Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4b de protokol olmasına gerek yok. olursa da iyi olur tabi. 4bli için sgk bildirim durumu işçilerden farklı 1 günde rapor kullansa 30 günde rapor kullansa ücretsiz izin ya da istifa gibi durumlar...
Biz KBS'den kesiyoruz. Süleyman Bey'in dediği gibi ben de para yattıktan sonra e-devletten yatan tutarı görüp kesiyorum daha kesin oluyor.Kbsden eklemek için kişi kartında sağlık raporu kısmı var...
hesaplaması bazı durumlarda yataklı tedavi normal tedavi gibi karışıklık olabiliyor. Size önerim.
kişiden e-devlet üzerinden yatan rapor ücretine ait döküman isteyin o tutar kadar ya maaştan kesin...
Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Ödeme Emri - Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Ödeme Emri
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
bunu yıllardır ben maliye yanlış hesaplıyor diye yırtınıyordum ama hesaplama mantığı bu şekilde daha kolay oluyor. SGK sistemleride buna uyumlu olduğundan tam aylık prim üzerinden kıst...
sgk prim hesaplama mantığı yanlış tahakkuk eden prim tutarını 30 a bölüp çalışılan gün sayısıyla çarpıyor halbuki bizim için önemli olan skg pek tutarı bununla ilgilenmemişler bir diğer mesele de...
diğer dosyalara baktım da aslında Maliyenin ki de aynı mantıktaymış. SGK ye gönderilmeden öncesi ile gönderldikten sonraki örneğimle karıştırmışım.
Ama genel olarak birebir uyumlu. güzel...
Hocam bizim program da aynı şekilde Muhasebata uygun yapıldı. Maalesef 83 nolu tebliğde SGK dan iade edilecek tutarın kişi paylarının kişiye iade edilmesi açıkça belirtilmiş.
Burada kriter eğer...
benim exellerle Maliyenin hazırladığı birebir uyumlu;
tek fark; SGK da fala kesilen %9 ve %5 e ait kişi kesintileri kişiye iade etmek yerine ben borçtan düşüyordum. Burada kişiye iade edilecek...
Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği (Sıra No: 83) (Fazla Veya Yersiz Ödenen Aylıkların Geri Alınması) kapsamında hazırlanan Uygulama Kılavuzu ile Örnek Hesaplama Tabloları ekte yer almaktadır...
Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Sürekli İşçi Maaş Ödeme Emri Belgesi Örneği - Sürekli İşçi Maaş Ödeme Emri Belgesi Örneği
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
İyi günler. İşçi tediye hesaplamasında eski excelden hesap yapılmış. Kısa vadeli 2,25 yerine 2 den kesinti yapılmış. sgk ya girerken fark edilmiş. Arada fark çıkıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
Süleyman Kambuk kullanıcı adlı kişi Memur Maaş Hesaplama 5510-5434 Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
Sabit Nispi Ek Ödeme Alanlara İlişkin EK Ödeme Hesabı için Ayrı Alan...
Süleyman Kambuk kullanıcı adlı kişi Memur Maaş Hesaplama 5510-5434 Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
SGK devlet payları için asgari ücret kontrol güncellemesi yapıldı...