- Bakanlık
- Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Burdur/Merkez
Konu Sahibi
Merhaba, konudan alakasız ben de bir şey sorabilir miyim?
Ocak ayında emekli olan Öğretmenlerimiz var. Bu kişilere 14 günlük fark maaşı ödenir mi? (1...
- Emekli olan memurlara 14 günlük fark maaşı ödenmez, çünkü maaşlarını zaten peşin olarak almışlardır.
- Ancak, emeklilik...
Aralık maaş iadesi alınmayacağı için, 14 günlük fark maaşının da Aralık ayına ait olması nedeniyle ödenmesi gerektiğini düşünüyorum.Merhabalar. 15-31 tarihleri aralığında yaş haddinden emekli olan personellerimiz var.
İstek üzerine emekli olanlar 14 günlük farkı alıyor ancak belirttiğim tarihler arasında yaş haddinden emekli olanlar da 14 günlük maaş farkını hak eder mi.
3 Ocak'da emekli olan memur 15/12-14/01 dönemi maaşını peşin almış ancak 03/Ocak ayında katsayı değiştiği için 01-03 arası yeni katsayı farkı...
sizinle aynı fikirdeyim. hak ettiği kısım olduğundan 14 günlük fark hesaplatılması gerekiyor.
sistem tam hesaplatıyor. bunu 3 günlük...
sizinle aynı fikirdeyim. hak ettiği kısım olduğundan 14 günlük fark hesaplatılması gerekiyor.
sistem tam hesaplatıyor. bunu 3 günlük...
Her sene yayınlanan kbs 14 günlük fark maaşı duyurularından da aslında tam ödenmesi yönünde çıkarım yapıyorum hocam ben. 1 ocakta emekli olan...
Uzman Mutemet & Moderatör
Site Yöneticisi
Site Admin
Uzman Mutemet
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.