Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İl içerisinde atamalarda aynı gün başlama yapılması istendiğinden ödeme devam eder .
15 günlük mehil müddeti kullanılırsa iade alınmalı.
Uyarınız için teşekkürler Hocam.
Mehil müddeti için ödeme yapılamayacağından iade alınmalı.
Bölgelere göre verilecek ek özel hizmet tazminatı
MADDE 7 - (1) Teknik ve sağlık hizmetleri sınıflarına dahil kadrolarda bulunan ve...
Merhabalar huzur hakkı ödemelerinde yeni bir sisteme geçildi bununla ilgili olarak nasıl bir yol izlemeliyiz varsa MYS'den bir adet örnek ödeme atabilir misiniz?
İyi Çalışmalar dilerim
Merhaba, bahsettiğiniz ünvanların aylık unsurları 666 KHK ya göre farklı cetvellerde, daire başkanı ücret göstergesi ve tazminat göstergesinden aylık alırken şube müdüründe temel maaş ile zam ve...
Milli Eğitim Bakanlığının şuan bulamadığım bir yazısında sözleşme devam ettiğinden ay içinde ayrılması halinde maaş iadesi alınmaması, sgk prim yönünden ise kalan günlere isabet eden tutarın...
Bitlis İlinde havaalanı bulunmamaktadır.
Komşu Muş (80 km ) -Van ( 160 km )-Batman (130 km ) -Siirt (96 km ) ve civar Diyarbakır (207 km) gibi illerdeki havaalanları kullanılmakta olup...
Hocam ben sadece harcama belgeleri yönetmeliğine göre ek ders ödemelerine eklenmesi zorunlu belgeleri paylaştım. Detaya sahip değilim. Tarım Bakanlığı taşra personeliyim.
Kamu Avans Kart İşlemlerine İlişkin Duyuru-30.01.2025
23/01/2025 tarih ve 3718814 sayılı yazımız ile “Kamu Avans Kart İşlemleri Modülü” uygulamaya alınmıştır.
Söz konusu modül Merkezi Yönetim...
Ek çalışma karşılıkları
Madde 13 - Ek ders ve fazla çalışma ücretleri ile huzur hakkı ve toplantı ücretleri, konferans ücretleri ve diğer ek çalışma ücretlerinin ödenmesinde, Çeşitli Ödemeler...
Sözleşme dönemleri farklı olan işçiler arasındaki makas gitgide açılacak gibi duruyor. Sözleşmeleri 1 Ocaktan geçerli işçiler 5,74 enflasyon farkı alacakken 1 Mart yürürlük süreli olanlar için 4...