Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Taşeron Fark Maaşları

Geriye dönük fiyat farkı uygulanması durumunda 23/05/2018 tarihine kadar ek bildirge verirsek SGK ceza uygulamayacağını yazmış. Ocak ayından itibaren geriye dönük ek bildirge nasıl verilir bilen varmı?
  2. Mutemet Arşivi Taşeron Hakları 2018-ÇSGB Hükümleri

Zeynep hanım, "Geçiş işlemleri tamamlanan işçilere idarelerce uygulanmak üzere, Yüksek Hakem Kurulu tarafından karara bağlanan ve 31.10.2020 tarihine kadar uygulanacak olan toplu iş sözleşmesinin ücret, mali ve sosyal haklara ilişkin hükümleri aşağıda yer almaktadır." yazdığına göre geçiş...
  3. Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama işlemleri YENİ

Sağolsunlar Telefonları açmadıkları için Kalktım gittim SGK'ya sadece ekranda bir tane onay kutusunu tıkladı o kadar. şimdi çıkmıyor damga vergisi
  4. Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama işlemleri YENİ

Arkadaşlar benim aklıma bir konu takıldı. yanlış yapmış olabilirim ama denemek için bildirgeyi girdiğimde kesilen primlerin üzerine 28,90 TL (bildiğim kadarıyla bu tutar sabit) damga vergisi çıktı SGK ya ödenmesi gereken tutara damga vergisi ekliyor bunu nasıl ödeyeceğiz ?
  5. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Örneğimizden yola çıkarak Anadolu Hayattan Ziraat Emekliliğe aktarma oluyormuş, bu işlem için bir takım formların doldurulması gerekiyormuş. bu durumda 1 günlük BES'i yüklenici firma Anadolu Hayat'a yatacak 29 günlük BES'i kurum Ziraat Emekliliğe. Arap saçı bile dümdüz kalır bu taşeron...
  6. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

benimde bu konuda kafam karıştı mevcut BES'in devam etmesi gerekmiyor mu ? örneğin kişinin BES'i Anadolu Hayat, kurumun BES'i Ziraat olsun Bu durumda Anadolu Hayat olarak devam etmesi gerekmez mi? aksi halde çıkış gözükecek ve kişi devlet katkısı vb. haklarını kaybedecek
  7. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Şimdilik maaşlar manuel yapılacak anladığım kadarıyla BES'leri nereye tanımlamamız gerekiyor onu çözmeye çalışıyorum.
  8. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Halil bey, BES'e tanımlama nasıl yapılacak bilgi verebilirmisiniz ?
  9. Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

Göksel bey, SGK il Müdürlüğü formları teslim edeceksiniz şifrelerinizi daha sonra e-devlet'e göndereceğiz şeklinde bilgi verdi. siz nasıl yaptınız? elde nmi gidip teslim aldınız.?
Geri
Üst Alt