Arama sonuçlarınız

1. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük 2.çocuk yardımı

evet biliyorum bu konu sitede konuşulmuş. fakat çözemediğim bir konu var. personel 25.08.2016 da doğum yapmış. bundan sonra ikinci çocuk yardımı 2018 in mart ayına kadar almamış. kendisi de yeni fark etti durumu. arada çalışmadığı ücretsiz izne ayrıldığı ayları da düşünce toplamda 445,81 tl...
  2. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli KBS'de 55 numaralı diğer tazminat (önceki yıl döner sermaye katkı payı)

Merhaba. Bir personelimiz kbs de diğer tazminat kısmında girilen 55 numaralı döner sermaye kesintileri bir türlü bitmiyor. Bu kesintilerin yıllar itibariyle dökümünü nasıl alabiliriz acaba? Kesilen ve personelin aldığı döner sermaye arasında sıkıntı var gibi. Raporlar kısmında böyle birşey...
  3. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli sgb üzerinden güvence bedeli hakkında

Merhabalar. forumda konu ile ilgili başlık buldum fakat konu kitlendiği için oraya yazamadım ve çözüm bulamadım. İlçe Müdürlüğümüze doğalgaz bağlantısı yaptık. Güvence bedeli ödemesi yapacağız. Gazdaş fatura kesmiyor. Sadece yazı ile güvence bedelini ve hesap numaralarını belirten bir yazı...
  4. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli KBS'de 4/B Sözleşmeli Personel Sehven Fazla Girilen Rapor Tahsilinin Düzeltilmesi yapılmıyor.

iade ettirdim zaten hocam. iade edildiği halde silinemez uyarısı veriyor. bordo hesaplandığı için diyor. anlayamadım.
  5. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli KBS'de 4/B Sözleşmeli Personel Sehven Fazla Girilen Rapor Tahsilinin Düzeltilmesi yapılmıyor.

merhaba arkadaşlar. 4/b sözleşmeli personelimden rapor parasını fazla kesmişim. maaşı kbs den mal müdürlüğüne yollayınca fark ettim. şimdi mal müdürlüğünden kbs üzerinden geri aldım fakat sağlık raporu kısmından düzeltme yapamıyorum. izin vermiyor sistem. ne yapmam gerekiyor? (mal müdürlüğüne...
  6. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Asil Müdür olan Sendikalılığı Düşermi?

teşekkürler sağolun bilgi için..
  7. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Asil Müdür olan Sendikalılığı Düşermi?

merhabalar. İlçe tarım müdürlüğünde vekil olarak teknik hizmetler sınıfında görev yapan müdür geçen ay genel idari hizmetler sınıfına geçerek asil müdür olmuştur. bu durumda sendikalığı düşüyormuş asil olduğu için herhangi bir sendikaya üye olamıyormuş. doğru mudur acaba? yapmamız gereken işlem...
  8. kypsala22

Editörün Seçimi MYS e-Fatura Uygulama Kılavuz

düzelmedi hocam. fatura 37 tl. damga vergisi 30 kuruş kestim. mys ye girdim. bu uyarıyı veriyor ama doğru olan bu sürekli yaptığımız işlem sonuçta.
  9. kypsala22

Editörün Seçimi MYS e-Fatura Uygulama Kılavuz

e fatura ödemesinde damga vergisi kesintisi yaptım. en sonda tutar uyarısı verdi. Damga vergisini kesip mi brüte yazmam gerekirdir acaba?
  10. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli yeni doğalgaz bağlantısı

Merhaba arkadaşlar. Dairemize bu sene doğal gaz bağlantısı yapılıyor. Ve ilk başta gazdaş'a abonelik ücreti ödeyeceğiz. Hangi koddan ödeyeceğiz acaba? Fatura alıp mı işlem yapacağız? Nasıl olacak?Teşekkürler.
  11. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli TKYS'de hurda için komisyon kurma

biz ilçe tarım müdürlüğünde yapacağız bu işlemi. bu sebeple olur'u kaymakamdan mı almamız gerekiyor yoksa Harcama Yetkilisi olarak İlçe Müdürümüz yeterli olur mu sizce? Bir de hurdaya çıkarma işleminde hurdacının gelip almasını istiyoruz. Karşılığında alınacak bedeli nasıl ifade edeceğiz?
  12. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli TKYS'de hurda için komisyon kurma

Merhaba arkadaşlar. Kullanım ömrü dolan taşınıra kayıtlı bir makinamız var ve bunu hurdaya ayırıp taşınırdan çıkarmak istiyorum. araştırdım baya uzun ve zorlu bir iş gibi geldi. Taşınır Mal yönetmeliğinin 28.maddesine istinaden yapacağız. Hurdaya ayırma nedeniyle çıkış MADDE 28 – (1) (Değişik...
  13. kypsala22

Editörün Seçimi Giyecek Yardımı 2019

giyecek yardımı ödemesi için bankaya liste göndermemiz gerekiyor değil mi arkadaşlar? Maaş gibi direk hesaba geçiyor mu yoksa? Teşekkürler.
  14. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Strateji Geliştirme Başkanlığı (SGB) Üzerinden Akaryakıt Ödeneği Talep

Merhaba arkadaşlar. 14.10.2019 tarihinde İlçe Müdürlüğümüz adına SGB üzerinden akaryakıt alımı için talep etmiş olduğumuz ek 8183 TL’lik ödenek talebimize hala onay gelmedi. Müdürlüğümüze acil olarak akaryakıt alımı yapmamız gerekmektedir. Sgb üzerinden tüketime yönelik alımlar kısmında ödenek...
  15. kypsala22

gih sınıfında asil ilçe müdürü ve memur giyim yardımı alamıyor galiba KBS' ye göre? Doğru mudur?
  16. kypsala22

bugüne kadar kbs dışında manuel olarak yapılmış geçen seneye kadar ve sadece damga vergisi kesilmiş. o yüzden aklım karıştı. Teşekkürler.
  17. kypsala22

KBS DEN yaptığımda gelir vergisi kesiyor hocam. Sadece damga vergisi kesilmesi gerekmiyor mu?
  18. kypsala22

kbs den nasıl girildiğine dair uygulama kılavuzu elinizin altında var mıdır acaba?KBS deki malesef çalışmıyor çünkü.
  19. kypsala22

giyecek yardımını mys mi yoksa kbs üzerinden mi yapıyorsunuz?
  20. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli vekil müdür iken olur ile asil müdürlük maaşı

bununla ilgili resmi bir yerden mi baktınız acaba?
  21. kypsala22

cetvelde makam tazminatı ile ilgili bir kısım yoktu. başka yerden de giriş olmadığına göre makam tazminatı almaya hak kazanmamış oluyor diye düşünüyorum. Makam tazminatı almaya hak kazanma şartları nedir acaba?
  22. kypsala22

doğru olanları seçtim ama makam tazminatını bordroda göstermedi. nedendir acaba?
  23. kypsala22

Merhabalar. İlçe tarım müdürlüğünde mutemetlik yapmaktayım. Uzunca bir senedir ilçe müdürlüğüne asil olarak bakan olmamış ve her gelen vekil olarak gelip gitmiş. Şu an ki müdürümüz de teknik hizmetler sınıfında vekaleten müdürlük yapıyordu. Fakat Bakanlık gelen yazı ile kendisinin asil müdür...
  24. kypsala22

Mutemet Arşivi Sendikadan Çekilen Memur Toplu sözleşme ikramiye Ödemesi

ben zaten ekim ayında sildim. ekim maaşını yapmadan önce bugün sildim. yine de ikramiyeyi vermedi.
  25. kypsala22

Mutemet Arşivi Sendikadan Çekilen Memur Toplu sözleşme ikramiye Ödemesi

Merhaba arkadaşlar. Eylül ayında yetkili sendika olan memursen den istifa eden 3 kişi için KBS' den sendika bilgilerini sildim. Fakat Ekim maaşlarını hesaplattığımda ekim ayında yatacak olan toplu sözleşme ikramiyesi maaşlarında gözükmedi. Toplu sözleşmeyi almayı hak ediyorlar mı? (Bu arada...
  26. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/B personel çocuk yardımı

Merhaba arkadaşlar. 4/b sözleşmeli tarım bakanlığı bayan personelim doğum yaptı. eşi özel sektörde çalışıyor. aile yardımı ödeneği altında verilen çocuk yardımını personelim hak ediyor mu? Yani eşi ssk lı olarak çalışsa bile? kafam karıştı. Teşekkürler.
  27. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Daimi İşçiye Nakdi Giyim yardımı Maaş ile birlikte verilebilirmi?

Merhaba arkadaşlar. Tarım bakanlığımızda daimi işçi olarak bir personelim var. toplu sözleşmeleri yenilendi. Ve giyim yardımı kısmına aklım takıldı. Giyim yardımını ayrı olarak bir bordro halinde mi ödeme yapacağım yoksa maaş bordrosunun içinde mi giyim yardımı olarak belirteceğim? Teşekkürler.
  28. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli En Yüksek Devlet Memuru aylığı Temmuz 2019 Kaç?

Merhaba arkadaşlar. 2019 Temmuz ayı sonrası ev yüksek devlet memuru aylığı En Yüksek Devlet Memuru Aylığı = 9500*0,138459 = 1.315,36 TL. Doğru mudur?
  29. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli mys damga vergisi konusunda

tamamdır. teşekkürler.
  30. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli mys damga vergisi konusunda

bu kod 1.5.1.1 kodu mudur? sgb den çünkü 1.5.1.1 olarak ödeme emrini aldım.
Geri
Üst Alt