Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yolluk bildirimi yapacak personel birim amiri seçim alanında amir ismi gelmiyor yada liste boş ise yan taraftaki birim amiri tc alanına birim amiri tc sini girince amir ismi geliyor. bu şekilde...
Kısaca özetlersem: Çocuklara harcırah 3/e, 5, 10, 44 ve 45/b maddeleri gereğince prensipte ödenebilir; bu bir kereye mahsus hak olmadığından 2024'teki ödeme, 2026'daki ayrı nakil için tek başına...
Anayasa Mahkemesi’nin 29/11/2023-32384 tarih ve sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 5/9/2023 tarihli yazısını ekledim işinize yarayacaktır.
yazıda mahsub edilmemesi gerekiyor diyor.
zamanında...
biz tam ödeme neyse onu yapıyoruz.
mahsup olayı uygulamamız hiç olmadı. sGK ya da ilgilinin görevine iade edildiğini yazıyla bildiriyoruz.
sigortalı olarak çalıştı kısımlar varsa zaten sgk kişiye...
Yerine bakan kişi için, ilgili birimde Kimlik Yöneticisi tarafından "Gerçekleştirme Görevlisi" yetkisinin tanımlanması yeterlidir.
Zorunlu hallerde elbette eski usul ıslak imzalı işlemler de...
2026 Temmuz Dönemi Memur Maaş Zammı Açıklandı: %13,52
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 03.07.2026 tarihli ve 5 sıra numaralı "2026 Yılı Temmuz Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin...
işlemleri anlatımdaki gibi yaptığınızdan eminseniz ve amir tanımlı kişinin gerçekleştirme yetkisi varsa. ve halen görünmüyorsa çağrı açmanızda fayda var.
harcama birimlerinde yetkili gerçekleştirme görevlileri amir olarak çıkıyor sadece. bu yetki verilirse olmayan personellerde çıkar.
başka birimdeki personelin birim amiri farklı olsa da ödemeyi...
Bir çok görüş yazısı var ama uygulama birliği yok
https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/geriye-donuk-odenmeyen-cocuk-yardimi-hakkinda.27195/post-132669
bunu bende merak ediyorum da. maalesef bilmiyorum. muhtemelen eski verilerin son 5 hanesiyle geçmişten bugüne gelen rakamları alıyor olabilirler diye düşünüyorum. eskiden böyle virgül sonrası 5...
Sayarken ayrılış yaptığınız günü hesaba katmadan yani 20 sinden başlayarak 10 gün sayılır.
Eğer 10.gün hafta sonuna denk gelirse takip eden ilk iş günü çıkış olur. Sizin örnekte 29 son.
Eğer kişi 4bliyse 4447 sayılı yasaya tabi işsizlik sigortasına tabi olmayan sözleşmeli personel tikini işaretleyip çıkış yaparsanız süre 30 gün olarak uygulanıyor.
14 günlük fark ödemesini sistem personelin hak ettiği statüde haziran ayında sözleşmeli maaşı hak ettiğinden sözleşmeli olarak hesaplamaya dahil ediyor. Kadroluda maaş darkında yer almıyor.
Siz maaşın içinde ek bordro olarak toplu ödemenin içine dahil ederseniz maliye ekstra bir görüş veya yazı isteyemez. Ayrıca hys den münferit ödeme yapacaksanız. Personelin talebini ararlar.
1. derece mühendisken şube müdürü atanan kişi (görevlendirmelerde değişir)
zam ve tazminat kararnamesine göre grup 8 sırasından alır.
grup 8 puan =155+40 puan toplu sözleşme = 195 puan özel hizmet...
Eş yardımı, kurumun aile yardımı bildirimini almasının ardından 657 sayılı Kanun'un 204. maddesi uyarınca izleyen ay başından itibaren ödenir. Ücretsiz izin sona erip eş yeniden aylık almaya...
H.Tuğrul SÜMER Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Huzur Hakkı Ödemesi Hesaplama Programı - Huzur Hakkı Ödemesi Hesaplama Programı
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Bizde de aynı durum vardı kbs destekten çağrı açtık. Vergi istisna durum güncelleme işlemi yapılmıştır diye cevap aldık sonrasında maaş hesaplama işlemi yaptık istisna da uygulanmıştı.
Anladım Süleyman BEY. Yargı kararı yok. Stratejinin gelen yazısı vardı. Ekinde KBS'den sistem üzerinden kontrol sonrası listeler atmışlardı. Ben güncel durumu düzeltip bizden önceki hatalı giden...
Bu tür bir durumla karşılaşmamak için kadro geçişi için dilekçe verenleri 4/b maaştan çıkarın ve memur maaşını bankada 2 iş günü bekleyecek şekilde son güne kadar bekletip karar onay düşerse toplu...