Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sözleşmelilerde taban aylık olmadığından kamu hakem heyetine göre
1.000,00 TL/katsayı=1,387871= 720,53=721 oranında ek taban aylık şeklinde ödeme yapmaları gerekiyor.
721*1,387871=1000,65 TL...
Değerli meslektaşım ilgin için teşekkür ederim. Bu yazdıklarını harfien biliyorum lakin aynı işi yapan YÖK' deki meslektaşıma anlatamıyorum bunu. Bu işin artık unvan olması şart. Her önüne gelene...
Sözleşme ücreti anlaşıldı, her üniv. kendisi belirleyebiliyor. Bir arkadaşım bordrosunu gönderdi baktım hatalı kalemler, eksik kalemler vs var. Dilekçe yazdırdım gelen cevap da aynen şu yazıyor, "...
Bu yarı zamanlı mevzusunu insan kaynakları / personel özlük birimleri bir türlü idrak edemedi. Yönetmelik takip eden ay başından itibaren başlar diyor. Personelin istediği tarih de değil mevzuata...
Bu dediğiniz bakanlıklar nezdinde tamam da üniversite hastanelerinde çeşit çeşit sözleşme ücretleri gördüm. Hatta birinde 8. dönem toplu sözleşme de verilen 1000 liralık seyyanen zammı vermek...
Merhaba değerli meslektaşlarım, iyi akşamlar. Hayırlı bayramlar.
Üniversite hastanelerinde sözleşmeli çalışan ebe/hemşire/fizyoterapist gibi personellerin sözleşme ücretlerini YÖK kendisi...
Yaşar hocam yazının üst yazısındaki hüküm ile ekindeki hüküm birbiri ile çelişiyor. Öncelikle yeni bir yazı ile bunu düzeltmeleri çeşitli örnekler ile tüm nöbet türleri için genel bir yazı...