Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buna benzer bir durum olmuştu ben Kanuna göre doğru yapmıştım ancak mal müdürlüğü geri çevirdi. Üst yazı yazarak geri çevrilme nedenini sordum bana resmi cevap yapmadılar 15 gün sonra Kaymakamlığa...
malmüdürlüğü de kendince kısmen haklı ama eksik bilgiden dolayı.
sorun kanun ve yönetmeliklerde geçen düzenlemeler karışık ve düzensiz.
Kabul etmeyen malmüdürlüğüne şu aşağıdaki maddeyi gösterin...
Zaten sıkıntı belgede değil. Malmüdürlüklerinde. Sayıştay denetiminde fatura olmayanlara kişi borcu çıkarıyor. Bana göre de sonuçta resmi kurum belge fatura olsa ne olur tahsilat makbuzu olsa ne...
kişi dilekçe yazsın kurumunuza siz de dilekçe ekli mal müdürlüğüne yatacak yer temini için ödeme yapılıp yapılamayacağını sorun cevabi yazıya göre işlem tesis edin cevap olumsuz olursa kişi...
6245 harcırah kanunun Ek 2. maddesinde "konaklama gideri için ödedikleri ücretleri belgelendirenlere, belge bedelini aşmamak şartıyla" konaklama ücreti ödenir, ifadesi var. Resmi kuruma ait belge...
Çanakkale de geçici göreve giden bir personelimiz Çanakkale Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Misafirhanesinde 5 gün konaklamış. Konaklama belgesi olarak fatura yerine Mutemet alındısı vermişler...
O zaman diğer vereceğiniz ek bildirgeyi bildirge sebebi. kamu hakem heyeti seçeneğinden yaparsanız gönderir diye düşünüyorum. Her en kadar doğru yöntem olmasa da zor kaldığım durum olursa oradan...
Ücretsiz İzinde GSSP Kesilen bir personelimiz vardı. Ücretsiz iznini sonlandırarak 14 Nisanda göreve başladı. Malesef 15 nisan maaşında hem gssp kesildi hemde bildirimi yapıldı. Kişi için manuel...