Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Personelin hizmet sınıfının değişmesi durumu da yok burada. Daha önce 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanununa tabi çalışırken şimdi 657 DMK tabi olarak görev yapıyor. Bu nedenle eski ek göstergesinden...
Ağustosta tam gönderilen kesenek eğer açığa alma sonrası düzeltilmediyse yapmanız gereken bir şey yok zaten eksik değil. Sadece o aya ait maaşından geri alınan tutar varsa bunu hesaplayıp...
İlk atamayla geldiyse eşi tam alır. Eşlerden birine tam birine yarım ödenmesi kanunda belirtildiği gibi eski görev mahallinden yeni görev mahalline atanması durumunda olur. Sizin hekimin ilk...
SGK'dan yazı ile istedik zaten. Cevap vermedikleri için gidip görüştüğümüzde cevap vermeyeceklerini, E-Devletten alınacak belgenin yeterli olduğunu söylediler.
SGK emekli olur yazısı vermiyormuş artık. Kurumla yaptığımız görüşmede E-Devletten emeklilik şartlarını sağladığını gösteren belgeyi alıp işlem yapabileceğimiz söylendi. Bununla ilgili yazı da...
Mehmet Akdemir hocamın dediği gibi. İşe başladığı tarihten sonrası için ek mahiyette bildirge yapacaksınız. O dönemin daha önce hesaplanan gss tutarını da yazıyla geri isteyeceksiniz.
Şu an düzenlenen evrak sgkya elden teslim edilmiyor diye biliyorum. Ama dediğim gibi sizin iade alma durumunuz yok. Daha önce bir kere yapmıştım ama müsait olmadığım için bakamadım. Yarın kesenek...
Fazla gönderilen gss için kesenek sisteminde prim iade bölümünü kullanacaksınız. Ne kadar iade olacağını sistem hesaplıyor. Evrakı çıkarıp onaylatıp tekrar sisteme yüklüyorsunuz. Ama sizin...
Öncelikle işçi Nisan ayında ayrıldığı ücretsiz izinden dolayı size 12.69 günlük ikramiye borçlu. Biz bunu izinden döndükten sonra ödediğimiz ilk ikramiyesinden mahsup ediyoruz. 01.07.24 - 31.12.24...
Kıst maaşı yapıp göndermiştim dediğinize göre ikisini de ayrı ayrı hesaplamışsınız. Kişinin kasım tam maaşıyla ekim kıst maaşını birlikte hesaplatmanız gerekiyordu. Bu şekilde yapıldığında sistem...