- Bakanlık
-
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa
Konu Sahibi
Dönem olarak 15/12-14/01 Ocak ayıdır. Ocak dönemidir.
Burda Normal maaşında Aile yardımı alır ancak 14 günlük farkda Aile yardımı işe...
Ya ama şöyle bişey var Ocak maaşında bildirim yaptırdım kestik ztn güncel hali kesilmiş hali idi kbs farkta kendi otomatik hesaplamış bunda benim ne...
İyi ama soruyu yazan zaten personelin 02/01de eşinin işe başladığını...Hatta bana kalırsa 15/12-14/01 Aile yardımın da alınması lazım
Sizin kabahatiniz yok zaten, göreceli bir uygulamayı sistem hesaplayamaz. Bizim işimiz yapılan işi kontrol edip doğruluğu kontrol etmektir...
Aslında yazıda taşradan bir kaç il daha var excell tablosu yollamışlar eğer ki tespit yanlış ise yanına yanlış yazın ve gerecekcesini yazın demişler...
Hülya hnm size site yöneticileri de belki ayrıca cevap yazar ama ben de katkıda bulunmak adına yazıyorum sadece (konu tartışma başlığı ile...
Ya yapayımda ben hala niye geri alıyoruz onu anlamadım 1-14 Ocağı kapsadığı içinmi ama sistem otomatik niye hesaplıyorum eşi calışıyor diye bildirim...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.