Arama sonuçlarınız

1. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük 5434 kesenek bildirme

arkadaşlar ekteki yazı ile ilgili bana yardımcı olabilir misiniz bir personelin geriye dönük 2005-2008 arasındaki kesenekleri bildirilmemiş şimdi bildirmem gerekiyor
  2. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli sgk ek bildirge form

2018 yılında 4d işçilere ek bildirge yapacağım sade ek bildirge form elınde olan var mı tşk
  3. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4/B sözleşmeli Tayin Olması Halinde Harcırah Alırmı?

Bir sitede bir haber var 4b personel tayin olduğunda yolluk alır diyor, buradaki maliye ile konuştuk maliye de ödenir diyor. Konu yeni başlığa taşınmıştır: H.Tuğrul SÜMER
  4. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Stajyer üniversite öğrenci maaşları

ben üniversite öğrencilere de ödeme yapıyorum üniversite öğrencilere 12.2016 tarihinden önce ödeme yapmadım hepsi mahkemeye verdi ve kazandılar bu kez mahkeme kararlarıyla uğraştım. sağlık müdürlüğü bunun önüne geçemedi olan bize oldu.... bu kadar maaş varken bir de stajyer maaş ve mahkeme...
  5. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye İşletme Birimlerinin Muhasebe Hizmetlerinin Devri

peki bizim işimizde değişen bi şey olacak mı
  6. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye İşletme Birimlerinin Muhasebe Hizmetlerinin Devri

https://sgb.saglik.gov.tr/duyurular/doner-sermaye-isletme-birimlerinin-muhasebe-hizmetlerinin-devri strateji geliştirme başkanlığın 20 mart tarihli yazısında ne demek istiyor..
  7. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli kbs'de tam ödenmeyen asgari geçim indirimleri

kolay gelsin arkadaşlar döner sermaye işlemlerinde mahsuplaşma diye bir işlem var, mahsuplaşma gelir vergisine göre veriliyor ya, acaba agiler tam kesilmediği için mi mahsuplaşma veriliyor, yani yukarıda yazdığım kbsde tam ödenmeyen asgari geçim indirimleri mahsuplaşma adı altında mı veriliyor
  8. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Döner sermayede çalışan 3 kişi ek puan alabilir mi

Yönetmelikte döner sermayede çalışan en fazla 2 kişi yüzde 20 alır diyor ancak bir personel 18 şubatta tayin oldu yerine başka biri geldi, ekobsta tayin olanın görev süresi bitimi 15 şubat girildi yeni gelen kişinin ise görev başlangıcı 18 şubat girildi, böylece şubatta 3 kişi ek puan aldı ancak...
  9. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli üniversite öğrenci puantaj

mrb arkadaşlar üniversite öğrencileri hastanemizde 30 20 iş günü staj yapıyorlar ve farklı tarihte , örneğin öğrenci 30 iş günü staj yapan öğrenci staj başlam tarih şubat 20 başlasın ve (30 iş günü olduğu) in marta devredecek bir sonraki aya devrediliyor. hastanemizde 200 300 kişi arasında...
  10. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli unvan değişikliğinde maaş farkı yapılır mı

kbs terfi kısmından yeni oranları girdim fark çıktı konu çözüldü
  11. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli unvan değişikliğinde maaş farkı yapılır mı

iyi günler, bizdeki bir personele memur unvanından maaş verdik ama 15 şubatta v.h.k.i. kadrosuna geçti, bu personele maaş farkı yapmalı mıyız, yapacaksak nasıl yapacaz
  12. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli tus için giden personele sabiti kim verir

209 sabitini de mi bağlı bulunduğu kurum ödeyecek?
  13. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli tus için giden personele sabiti kim verir

iyi günler arkadaşlar tus eğitimi için üniversitenin tıp fakültesine giden pratisyen hekime 209 ve 375 sabitini hangi kurum öder, kadrosunun bulunduğu ve maaşı aldığı kurum mu yoksa tıp fakültesi hastanesi mi öder, bununla alakalı mevzuatı da paylaşırsanız çok iyi olur
  14. saitsahin

walla bir kaç kişi gördükleri her yerde soruyor onlara versem yayılır ama yapacak bi şey yok
  15. saitsahin

yani agi iadesi alacak kişiler dilekçe verirse verdiği tarihten itibaren 5 yıl geriye dönük alabilirler
  16. saitsahin

sağlık bakanlığı ek ödeme hesaplama programı olan ekobs kbs'nin eksik verdiği agileri sabit maaşlarına ekleyip veriyor ama ekobstan önce biz böyle bir ödeme yapmadık dolayısıyla şimdi geriye dönük ödeme yapacaz, ama geriye dönük kaç yıl verebiliriz onu bilmiyorum
  17. saitsahin

peki geriye dönük en fazla kaç yıl ödeme alabilirler
  18. saitsahin

kolay gelsin arkadaşlar kbs'de özellikle engellilik indirimi alan personellerde bu durum çok sık var; mesela normalde agi tutarı 258,76 ama yüzde 15'ten kesilen gelir vergisi az olduğu için 0 tl vergi kesilen personellerde agiyi tam vermiyor, belki tam anlatamadım ama bordroyu ekte paylaştım...
  19. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4 d sürekli işçi doğum öncesi rapor

4 d işçi personelim 19.11.2018 tarihinden 02.01.2019 tarihinden doğum öncesi çalışır rapor almış . iş görememizlik raporundan onaylarken çalış mı yoksa çalışmamıştır diye onaylayacağız. bu personele maaş ve sgk pirimleri göndermişim geçmiş aylarını
  20. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Aralık Maaşı?

Biri asıl diğeri kıst derken ikisi de kıst yani ikisi de eksik maaş
  21. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Aralık Maaşı?

Daha önce çok konuşuldu biliyorum ama ben de sorayım bazı mutemetler 4924 maaşlarını 16 gün-14 gün ya da 17-14 gün diye bölüyorlar bunun yasal dayanağı var mı? benim bildiğim maaş bölünmez Doktorlar 1-14 ocak maaşlarını hem zamlı hem de vergisini %15ten istiyor eğer bu istekleri doğruysa neden...
  22. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli sgk terkin yazısı nedir

kolay gelsin arkadaşlar il sağlık müdürlüğü saymanlık birimi bizden sgk terkin yazısı istedi sgk terkin yazısı ne oluyor nasıl hazırlayacaz
  23. saitsahin

Mutemet Arşivi Taşeron işçiler asgari ücretten faydalanacak mı?

hocam %4 zam verirsek asgari ücretin %5 10 ve 15 fazlasıyla çalışanlar asgari ücret yetişmez bunları asgari ücrete tamamlarsak 5 10 15 fazlası çalışanlar hepsi aynı ücreti alacaklar yine sıkıntılı hocam
  24. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli kadro esası nedir

iyi günler kbs'de kadro derecenin bulunduğu yerin hemen üstünde kadro yazan yerde kimi 5 kimi 6 yazıyor onlar kadro esasıymış galiba. onlar ne işe yarıyor, personelin biri geldi dedi ben 5'ten 4'e indim, bunun için bi şey yapacak mıyız
  25. saitsahin

Mutemet Arşivi 2019 Asgari Ücret Zammı 4/D liler Yararlanacak Mı?

tüm kurumlara ivedi olarak resmi yazı ile bilgilendirilmeli.
  26. saitsahin

DUYURU Vefat ve Başsağlığı

Allah rahmet eylesin
  27. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Emanete Alınan Ödemenin SGK Primi

Sgk 15-14 dönemi tüm kesnek bildirgeleri kaldırmaları lazım 1-30 arasında dönem açılacak 14 günlük farktır zamdır, rapor vb sürekli sorunlardan kurtulmuş oluruz.
  28. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİLER KIDEM TAZMİNATI KARŞILIK AYIRMA ÖRNEĞİ

hocam sağlık bakanlığı tdms ödeme emri yapıyorum . mys yapıyorum hocam.
  29. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli sehven yapılan ödeme

bir personel sehven 1700 tl ödeme yaptım ancak personel parayı ödemeye yanaşmıyor. nasıl bir yol izlemeliyim.
  30. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli TUS İçin Giden Doktor

Ömür Kandemir hocam eklere şöyle bir göz attım ama neyi nasıl yapacağımı hala bilmiyorum yani sırasıyla hangi işlemleri yapacam
  31. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli TUS İçin Giden Doktor

kolay gelsin arkadaşlar devlet hastanemizdeki pratisyen hekim tus için üniversite hastanesine gidecek ama kadrosu sağlık bakanlığında kalacak senet imzalamaktan falan bahsetti ama anlamadım, konu hakkında bilgisi olan var mı ne yapacaz
  32. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4 d sürekli işçi ambulans şoför yolluk

ambulans şoförleri olarak çalışan 4 d işçilerine yolluk - harcırahat verilir mi ?
  33. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Belgesindeki Yeni SGK Kesintileri (4/B)

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/oedeme-emri-belgesindeki-yeni-sgk-kesintileri-4-b.7298/
  34. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Heyet Raporu Kesintisi

hocam yazıda diyor bölge tazminatı çalışılan günler için verilir, yani raporlarda bölge farkı kesiliyor ama genel idari hizmettekiler bölge farkı almıyor onlarda nasıl heyet raporu kesintisi yapacaz
Geri
Üst Alt