Arama sonuçlarınız

1. mr.dnby

Mutemet Arşivi Memurlara Eş Durumu Müjdesi

Benim anladığım sadece öğretmenler için yapılmış bir düzenleme bu.
  2. mr.dnby

Mutemet Arşivi kişi silme

O yanlış girilen kurum yetkilileri durum kodunu naklen geçme yapsınlar, sizde personel numarasından naklen gelene tıklarsanız personel bilgileri geri gelir.
  3. mr.dnby

Mutemet Arşivi Vekalet 14 Günlük Fark?

üstadım ben şimdi baktım, kurcaladım; hesaplama türü olarak "kısıt"ı seçtiğimiz zaman "cari ay kısıt gün sayısı" "aralık/haziran kısıt gün sayısı" açılıyor. Cari kısıt gün sayısını 14; aralık/haziran kısıt gün sayısını 16 girdiğimizde doğru bir şekilde hesaplama yapıyor
  4. mr.dnby

Mutemet Arşivi Vekalet 14 Günlük Fark?

Arkadaşlar KBS vekalet ödemelerinde 14 günlük farkı uyguluyor mu? Haziranı eski katsayıdan temmuzu yeni katsayıdan mı hesaplıyor?
  5. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS 14 Gün fark ?

Duyuru yayınlanmış arkadaşlar
  6. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS 14 Gün fark ?

Duyuru da çıkmadı daha, bu saatten sonra bayram sonrasına kalır gibi.
  7. mr.dnby

Mutemet Arşivi 2015 Yılı 2. Dönem Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi

Daha önceki genelgelerde de aynı ifade vardı ama hiç 15'inde ödemedik :)
  8. mr.dnby

Mutemet Arşivi Doğum Yardımı Başvuru Yeri

Bakanlık işi uzatmaktan başka bir şey yapmıyor, kamu işçileri hariç o dilekçeyi kuruma vermenin mantığını anlamış değilim. Bakalım eylüle kadar değişmezse kendim için elden vermeyi deneyeceğim :)
  9. mr.dnby

ne zaman dediler akşam bir şey yoktu :huh:
  10. mr.dnby

Biz de öyle yapıyoruz ama aile sos. pol. müd. yolladığımız bir personelimiz geldi bugün. Başvurusunu geri çevirmişler "kuruma başvuracaksınız, ödemeyi de onlar yapacaklar" denmiş. Bir de dilekçeyi onaylamamızı istemişler ama ilgili onay yeri kamu işçileri için geçerli sadece, zaten bakanlıktan...
  11. mr.dnby

Arkadaşlar kamuda çalışanlar için başvuru yeri kendi kurumları olarak gösterilmiş. Bundan kasıt; kamuda çalışıp da doğum yapan personel mi, yoksa eşi doğum yapan personellerde kendi kurumlarına mı başvuracak? Mesela eşi doğum yapan memur ilgili dilekçe ile gidip aile sos. pol. müdürlüğüne...
  12. mr.dnby

Mutemet Arşivi Kefalet Kesintisini Say2000 e işleme

Yapmalı bence, sonuçta kamu hizmeti sayılır :P Bilgilere göre işimizi hallediyoruz :D
  13. mr.dnby

Fark ödemeleri 15'inden sonra derken bayram öncesinde ödeyin demezler herhalde?
  14. mr.dnby

Forumda da öğreniyoruz, işimizi ve kendimizi geliştiriyoruz. Maliye bence cevap başına ödeme yapmalı :P
  15. mr.dnby

Çok sağolun arkadaşlar, şefim izne ayrıldı onu rahatsız etmek istemedim. Kefalet kesinti değişikliği de çok sık gelmiyor, eksik kalıyoruz haliyle. Umarım unutmam artık .
  16. mr.dnby

Evet, bizim kuruma yeni uygulamalar en son geliyor :shy: Yanıt için teşekkür ederim. Bir de ön sayfadan giriş aidatı bitene kadar" kefalet aidatı kesilmiyor" seçeneği işaretli kalacak değil mi?
  17. mr.dnby

hadi hayırlı olsun. Bu 14 günlük farkları maaş sonrası bayram öncesine sıkıştırmazlar umarım :-/
  18. mr.dnby

Mutemet Arşivi Memura Zam Pazarlığı Başladı.İşte Ayrıntılar

Aslında pazarlık yapılacak çok güzel bir ortam var, iktidar belirsizliği, erken seçim ihtimalinin iyi değerlendirilmesi gerekir, ama mevcut sendika bunu değerlendirir mi orası da ayrı konu. Bir de şu kravatı aradan çıkartsalar iyi olur :D
  19. mr.dnby

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar. say2000i sisteminde giriş aidatını nasıl işliyoruz peki? Kesintiler kısmından kesilecek toplam tutar ile taksit sayısını mı giriyoruz sadece? Maaş bilgi girişinin ön yüzündeki "kefalet aidatı kesiliyor"u giriş aidatı bittikten sonra mı işaretliyorduk?
  20. mr.dnby

Mutemet Arşivi Doğum Yardımı Yönetmeliği Açıklandı.

kamu kurumunda çalışanlar başvuruyu kendi kurumuna yapacak, kurum gelen başvuruları aile sos pol müdürlüğüne iletecek ve ödemeyi onlar yapacak. ama nasıl olacak nasıl bir yol izlenecek belli değil.
  21. mr.dnby

Mutemet Arşivi Bu övgüler tüm forum üyelerinin

Uzun zamandır giremiyorum, iş yerinde engel konulmuş siteye zararlı içerik diye facebook twitter serbest işimle ilgili site yasak :s açtırmaya uğraşıyorum. İnşallah halledebilirim :huh:
  22. mr.dnby

Mutemet Arşivi Doğum Yardımı Son Hali

Benim bildiğim bu ödemeleri nüfus müdürlüğünün yapacağı şeklinde. Önümüzdeki günlerde netleşir umarım
  23. mr.dnby

Tanışma bütün mutemetlere selamlar

hoşgeldiniz, umarım faydalı olur
  24. mr.dnby

Mutemet Arşivi Tebrik mesajı..

Allah mesut etsin :)
  25. mr.dnby

Kaynaklara Taşındı Doğum Yardımı

neyse anneye ödeyim geçeyim ben :D
  26. mr.dnby

Ben de anneye vermeyi düşünüyordum lakin emin olamadım. Dediğiniz gibi çocuk MERNİS'te gözüküyor lakin babasında da gözükme imkanı yok mu, babası çocuğu tanırsa vs gibi durumlarda baba da nüfusta kaydına alamıyor mu?
  27. mr.dnby

Peki evlilik dışı doğan çocuk için doğum parası kime verilir?
  28. mr.dnby

Tanışma yeni mutemet

hayırlı olsun, kolay gelsin
  29. mr.dnby

Mutemet Arşivi Bu övgüler tüm forum üyelerinin

öyle gerçekten, ben de birçok şeyi buradan öğrenebiliyorum. emeği geçenlere teşekkürler.
  30. mr.dnby

Mutemet Arşivi Vekalet Ücreti Hesaplama (BÜMKO görüşü)

Arkadaşlar bordroda hata yok, jetonum geç düştü kusura bakmayın sizi de meşgul ettim. Konuyu kaldırabiliriz isterseniz :)
  31. mr.dnby

Mutemet Arşivi Memur 6 milyon lirayı zimmetine geçirmiş!

Allah korusun, bilmediğimiz daha neler vardır
  32. mr.dnby

Benim de kullandığım program bunun aynısıydı ama KBS'nin yeni hesaplaması ne bu eski programa uyuyor ne de BUMKO'nun belirttiği görüş doğrultusunda hesaplama yapıyor. Emin olsam maliyeyle görüşeceğim tekrar ama ısrarla kendimde hata arıyorum.
  33. mr.dnby

Puanlarda sıkıntı yok,  hesaplamayı da yapıyor ama bazı kalemleri hesaplamıyor. Kusura bakmayın ben bu işte yeni sayılırım. Kendi hesabımızla kbs'nin hesaplaması tutmuyor sorun o. Belki örnekle daha iyi anlatırım derdimi
  34. mr.dnby

Daha önce bir konu altında biraz bundan bahsetmiştim. KBS vekalet ücreti hesaplamalarındaki sıkıntılar dolayısıyla maliyeye gittim, özellikle bordroda gözüken eksi tutarlar konusunda. Bu konuda uygulamalar arasında birlik olmadığını ve BUMKO'dan gelen görüş doğrultusunda vekalet ücret...
  35. mr.dnby

Mutemet Arşivi Geriye dönük AGİ ödenir mi?

Peki sakatlık indirimi için geriye doğru ödeme yapılabilir mi? Maliyeden yazılar geç geliyor, geçerlilik tarihi de bir önceki maaş döneminden itibaren başlıyor genelde.
  36. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Vekalet Uygulaması Resimli Anlatım

Bizde ki gayette güzel düşüyor :)
  37. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Vekalet Uygulaması Resimli Anlatım

Vekalet edilen kadronun yan ödeme puanı, asli kadronun yan ödeme puanından düşük olursa; aradaki puan farkı hesaplanıp ödenecek olan zam ve tazminat tutarından düşülür mü? Elden yaptığımız bordrolarda asli görev puanı yüksek olursa hesaplamayı yapmıyordu. KBS sisteminde bu tutar bordroda...
  38. mr.dnby

Mutemet Arşivi Tasarı-Doğum Yardımı

Kanun tasarısının gerekçesi mantıklı ama yapılacak bu uygulama yeterli olmaz. Doğum yardımı tek seferlik yapılan bir ödeme, çocuk ihtiyaçları ve masrafları ise doğumundan iş hayatına kadar devam ediyor. sen aylık çocuk yardımı olarak 19 küsür TL ödüyorsun 0-6 yaş için 2 katı bu tutar. Doğum...
  39. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Uygulamasındaki Hatalı İşlemler

Yanlış anlaşılmasın bana göre de çok kullanışlı bir program. Belki geri dönüş yapılırsa ya da forumda bu konuyla ilgili arkadaşlar varsa belki soruna yönelik çalışma yapılabilir diye açtım başlığı :)
  40. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Uygulamasındaki Hatalı İşlemler

Benzer hatalar başka kurumlarda oluyor mu veya başka hatalar var mı merak ettim. Kişinin çocukları veya eşinin durum kodu üzerinde değişiklik yapıp kaydettikten sonra evli olan ve eş yardımı alan kişi, ön sayfada bazen evli olan durumu bekar olarak otomatik değişiyor. Aile durum girişinde...
Geri
Üst Alt