Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süleyman Kambuk kullanıcı adlı kişi Ücretsiz İzne Ayrılma Kıst Maaş Çalışılmayan Gün GSS %12 Hesaplama Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
güncel
Güncellemenin devamını...
Böyle bir program var Bir mutemet abimden almıştım sağ olsun.Ufak tefek değişiklikler yaptım.Kbs'den kişinin asistanken aldığı maaş ile bizim hesap ettiğimiz uzman maaşı bordrolarına bakıp veri...
Ben de hitap tescil ayrılış tarihi güncellemesi ile ilgili kamuhizmet@sgk.gov.tr'ye mail atmıştım. Şöyle cevap gelmişti;
''Tescil konulu e-postanız üzerine konu incelenmiştir.
Tescil konulu...
KBS den doğru hesaplanmasına rağmen, SGK nın 2024 katsayılarını baz alması nedeniyle bu hata oluşmaktadır. Kesinlikle KBS nin hesapladığı primlerin gitmesi gerekiyor.
Bunun için aşağıda...
Kamu Görevlileri Hakem Kurulu Kararı “Madde 35-Aile yardımından yararlanılabilecek eş ve çocuk durumunda meydana gelen değişiklikleri daha sonraki tarihlerde bildiren personele,ilgili mevzuatı...
Benzer durum da benim bir personelime olmuş.2023 Şubat ayından beri aile yardımı almamış. Tesadüfen farkettik. Personelin eşi çalışmıyor ama eş yardımı almamış. Aile bilgi girişinde "Eşi çocuk...
kamuhizmet@sgk.gov.tr adresine mail atın hocam. Kısa sürede dönüş yapılıyor ne yapmanız gerektiğiyle ilgili.Ya resmi yazı yazın diyorlar ya da halledildi kontrol edin diyorlar.
bende şöyle bir tablo hazırlamıştım da; vergi dilimleriyle ilgili kesin rakamlar yayınlanmadığından paylaşmamıştım.
sizinkilere göre 1 kuruşluk bir fark var %20 lik dilim arasında
Aylık vergi...
biz her ay ödeme makbuzuna bakarız. buna göre işlem yaparız. bazısı toplu ödeme yaptırıyor. 1 yıllık dönemi kredi kartındakiyle poliçedeki tutmayabiliyor. ve poliçe iptal durumu da...
Merhabalar 5434 tabi memurların yıllık fiili hizmet zammını takip eden yılın mart ayı sonuna kadar bildirebilirsiniz dolayısı ile hocam 2024 yılına ait fiili hizmet zammını 31 mart 2025 tarihine...