Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o konu biraz muğlak bununla ilgili bir tek yerde gördüğüm değerlendirme daha önce yapılmış bildirimler dikkate alınmadan statü değişikliği sonrasındaki süreleri dikkate alınması gerektiği...
510 sayılı Kanunun 40 ıncı maddesi kapsamında sayılan iş veya görevlerde çalışan sigortalıların fiili hizmet süresi zammından yararlanabilmesi, işin risklerine maruz kalınmasına bağlı...
Mart Ayı Çalışılması gereken saat sizin den de dediğiniz gibi 160.
eğer fazla mesai yoksa bayrama denk gelen nöbetin önemi yok. Sayfa 12
Madde 7 -(2) incelersin .Eğer ödeme çıkarsa öncelik...
Ek gösterge ödemeye esas dereceye göre değil , kadro dereceye göre verilir , siz kişinin kadro derecesini 4 olarak yanlış girdiğiniz için yanlış gözüküyor, sağlık personelinde kadro derece...
kadroya geçmişsiniz o halde bu yönetmelik hükümlerine göre her zaman isteyebilirsiniz
Aile birliği mazeretine bağlı yer değişikliği
MADDE 20 – (Başlığı ile birlikte değişik:RG-4/4/2015-29316)...
4/B sözleşmeli personellerin aile birliği mazeretine bağlı yer değişikliği için ilgili mevzuatlar;
“Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” adlı Bakanlar Kurulu Kararının 2/3/2009...
657 Sayılı Devlet memurları Kanunu 141 ve 143 ncü maddelerine istinaden açığa alınma sebebi (adli ve/veya idari soruşturma) ortadan kalkmadığı müddetçe 1/3 maaşı iade edilmemelidir.
Görevden...
biz ayrıca hesaplatıp veriyoruz.
sözleşmede örneğin nisan ve eylül aylarında 1 aylık ikramiye ödenir diye yazar.
isterseniz maaşta isterseniz maaş dışında verilebilir. Önemli olan ödeme tarihidir...
Bunun için TİS bakmak gerekiyor , TİS de tarih belirtilmiş ise o tarihte ödenir , tarih belirtilmemiş dönem belirtilmiş ise maaştan farklı bir gün olarak verebilirsiniz.
PERSONEL ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU_27.02.2025
SIRA NO: (2025/5)
Kamu Personel Harcamaları Yönetim Sistemi (KPHYS) ile Harcama Yönetim Sisteminin (HYS) Entegrasyonu
26/02/2025 tarihli ve...
İşyeri hekimleri de iş sağlığı güvenliği uzmanları gibi 6331 sayılı kanun gereği ödeme alır.
İşyeri hekimleri ve iş güvenliği uzmanları
MADDE 8 – (1) İşyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanlarının...
Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği (Sıra No: 83) (Fazla Veya Yersiz Ödenen Aylıkların Geri Alınması) kapsamında hazırlanan Uygulama Kılavuzu ile Örnek Hesaplama Tabloları ekte yer almaktadır...
benim exellerle Maliyenin hazırladığı birebir uyumlu;
tek fark; SGK da fala kesilen %9 ve %5 e ait kişi kesintileri kişiye iade etmek yerine ben borçtan düşüyordum. Burada kişiye iade edilecek...
Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Ödeme Emri - Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Ödeme Emri
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Evet maalesef KBS Sözleşmeli personelin 2/3 maaşın primlerini asgari ücrete tamamlamıyor. Biz kendi yaptığımız program ile HYS den ödüyoruz. Programın linkini aşağıya bırakıyorum. Bundan sonraki...
ters kayıt 15-14 maaş dönemine ilişkin işveren tescilidir. 1-30 dönemi ise düz diye isimlendiriliyor kamu işverenlerin açısında ters işyeri kaydı ile işyeri tescili yapılacaktır.
aylık prim ve...