Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kusura bakmayın arkadaşlar dün açılan mys damga vergisi konusunda yazılanlardan anlayamadım. ben şimdi internet ve elektrik faturalarını ödeyeceğim. mys de seçerken hangi damga vergisini seçeceğim? Teşekkürler
Merhabalar. Bugün 4/B sözleşmeli olarak çalışan bir personelimden kefalet aidatını kefalet giriş aidatı kesmeden direk kefalet ücreti olarak keserek başlatmışım. Sizce Kefalet Giriş Aidatını kesmeden direk kefalet ücretini kesmek bir sıkıntı yaratır mı? Teşekkürler.
SGK ödemeleri içinde Toplu sözleşmelerde geriye dönük SGK primleri için sizi ilgilendiren toplu sözleşmenin tamamını(bütün sayfaları ile beraber) bağlı olduğunuz SGK il ya da ilçe müdürlüğüne üst yazı ile göndermeniz gerekiyor. Dikkat etmeniz gereken önemli kısım; diyelim ki mart 2019 maaş...
ödeme yapılan maaş,ikramiye,tediye vb. hepsine tek tek bordo düzenlemeniz lazım normal ödeme yapar gibi. Tek fark gündelik ücret yerine eski ile yeni gündelik ücret arasındaki farkı yazıp hesaplatın.
merhaba. Kurumumuzun ttnet ödemesinde sgb de kayıtlı olan ve her zaman ödeme yaptığımız IBAN numarası MYS sisteminde çıkmıyor. Manuel olarak eklemem gerekiyor. Yaptığım doğru mudur acaba?
ÖZET: Memurun daha önce sigortalı olarak çalıştığı sürelerin yıllık izin hesabında dikkate alınıp alınmayacağı hk. (05/04/2012-5390)
Gaziposmanpaşa Adliyesi Zabıt Katibi …’ın memuriyetten önceki çalışmış olduğu sigortalı hizmetlerinin emekli müktesebinde değerlendirildiği ve neticesinde...
05.03.2009 ile 31.12.2009 arası özelde çalışmış ve bunları memur olunca saydırmış. memurluğa da 12.04.2010 da başlamış. sanırsam daha kazanamamış 30 günü. 10 yılı doldurup 11 yıldan gün alması lazım diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar. bugün bir personelim geldi ve gün itibariyle 10 yıllık memuriyet hizmetinin dolduğunu bu yıla ilave 20 gün olan yıllık izninin 30 güne çıkarılmasını istedi. benimde aklıma takılan şey bu hak edilen 10 günlük izni yıl sonunda mı vereceğiz yoksa 10 yılını doldurduğu tarih...
31/08/2019 da doğum yapmış olan personelimiz ağustos ayı maaşı e bildirgesinde 31/08/2019-14/09/2019 tarihleri arasında çalışmamıştır diye işaretleyeceğim. 9/12/2019 da rapor bitiyor. o süreye dek her bildirgede böyle mi yapacağım?(yani aralıkta e vizite onayı yapana kadar)
temmuz ayında 8 gün rapor alan bir 4 b li arkadaş daha vardı. Onun rapor parasını elden mal müdürlüğüne yatırttım fakat e bildirgede normal ödedim çalışmamıştır diye işaretlemedim. herhangi bir ceza olur mu acaba? Ya da geriye dönük düzeltme şansım var mıdır?
teşekkürler çok sağolun. Bu arada ücretli doğum izninde olduğu için maaş ve sgk sını normal çalışıyor gibi yatırıyorum. Ne kbs de ne de e sgk bildiriminde farklı birşey yapmıyorum. Doğrudur değil mi?
31/08/2019 da doğum yapan personelim 09/12/2019 da işe geri dönecek. yani şu an doğum izninde.e viziteden onaylama işlemini aralık ayında yapmalıyım değil mi?
daimi kamu işçisinin toplu sözleşme farkından doğan bordrolarını düzenliyorum. tarım bakanlığında çalışan işçiler için 01.03.2019 tarihinden itibaren yapılan ödemeler için farkları yapıyorum. sgk ödemesini nasıl yapacağım acaba? farklı bir girişimi var? Teşekkürler.
20/08/2019 da doğum iznine çıkacak. raporda da öyle belirtilmiş. 20/08/2019 a kadar çalışmıştır diye işaretleyip onay versek iş görememezlik ödeneği yatmaz herhalde. doğumdan sonra da doktor yine rapor verecekmiş çünkü
peki. doğum öncesi çalışabilir raporunu getiren 4/b li personelin raporunu e viziteden onay yapacak mıyız? onay yapacak isek çalışabilir ya da çalışamaz diye hangisi seçeceğiz? rapor bitiş tarihi falan gözükmüyor. tarih ne seçeceğiz?