Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SGK, ek göstergesi olmayan terfilerde eksik kalan primi doğrudan devlete yüklüyor ama bu durum pek tutarlı görünmüyor. Bence en doğrusu, derece ve kademe bilgilerini düzeltip e-Borcu'dan manuel...
kişinin kadrosu sizde devam ettiği sürece fili çalışmaya dayalı bir fazla ödeme yoksa iade alınacak bir husus yoktur. Bu uygulama hakkında tam fikrim yok aslında ama genel durumlarda bahsettiğim...
başka kuruma nakil ataması mı yapıldı; yoksa sizden istifa durumu var mı.?
istifa durumu varsa maaş iadesi yaparsınız. nakil atama ise kurumlar arası mahsuplaşma yapılmaz. yeni Kurumu yeni...
evet doğrudur ordaki rakamlar bilgilendirme amaçlı. esas olan bildirge doğru olması yeterli. burası referans. burda ayrılma tarihi ve sebebi gibi şeyler doğru seçilse yeterli
Kurumlararası geçişlerde maaş mahsup işlemi yapılmaz. Personel gittiği yerden takip eden ayın 15 inden itibaren yeni maaşını hak eder. Zaten nakil bildirimi yapmanızın sebeplerinden biri de budur...
yaptığı iş giyim kıyafetini kullanmaya yönelik maksadına uygun bir işse eğer, bu koşulu karşılıyorsa;
Nisan-Mayıs aylarında ödenen yazlık kıyafetler ödenebilir.
kışlık kıyafetler ödenmez
işyerlerini ayırmakta çok iyi yapmışsınız.
Bizim kurumdakileri yıllardır ikna etmeye çalışıyorum çok basit bir olayı yapmıyorlar.
Bildirge için;
hangi dönemde ödeme hangi işyerine tekabül ediyorsa...
4857 sayılı iş kanunu 41. madde.
haftalık normal süreden fazla çalıştırıyorsanız işçiyle anlaşarak dinlenme verebilirsiniz, işçinin rızası yoksa da ücretini ödersiniz.
mevzuat bunu gerektiriyor...
657 sayılı kanunun 43/b maddesi.
B) (Değişik: 9/4/1990 - KHK-418/2 md.; İptal: Anayasa Mahkemesinin 5/2/1992 tarihli ve E. 1990/22, K. 1992/6 sayılı Kararı ile; Yeniden düzenleme: 18/5/1994 -...
I SAYILI CETVEL
(Ek: 9/4/1990-KHK-418/3 md.; İptal: Anayasa Mahkemesinin 5/2/1992 tarihli ve
E.1990/22, K.1992/6 sayılı Kararı ile; Yeniden düzenleme: 18/5/1994-KHK-527/3 md.)...
Ömür bey benim kafa karışıklığım oluştu ben kazanılmış hak aylık derecesine göre ek gösterge belirlendiğini biliyorum. Bir yanlışlık olmasın.
kadro derecesine göre ödeme sadece torba kadro...
Ek gösterge ödemeye esas dereceye göre değil , kadro dereceye göre verilir , siz kişinin kadro derecesini 4 olarak yanlış girdiğiniz için yanlış gözüküyor, sağlık personelinde kadro derece...
Tuğrul bey bu tabloda gösterilen kayıtlar sayıştayın yapay zeka diye adlandırdığı vera proramından çektiği veriler.
ek göstergeler için kişilerin unvanı ve eğitim durumuna ve kadro derecesine göre...
sağlık hizmetler sınıfındakilerin ek göstergesi
yeni yayınlanan ek gösterge tablosuna göre
3 kısımda yer alıyor ve ekteki gibi.
sizin bahse konu memurunuz işletme fakültesi bitirdiyse...
5510 sayılı Kanun kapsamında bulunan personelin emekliliğe esas derece ve kademesi, ödemeye esas derece ve kademesinden farklı olamayacağından, komisyon kararındaki 3/3 emeklilik terfisi uygun...
510 sayılı Kanunun 40 ıncı maddesi kapsamında sayılan iş veya görevlerde çalışan sigortalıların fiili hizmet süresi zammından yararlanabilmesi, işin risklerine maruz kalınmasına bağlı...
Süleyman hocam değerli cevabınız için teşekkür ederim. Eş ücretsiz izne ayrıldığında aile yardımı alabiliyor evet, fakat eşi ücretsiz izne ayrılmadan doğum iznindeyken SGK'dan doğum yardımı...
eşi doğum izninde maaşını almaya devam ettiğinden dolayı bu koşulda aile yardımı alamaz.
Sadece ilgilinin eşinin gelir elde etmediği ücretsiz izin durumu varsa bu koşulda aile yardımı alabilir.
KBS'de "İstisna Bilgileri" sekmesinden 15 günü aşan süre için 7. bölge puanı girilmeli; ikamet yeri geçici görev mahalliyle aynı olsa da tazminat hesabını etkilemez. :)
Aile yardımı ödeneği:[275]
Madde 202 – Evli bulunan Devlet memurlarına aile yardımı ödeneği verilir.
(Değişik: 27/6/1989 - KHK - 375/10 md.) Bu yardım, memurun her ne şekilde olursa olsun...
memurla ilgili eşlerden yalnızca birine verileceğine hüküm var.
memurun eşi işçi ise çocuk yardımı alıyorsa bu yardımdan ayrıca memur faydalanamaz.
2 çalışanda işçi ise 2 si de çocuk yardımı...
bu gibi özlük haklarının belirlenmesinde; Kurumların özlük işleri birimlerince tespit edilmesi gerekmektedir aslında. Maaşları hesaplayan bizlere değişikliği bildirip özlük haklarını da uygulamayı...
bizim kurumumuz döner sermayesi de aynı şekilde bütçesi ayrı bizde de hem genel bütçe hem döner sermaye mevcut, biz genel bütçe olarak hazine üzerinden çalışıyoruz ve işlemlerimizi bu şekilde...
size kendisi bunu beyan edip başvurmalıydı hiçbir şey ödemek zorunda değilsiniz bir başvuru ve dilekçe ve hazırlık okuduğuna dair evrakı size başvuru yaparak istemeliydi ve sizde terfiyi almalıydı...