Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ekteki yazı ile ilgili bana yardımcı olabilir misiniz
bir personelin geriye dönük 2005-2008 arasındaki kesenekleri bildirilmemiş şimdi bildirmem gerekiyor
Bir sitede bir haber var 4b personel tayin olduğunda yolluk alır diyor, buradaki maliye ile konuştuk maliye de ödenir diyor.
Konu yeni başlığa taşınmıştır: H.Tuğrul SÜMER
ben üniversite öğrencilere de ödeme yapıyorum
üniversite öğrencilere 12.2016 tarihinden önce ödeme yapmadım hepsi mahkemeye verdi ve kazandılar bu kez mahkeme kararlarıyla uğraştım.
sağlık müdürlüğü bunun önüne geçemedi olan bize oldu....
bu kadar maaş varken bir de stajyer maaş ve mahkeme...
https://sgb.saglik.gov.tr/duyurular/doner-sermaye-isletme-birimlerinin-muhasebe-hizmetlerinin-devri
strateji geliştirme başkanlığın 20 mart tarihli yazısında ne demek istiyor..
kolay gelsin arkadaşlar döner sermaye işlemlerinde mahsuplaşma diye bir işlem var, mahsuplaşma gelir vergisine göre veriliyor ya, acaba agiler tam kesilmediği için mi mahsuplaşma veriliyor, yani yukarıda yazdığım kbsde tam ödenmeyen asgari geçim indirimleri mahsuplaşma adı altında mı veriliyor
Yönetmelikte döner sermayede çalışan en fazla 2 kişi yüzde 20 alır diyor ancak bir personel 18 şubatta tayin oldu yerine başka biri geldi, ekobsta tayin olanın görev süresi bitimi 15 şubat girildi yeni gelen kişinin ise görev başlangıcı 18 şubat girildi, böylece şubatta 3 kişi ek puan aldı ancak...
mrb arkadaşlar
üniversite öğrencileri hastanemizde 30 20 iş günü staj yapıyorlar ve farklı tarihte ,
örneğin öğrenci 30 iş günü staj yapan öğrenci staj başlam tarih şubat 20 başlasın ve (30 iş günü olduğu) in marta devredecek bir sonraki aya devrediliyor.
hastanemizde 200 300 kişi arasında...
iyi günler,
bizdeki bir personele memur unvanından maaş verdik ama 15 şubatta v.h.k.i. kadrosuna geçti, bu personele maaş farkı yapmalı mıyız, yapacaksak nasıl yapacaz
iyi günler arkadaşlar
tus eğitimi için üniversitenin tıp fakültesine giden pratisyen hekime 209 ve 375 sabitini hangi kurum öder, kadrosunun bulunduğu ve maaşı aldığı kurum mu yoksa tıp fakültesi hastanesi mi öder, bununla alakalı mevzuatı da paylaşırsanız çok iyi olur
sağlık bakanlığı ek ödeme hesaplama programı olan ekobs kbs'nin eksik verdiği agileri sabit maaşlarına ekleyip veriyor ama ekobstan önce biz böyle bir ödeme yapmadık dolayısıyla şimdi geriye dönük ödeme yapacaz, ama geriye dönük kaç yıl verebiliriz onu bilmiyorum
kolay gelsin arkadaşlar
kbs'de özellikle engellilik indirimi alan personellerde bu durum çok sık var; mesela normalde agi tutarı 258,76 ama yüzde 15'ten kesilen gelir vergisi az olduğu için 0 tl vergi kesilen personellerde agiyi tam vermiyor, belki tam anlatamadım ama bordroyu ekte paylaştım...
4 d işçi personelim 19.11.2018 tarihinden 02.01.2019 tarihinden doğum öncesi çalışır rapor almış .
iş görememizlik raporundan onaylarken çalış mı yoksa çalışmamıştır diye onaylayacağız.
bu personele maaş ve sgk pirimleri göndermişim geçmiş aylarını
Daha önce çok konuşuldu biliyorum ama ben de sorayım bazı mutemetler 4924 maaşlarını 16 gün-14 gün ya da 17-14 gün diye bölüyorlar bunun yasal dayanağı var mı? benim bildiğim maaş bölünmez
Doktorlar 1-14 ocak maaşlarını hem zamlı hem de vergisini %15ten istiyor eğer bu istekleri doğruysa neden...
iyi günler
kbs'de kadro derecenin bulunduğu yerin hemen üstünde kadro yazan yerde kimi 5 kimi 6 yazıyor onlar kadro esasıymış galiba.
onlar ne işe yarıyor, personelin biri geldi dedi ben 5'ten 4'e indim, bunun için bi şey yapacak mıyız
Sgk 15-14 dönemi tüm kesnek bildirgeleri kaldırmaları lazım
1-30 arasında dönem açılacak
14 günlük farktır zamdır, rapor vb sürekli sorunlardan kurtulmuş oluruz.
kolay gelsin arkadaşlar
devlet hastanemizdeki pratisyen hekim tus için üniversite hastanesine gidecek ama kadrosu sağlık bakanlığında kalacak senet imzalamaktan falan bahsetti ama anlamadım, konu hakkında bilgisi olan var mı ne yapacaz
hocam yazıda diyor bölge tazminatı çalışılan günler için verilir, yani raporlarda bölge farkı kesiliyor ama genel idari hizmettekiler bölge farkı almıyor onlarda nasıl heyet raporu kesintisi yapacaz