2014
Mesajlar
11,875
Çözümler
175
Puanları
2,253
Yaş
57
Konum
Balıkesir-Edremit
Bakanlık
Millî Eğitim Bakanlığı
Millî Eğitim Bakanlığı
Çalıştığınız İl/İlçe
Balıkesir/Edremit
Hata nedeni, hücreyi Metin olarak görmekte. Buda verilerin aktarıldığı program formatından kaynaklanıyor. Bir kaç yolu var deniyorum.
 

AFES4611

Mutemet
Kayıtlı Üye
Katılım
27 Şubat 2019
Mesajlar
6
Puanları
3
Yaş
47
Konum
MEB
Çalıştığınız İl/İlçe
BİLECİK/OSMANELİ
Konu Sahibi
Hata nedeni, hücreyi Metin olarak görmekte. Buda verilerin aktarıldığı program formatından kaynaklanıyor. Bir kaç yolu var deniyorum.
...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
 

Halil Tuğrul SÜMER

Site Yöneticisi

Yönetici
Katılım
30 Eylül 2014
Mesajlar
11,875
Çözümler
175
Puanları
2,253
Yaş
57
Konum
Balıkesir-Edremit
Bakanlık
Millî Eğitim Bakanlığı
Millî Eğitim Bakanlığı
Çalıştığınız İl/İlçe
Balıkesir/Edremit
Bayağ uğraştım ama bildiğim yöntemler işe yaramadı. excel.web.tr sitesine sorabilirsiniz. Altın üye değilseniz oraya ben soruvereyim.
 

AFES4611

Mutemet
Kayıtlı Üye
Katılım
27 Şubat 2019
Mesajlar
6
Puanları
3
Yaş
47
Konum
MEB
Çalıştığınız İl/İlçe
BİLECİK/OSMANELİ
Konu Sahibi
Maalesef o siteye üyeliğim yok. Siz sorabilirseniz sevinirim. Makro yazma veya hücre biçimlendirerek çözüm her ikiside işimizi çözecektir. İlginiz için Teşekkürler...
 

Halil Tuğrul SÜMER

Site Yöneticisi

Yönetici
Katılım
30 Eylül 2014
Mesajlar
11,875
Çözümler
175
Puanları
2,253
Yaş
57
Konum
Balıkesir-Edremit
Bakanlık
Millî Eğitim Bakanlığı
Millî Eğitim Bakanlığı
Çalıştığınız İl/İlçe
Balıkesir/Edremit
Tamam çözüme ulaşınca yazacağım.
 

Halil Tuğrul SÜMER

Site Yöneticisi

Yönetici
Katılım
30 Eylül 2014
Mesajlar
11,875
Çözümler
175
Puanları
2,253
Yaş
57
Konum
Balıkesir-Edremit
Bakanlık
Millî Eğitim Bakanlığı
Millî Eğitim Bakanlığı
Çalıştığınız İl/İlçe
Balıkesir/Edremit
Böyle yapınca gördü. Deneyin bakalım..
=TOPLA(K4:L4)

8151
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Online yöneticiler

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
34
Çevrim içi ziyaretçiler
107
Toplam ziyaretçi
141

Beğenilen Konular

Geri
Üst Alt