Arama sonuçlarınız

1. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İşyeri Sicil Nakilinde Ücretsiz İzindekiler Ne Olacak

hocam o zaman şimdi girişini yapmayalım, ücretsiz izin dönüşü yeni sicilde giriş yapsak yeterli olur herhalde
  2. saitsahin

hocam, eski sicilde ücretsiz izin nedeniyle çıkış verdik ilerde sıkıntı olmaz mı bize
  3. saitsahin

hocam eski sicilde çıkışını verdiğimizde çıkış nedeni olarak ücretsiz izin seçtik bu sıkıntı olmaz mı
  4. saitsahin

birkaç hastaneyi aradık, onlar çıkışını ver dedi o yüzden öyle yaptık
  5. saitsahin

merhaba arkadaşlar, eskiden 4b sözleşmeli ve işkur işçileri için tek bir sicil kullanıyorduk ama bu ay işkurdan gelen işçiler işçiler için yeni bir sicil numarası açtık ve işçileri eski sicilden çıkışını verip yeni sicile geçirecez ama işçilerden bir bayan ücretsiz izinde. ücretsiz izinde olduğu...
  6. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli TERFİ SONRASI EKSİ(-) TUTARLI BORDRO

Slm Arkadaşlar: Aylık terfileri girdiğimde 5434 sayılı kanuna tabi personelde geriye dönük oluşan fark bordrosunda, ekteki gibi eksi(-) tutarlı görünüyor, yani oluşan farkın hepsi primlere gitmiş bu neden olabilir personel soruyor ama bu konuda bilgim yoktur. şimdiden teşekkürler.
  7. saitsahin

Mutemet Arşivi Yeni Ek Ödeme Yönetmeliğinde Ne Değişti?

röntgen ve tomografi--->radyoloji girdim genel cerrahi servisi, dahiliye servisi, fizik tedavi servisi,evde bakım servisi, kemoterapi servisi, kadın doğum servisi--->diğer servis hizmetleri girdim idari birimler, teknik servis personelleri, morg personeli, tıbbi atık personeli, --->diğer girdim...
  8. saitsahin

Mutemet Arşivi Yeni Ek Ödeme Yönetmeliğinde Ne Değişti?

merhaba tam ben de böyle bir konu açacaktım, bu başlığın altında birimleri tartışabiliriz sizin sorunuz için de benim anladığım kadarıyla eskiden radyoloji ve laboratuvar için kısmi özellik giriyorduk, kısmi özellik kısmı kaldırıldı bunun yerine fazla mesaileri girecez ama benim anlamadığım...
  9. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli GENEL İDARİ PERSONELLERİN EK GÖSTERGE TABLOSU

teşekkür ederim abi 1593773030 1/1 düşmüş iki yıllık bir V.H.K.İ 'nin ek göstergesi kaç olur abi tablodan bakıyorum da 2200 gibi sanki yanlış mı bakıyorum
  10. saitsahin

inşallah bi kontrol edeyim teşekkür ederim 1593765325 yardımcı sağlık hizmerleri hangisi oluyor Mehmet bey
  11. saitsahin

SLM ARKADAŞLAR. kurumumuzda görevli idari personellerin ek göstergeleri sanırım sağlık personellerinin ek gösterge tablosu üzerinden düzenlenmiş, bunun kontrolünü yapacam elinde idari personellerin ek gösterge cetveli olan varsa atabilir mi.
  12. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Aynı anda 2 statünün bildirildiği İş Yeri Sicili ayırmak

iş güvenliği diye bir birim ve ya ona bakan bir arkadaş yok maalesef
  13. saitsahin

meslek teşekkülü kısmı? 1593679131 neyse gerek kalmadı diğer aşamaya geçtim 1593679576 nace sayfası aşamasına geldim hastanedeki işkur işçileri için nace kodu almam gerekiyor listede "Kamu kurumları tarafından verilen insan sağlığına yönelik yataklı hastane hizmetleri (devlet üniversite...
  14. saitsahin

merhaba arkadaşlar sgk sisteminden iş yeri tescil açmamız gerekiyor sistemde aşağıdaki alanlara ne yazmam lazım devlet hastanesinde sürekli işçiler ve işkurdan gelen işçiler için sicil açacaz
  15. saitsahin

Merhaba Arkadaşlar Bizim eski mutemetlerin sgkdan açtığı iş yeri tescil numarasında hem 4b genel bütçe hem 4b döner sermaye hem de sürekli işçiler aynı sicile giriş yapılmış ve aynı sicilden de primler bildiriliyor ve doğal olarak da bazen karışıklık çıkıyor, primlerde borç çıkınca biz hangi...
  16. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4/B'den 657 KADROYA GEÇİŞTE YAPILACAK İŞLEMLER

SLM. 4b statüsünde görev yapan personellerimizden bir kısmı 657 kadrolu statüye geçiyor, bunun için kbsde maaş kartını nasıl 657'ye geçirecem nasıl bir yol izlemem gerekir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  17. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Statüden ,Kadroya Geçen Personelin Kıdem Süresi

intibak dediğiniz hizmet birleştirmesi mi oluyor hocam
  18. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Statüden ,Kadroya Geçen Personelin Kıdem Süresi

Slm. 2012 yıllında sözleşmeli olarak atanan bir personel 15.11.2013 yılında kadroya geçiyor kbs maaş kartını oluştururken "memuriye başlama tarihi"ni kadroya geçtiği tarihi baz almış yani 15.11.2013 tarihini yazmış. personelde bordroda bir yıllık hizmet yılım eksik görünüyor diyor. burada bir...
  19. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kişi Bordrosu

hocam ben bir sonraki ayda maaşından kesiyorum .
  20. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli doktorun çocuğu için eğitim hizmet bedeli (Kolej) ve Eşi Sağlık Sigortası İndirimi

zahide hocam hüseyin hocam çok teşekkür ederim gereken olumsuz cevabı verecem gitsin mahkemeye versin isterse. mahkeme gereken cevabı verecektir.
  21. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli doktorun çocuğu için eğitim hizmet bedeli (Kolej) ve Eşi Sağlık Sigortası İndirimi

https://www-alomaliye-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.alomaliye.com/2019/09/09/gelir-vergisi-mukellefleri-egitim-harcamalari/amp/?amp_js_v=a2&amp_gsa=1&usqp=mq331AQFKAGwASA%3D#aoh=15917250781068&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=%251%24s%20alan%C4%B1ndan&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.aloma...
  22. saitsahin

İYİ GÜNLER. Soru 1) Bizde görevli 4924'lü bir doktorun çocuğu için eğitim hizmet bedeli olarak bir koleje yaptığı ödemenin faturası bana getirdi ve vergiden düşürülmesini talep etti bir birşey var mı. Soru 2) yine aynı personel eşi için ödediği yıllık sağlık sigortası poliçesini yaptırdığına...
  23. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 sözleşmeli kadro-dereceleri

merhaba arkadaşlar 4924 sözleşmeli doktorlarda terfi işleri nasıl bir doktor dedi 4924lerde kadro 4'ün altına inmiyormuş ama 4924ten kadroya geçince bütün terfiler birden güncelleniyormuş ama biz hem fonette hem de ekobsta derecelere baktığımızda bazı doktorların dereceleri 4'Ün üstünde...
  24. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İlçe içi görevlendirmeye yolluk verilir mi

merhaba arkadaşlar ilçe hastanesindeki personeller covid-19 kapsamında ilçeye giriş-çıkış noktalarında ateş ölçümü yapmak için görevlendirildiler bu personellere yemek yardımı verilir mi ayrıca yine ilçeye bağlı köylere giden sosyal çalışmacıya yemek ve yol parası verilir mi
  25. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Atanan İş-kur işçilerinin Doğum öncesi raporu.

yani sgk tarafından her ay bir ödeme falan yapılmayacak sadece rapora onay verdiğimde ödenek alabilecek değil mi doğru anlamışım
  26. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Atanan İş-kur işçilerinin Doğum öncesi raporu.

Merhaba. 28.04.2020 de kurumumuzda başlayış yapan bir iskur işçisi 01.06.2020 tarihi itibarıyle doğum öncesi raporu aldı. Şimdi bu personelin maaşı ve sgk primi nasıl olacak. Birde sgk tarafından bana bir ödeme yapılacak mı gibi bir soru sordu bunun aslı nedir. Teşekkürler.
  27. saitsahin

Mutemet Arşivi Doğum izinleri bölge tazminatından kesilir mi

Hizmet içi eğitim için başka illere gidenlerden de mi kesinti oluyor, mesela personel Antalyaya 20 gün eğitime gitmiş kesinti mi olacak
  28. saitsahin

Mutemet Arşivi Doğum izinleri bölge tazminatından kesilir mi

Kolay gelsin arkadaşlar Doğum öncesi ve sonrası rapor-izinlerde bölge tazminatı kesiliyor mu, bölge tazminatından hangi durumlarda kesinti yapılıyor
  29. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Resmi Tatil Fazla Mesai Hesaplaması

bu nöbet göre fazla mesai , bayram ödemesi nasıl yapılacak 1590995539 baba yiğit yok mu bu puantaj mesai ve bayram çalışması hesaplayacak ;D
  30. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4B SGK SİCİL NO

Selam Arkadaşlar. 4B sicil numaramız ile 4b döner sermaye sicil numaramız aynı her iki bildirgeyi tek bildirgede bildiriyoruz ama bunu yapmamıza rağmen sgk sisteminde her ay borç olarak görülür. Şimdi bu iki maaş kaleminden 4b DSS olanlara ayrı bir sicil açmamız gerekir bunun için nasıl bir yol...
  31. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İşkur Sağlık Yardımı alarak çalışan Eşi için, Memur eş Yardımı ödenirmi?

Selam. Bizde 657 kadrolu bir personel başlayış yaptı, esyardimi talebinde bulundu fakat eşi ıskur üzerinden bi iş yerinde çalışıyor ama bu iş yeri eşi için sadece sağlık için bir primini bildiriyor bu durumda benim esyardimi ödemem gerekir mi? teşekkür ederim.
Geri
Üst Alt