Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Veriyi sadece B1 hücresinde yapmak istiyorsanız vergi istisnasını da formülün içine yazmanız gerekiyor.
B1 hücresine =EĞER(A1>0;3315,7-(A1*0,15);3315,7) yazarsanız dediğiniz çözülür.
A1 hücresi 0 ise B1 hücresi 3.315.70 TL kalan istisna yazılacak.A1 hücresi 5000 TL ise bunun % 15 vergi Matrahı 750 TL B1 hücresi aylık yararlanılması gereken 3.315.70 TL den 750 düşülerek...
Genel bütçeli kamu kurumlarının tamamı tek kurum olarak değerlendirilmelidir.
Döner sermayeli kurum ve kuruluşlar ise farklı işveren olarak uygulanmalıdır.
Arkadaşlar kurumumuz personellerinden mtsk da görev alan personellerin ödemesinde ay bazında kalan vergi istisna tutarlarına göre işlem yapılmaktadır.Kurum dışından gelen görevli birkaç personelde...
Sizin bu şekilde hesaplamanız yanlış, kişi borcu tablosundaki rakamlar doğru.
Emekli keseneklerini şöyle hesaplayınız:
Tam maaş SGK matrahı : 32.006,99 TL.
Çalışılan 26 günlük SGK matrahı ...
Kamil KAMİLOĞLU hocam elinize emeğinize sağlık.Çok güzel bir program olmuş.Hocam kişi borcu oluşturdum.Bütün yapılanları anladım.Lakin Emekli keseneği devlet% 11 rakamını tam olarak...
İsviçre ye göreve giden öğretmenin süresi 31.01.2025 tarihinde görev süresi doldu.04.02.2025 tarihinde uçak ile İstanbula ve buradan da çalıştığı göre yerine döndü.Bu personele yolluk öderken...
Hocam ben sadece harcama belgeleri yönetmeliğine göre ek ders ödemelerine eklenmesi zorunlu belgeleri paylaştım. Detaya sahip değilim. Tarım Bakanlığı taşra personeliyim.
Hocam bu yazılanlara göre sizin görüşünüz nedir.Çıkartıp vereceklerimiz de sıkıntı yok tamamını alıyoruz.Aynı çıkaracaklarımızın genel müdürlük bazında toplu olanı ve okul bazında olanı var
Hocam yazı 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 35 inci maddesi kapsamında mutemetlere verilecek avanslar için kullanılacaktır.Şu anda böyle bir durumumuz yok.Ama ileride olabilir...
Ek çalışma karşılıkları
Madde 13 - Ek ders ve fazla çalışma ücretleri ile huzur hakkı ve toplantı ücretleri, konferans ücretleri ve diğer ek çalışma ücretlerinin ödenmesinde, Çeşitli Ödemeler...
Aynen hocam.Azaltmak adına okullardan istemesem kbs den kurum bazında icmal,bordro ve banka listesini çıkarsam ve bunları muhasebe müdürlüğüne göndersem,okullarda çıkaracağı bir nüshayı kendi...
Biz de aynı şekilde hocam. 130'a yakın okulumuz var her ay her okuldan bordro,banka listesi,puantaj ve onayları topluyoruz. Ödeme emri ile birlikte Malmüdürlüğü'ne teslim ediyoruz.
Hocam sözleşmeli primleri 26.005,50-20.002.50=6.003 TL /30*14=2.801.40 TL *34.75%=973,49 TL üzerinden hesaplama yapmış.Asgari ücretin altında kalmaması açısından doğru hesaplanmış olmuyor mu acaba
emeklilikte peşin maaş hak edilip geri iadesi alınmadığından dolayı.
15 aralıkta aldığı maaşı 14 ocaka kadar dönem içinde ayrılan personel, ister 1 günlük bile çalışsa 16 sında ayrılsa isterse de...
Gökhan Bey Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Memur Zam Oranı Belirleme (Enflasyon Oranına Göre ve Tüfe Değişim Oranına Göre) - Gerek enflasyon oranlarına göre gerekse de tüfe değişim...
27 Aralık 2024 Tarihli Resmi Gazete
Sayı: 32765
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından:
ASGARİ ÜCRET TESPİT KOMİSYONU KARARI
Karar Tarihi: 24/12/2024
Karar No: 2024/1
22/5/2003 tarihli ve...
Aralık ek derslerini ocak ayında okullara veri girişlerine açacağız. Ocakta hesaplatıp ödeyeceğiz.
Zaten 9. ayda sanırım yazı gelmişti, ay çıkmadan hesaplama yapmayın diye, Hatta maliyenin...
Hocam zaten açıklamada daha önce olduğu gibi ay bittikten ve yeni aya geçildikten sonra ekderslerin hesaplatılması dese sıkıntı yok,bütün ödemelerin ayın 23 ne kadar teslim edilmesi diyor.Bizlerde...
Aynı durumdayız Hocam. Ücretliler bekliyor. Kadrolu ek dersleri için resen ödenek gönderilcek diye MEBBSİ'ten istediğimiz ödenek talebi reddediliyor genel müdürlüklerce. Ben açmadım KBS ekranından...