Arama sonuçlarınız

1. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Kıst Maaş

hocam üniversite öğrenciler ıl sağlık müdürlüğün de onayı alıp yaz değilde normal hastanemizde staj yapan öğrenciler var onda ödeme yapılacak mı
  2. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Kıst Maaş

öğrenci 30 iş günü staj yapacak örneğin temmuz 1 de staj baslayacak 9 ağustos ayında staj bitecek buna geliği 30 gün parası mı verilecek yoksa temmuz tam (548)+ağustos ayına geldiği gün kadar (9 gün) parası mı verilecek
  3. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4 d haziran ayı çalışma saati

ya ben ayları karıştırdım 15 haziran mayıs maaş vereceğiz .:)
  4. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4 d haziran ayı çalışma saati

haziran ayın çalışma saati 154 saat mi
  5. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4 d ambulans şoför yolluk

112 çalışan 4 D İşçi ambulans şoför hasta nakil işlemlerinde gidiş-geliş saatlerine Harcırah göre ödeme yapılacak mı yapılacaksa gündeliği kaç tl üzerinde yapılacaktır. tşk
  6. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli MÜNFERİT MAAŞ HESAPLAMA HATASI

İyi günler. başka bir kurumda görevli iken Bir personel 2016 ohal kapsamında görevden atılmış ve tekrar göreve iadesi bizim kuruma yapılmıştır. bu kişi için münferit maaş hesaplaması yapacam ama KBS bu kişinin ohal ile görevden atıldığı için hesaplama yapamayacağıma dair uyarı veriyor bu durumda...
  7. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük fiili hizmetle alakalı ceza

fiili hizmet ek mahiyette bildirge en fazla 1995 yılına kadar izin veriyor ama dilekçede personel 1994ü de istiyor
  8. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük 5434 kesenek bildirme

bize gelen üst yazıda bildirmemiz gereken tutar 3.742,07 tl 1-haziran 2005 ayını ek bildirecez 2-ocak ve eylül 2008 aylarını ek bildirecez ve iki bildirgenin toplam tutarı 3.742,07 tlyi verecek 3-ek bordro sebebini ve ödeme dönemini mayıs 2019 yapacak 4-mysden ödeme emri döküp üst yazıyla...
  9. saitsahin

kesenek bilgi sisteminden ek mahiyette birden fazla dönem olan javayı açtım bir dönem 2005 haziran ayı diğer dönem ise 2008 ocak-eylül ayları bütün dönemleri tek javada bildiremem çünkü öyle yaptığımda 2006 ve 2007 de dönemin içine giriyor 2005 haziranı ayrı kesenekte 2008 ocak-eylül aylarını...
  10. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İşçi kıdem tazminatı hesaplama tarihi

hocam kıdem tazminatı hangi tarihten itibaren hesaplayacaksınız. ben personelim emekli dilekçe verecek ama bir sorun var strateji başkanlığın duyurular kısmında 2 nisan 2018 tarihinden kıdem tazminatı verilmesi lazım diye yazı var. nasıl bir yol izleyecegiz.
  11. saitsahin

1994-1996 yılları arasında radyoloji personelleri 4.75 üzerinden mi fhz alıyordu
  12. saitsahin

arşivde ilgili yılların hiçbir evrağı yok o yıllarda fiili hizmeti olup olmadığını bilmiyoruz
  13. saitsahin

kurumumuzda 1994-1996 arasında çalışan bir personelin hitap bilgilerinin girilmesi ile alakalı yazı gelmişti. arşivde ilgili yıl ile alakalı hiçbir şey bulamadık yapılan arşiv taramasında herhangi bir bilgi ve belgeye ulaşılmamıştır diye üst yazı yazdık ve bugün tekrar bir yazı geldi ekte de...
  14. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli geriye dönük en fazla ne kadar nöbet iadesi alınır

kolay gelsin arkadaşlar palyatif servisinde çalışan personellere 2017 yılından beri özellikli yerden nöbet ücretlerini vermişiz ama dün palyatif servisinin özellikli birim olmadığını öğrendik, geriye dönük en fazla ne kadar iade alabiliriz?
  15. saitsahin

bir mutemet arkadaşla yaptığım görüşmede dedi; ekim 2008den önce hastaneler kesenek bildirmiyordu maliye hem bildirip hem gönderiyordu, yani maliyeye üst yazı yazıp topu onlara at dedi ekim 2008den önce kesenek bildirmediğimiz doğru mu
  16. saitsahin

hocam 3. madde hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz, kesenek iletişimi arayıp ne diyecez bi de ipc ve gecikme zammını nasıl ödeme emrine ekleyecez
  17. saitsahin

-arşive indik ilgili yılların maaş bordrolarını bulduk ama bildirgeleri bulamadık -kesenek bilgi sisteminde ilgili yıllardan sadece ekim 2008 bildirgesi görünüyor orda da personelin ismi var yani ekim 2008 keseneği bildirilmiş -maliyeye gittim ilgili ayın dekontunu almak için. maliye dedi 2012...
  18. saitsahin

Görüş Yazıları Yasal Süresi Geçmiş Aylık Bildirgeler Artık E Bildirge Yoluyla Verilebilecek.

her şey güzel ama birde ipc cezasını uygulamasa bir başka güzel olurdu
  19. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli E-Vizite Sistemine Düşmeyen İşçi Raporları

arkadaşlar manuel giriş yaptım sonra rapor arama kısmına baktığımda manuel giriş yaptığım raporu göremedim
  20. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli E-Vizite Sistemine Düşmeyen İşçi Raporları

daimi sürekli işçilerimizden biri son zamanlarda hep beş günlük rapor alıyor, bazen hastaneden bazen de aile hekimliğinden ama aldığı raporların hiçbiri vizite sisteminde görünmüyor, burada nasıl bir yol izlemeliyim raporları maaşından düşmeli miyim, yoksa raporları vizite sistemine girilene...
  21. saitsahin

Editörün Seçimi E-Devletten Gelen Askerlik Borçlanmasının Ödendiğinin Tespit Edilmemesi ile ilgili (SMS) Mesaj ve yapılacaklar

yukarıdakileri okudum ama yine de bir şey anlamadım. personeller habire bize geliyor bilgi almaya ama biz de bilmiyoruz ki bizim yapacağımız bir şey var mı, yoksa personelle ne yapacak, ilk mesajda askerlik borçlanmasına ait dekontu temin edecek yazıyor bunu nerden temin edecekler
  22. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli bes gelir vergisinden düşer mi

özellikle sordum hayat sigortası olmasın mı yok bireysel emeklilik dedi
  23. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli bes gelir vergisinden düşer mi

bugün bir personel geldi, avivadan kendi isteği ile bes kesintisi yapıyor, aviva buna kısa mesaj atmış kesinti makbuzunu mutemete verin gelir vergisinden düşsün diye böyle bir şey var mı gerçekten
  24. saitsahin

Mutemet Arşivi 18/04/2019 Kesenek Bilgi Sistemi K100 Hatası Giderilmiştir

chromedan girince bu hatayı veriyordu ama explorerdan girince hata vermedi ama hala k100 hatası devam ediyor
  25. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli radyoloji doktorlarının hepsi fhzden yararlanır mı

ek mahiyette yapsak ceza yer miyiz yine de
  26. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli radyoloji doktorlarının hepsi fhzden yararlanır mı

kolay gelsin arkadaşlar başka bir kurumdan naklen gelen radyoloji uzmanının kbs bilgilerinde fiili hizmet zammından yararlanmaz kutucuğu işaretli, bizim hastanede ise radyoloji biriminde çalışıyor bu doktora fhz verecek miyiz, eğer vereceksek bu zamana kadar vermedik geriye dönük olarak da mı...
  27. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İCRA TAKİPLİ GEÇMİŞ YILLAR STAJYER ÜCRETİ.

işin kötü kısmı daha önce lise öğrencilere ödeme yaptığımız halde tekrar kuruma dava acmaları arşivden tün yıllara ait ödeme emri banka listeleri ikide bir gönderiyoruz. sağlık bakanlığı tüm stajları iiptal etme taraftarıyım her hafta bir davayla karşılaşıyoruz bıktım artık sağlık bakanlığı...
  28. saitsahin

sgkyı aradık bildirim yapılmamış dediler, bildirimi yapıp parayı gönderin dediler, nasıl yapacaz
Geri
Üst Alt