Arama sonuçlarınız

1. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli mys damga vergisi konusunda

kusura bakmayın arkadaşlar dün açılan mys damga vergisi konusunda yazılanlardan anlayamadım. ben şimdi internet ve elektrik faturalarını ödeyeceğim. mys de seçerken hangi damga vergisini seçeceğim? Teşekkürler
  2. kypsala22

Editörün Seçimi KBS'de Sözleşmeli Personel Kefalet Kesintisi

Merhabalar. Bugün 4/B sözleşmeli olarak çalışan bir personelimden kefalet aidatını kefalet giriş aidatı kesmeden direk kefalet ücreti olarak keserek başlatmışım. Sizce Kefalet Giriş Aidatını kesmeden direk kefalet ücretini kesmek bir sıkıntı yaratır mı? Teşekkürler.
  3. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Sözleşme Farkları

evet daimi kamu işçilerinde yenilenen toplu iş sözleşmelerinden kaynaklı olarak böyle fark çıkıyor.
  4. kypsala22

SGK ödemeleri içinde Toplu sözleşmelerde geriye dönük SGK primleri için sizi ilgilendiren toplu sözleşmenin tamamını(bütün sayfaları ile beraber) bağlı olduğunuz SGK il ya da ilçe müdürlüğüne üst yazı ile göndermeniz gerekiyor. Dikkat etmeniz gereken önemli kısım; diyelim ki mart 2019 maaş...
  5. kypsala22

ödeme yapılan maaş,ikramiye,tediye vb. hepsine tek tek bordo düzenlemeniz lazım normal ödeme yapar gibi. Tek fark gündelik ücret yerine eski ile yeni gündelik ücret arasındaki farkı yazıp hesaplatın.
  6. kypsala22

Editörün Seçimi Telefon Fatura Ödemesi (Detaylı Anlatım)

merhaba. Kurumumuzun ttnet ödemesinde sgb de kayıtlı olan ve her zaman ödeme yaptığımız IBAN numarası MYS sisteminde çıkmıyor. Manuel olarak eklemem gerekiyor. Yaptığım doğru mudur acaba?
  7. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Otuz Günlük Yıllık izini Memur Ne zaman hakeder?

ÖZET: Memurun daha önce sigortalı olarak çalıştığı sürelerin yıllık izin hesabında dikkate alınıp alınmayacağı hk. (05/04/2012-5390) Gaziposmanpaşa Adliyesi Zabıt Katibi …’ın memuriyetten önceki çalışmış olduğu sigortalı hizmetlerinin emekli müktesebinde değerlendirildiği ve neticesinde...
  8. kypsala22

05.03.2009 ile 31.12.2009 arası özelde çalışmış ve bunları memur olunca saydırmış. memurluğa da 12.04.2010 da başlamış. sanırsam daha kazanamamış 30 günü. 10 yılı doldurup 11 yıldan gün alması lazım diye düşünüyorum.
  9. kypsala22

merhaba arkadaşlar. bugün bir personelim geldi ve gün itibariyle 10 yıllık memuriyet hizmetinin dolduğunu bu yıla ilave 20 gün olan yıllık izninin 30 güne çıkarılmasını istedi. benimde aklıma takılan şey bu hak edilen 10 günlük izni yıl sonunda mı vereceğiz yoksa 10 yılını doldurduğu tarih...
  10. kypsala22

Editörün Seçimi Giyecek Yardımı 2019

Teşekkürler. Sağolun.
  11. kypsala22

şu an açıkta olan memura giyecek yardımı verilir mi hocam? Bunu sormayı unuttum. Kusura bakmayın.
  12. kypsala22

teşekkürler. bende 4/b liyim ondan sordum. Bize hiçbir ek ödeme yok :D. herkese kolay gelsin
  13. kypsala22

merhaba arkadaşlar. tarım bakanlığında 4 b li olarak çalışan sözleşmeli mühendis ve veteriner hekime giyim yardımı veriliyor mu acaba? Teşekkürler.
  14. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Doğum sonrası rapor onay süresi

tamam teşekkürler hocam :)) siz olmasanız zaten bu işi zor yapacağız :D
  15. kypsala22

31/08/2019 da doğum yapmış olan personelimiz ağustos ayı maaşı e bildirgesinde 31/08/2019-14/09/2019 tarihleri arasında çalışmamıştır diye işaretleyeceğim. 9/12/2019 da rapor bitiyor. o süreye dek her bildirgede böyle mi yapacağım?(yani aralıkta e vizite onayı yapana kadar)
  16. kypsala22

tamam hocam. şimdi anladım. çok teşekkür ederim :)
  17. kypsala22

temmuz ayında 8 gün rapor alan bir 4 b li arkadaş daha vardı. Onun rapor parasını elden mal müdürlüğüne yatırttım fakat e bildirgede normal ödedim çalışmamıştır diye işaretlemedim. herhangi bir ceza olur mu acaba? Ya da geriye dönük düzeltme şansım var mıdır?
  18. kypsala22

İs gorememezligi malmudurlugune elden yatirsak bile mi
  19. kypsala22

teşekkürler çok sağolun. Bu arada ücretli doğum izninde olduğu için maaş ve sgk sını normal çalışıyor gibi yatırıyorum. Ne kbs de ne de e sgk bildiriminde farklı birşey yapmıyorum. Doğrudur değil mi?
  20. kypsala22

Dogumdan onceki raporunu çalışmamıştır diye onayladim odemesi çıktı. 31.08.2019 olan raporunu daha ellemedim.
  21. kypsala22

31/08/2019 da doğum yapan personelim 09/12/2019 da işe geri dönecek. yani şu an doğum izninde.e viziteden onaylama işlemini aralık ayında yapmalıyım değil mi?
  22. kypsala22

Mutemet Arşivi Toplu Sözleşme Farkları SSK İşlemleri

sgk ile görüştüm. toplu sözleşme tam metnini üst yazı ile yolladım. ayrıca imza tarihini takip eden ayın 23 ü son dedi sgk daki arkadaş.
  23. kypsala22

ssk bildirim tarihi ne zaman olabilir?ödemeyi şimdi yapsak ssk nın son ödeme tarihi var mı?23 ü gibi mesela?
  24. kypsala22

faks ile gelen yeni sözleşme bu. ayrıca gündelikleri gösteren skalalar da mevcut. bunun ile sgk ya başvuru yapılabilir mi?
  25. kypsala22

benim yine sgk ya yazı yazmam gerekecek değil mi? çünkü şimdi e bildirge toplu sözleşme kısmından baktım "imzalanan toplu sözleşme yok" yazıyor.
  26. kypsala22

geriye dönük mart ayından itibaren sgk primi yatırma işlemini malmüdürlüğüne anlatmak çok zor olacak :D
  27. kypsala22

daimi kamu işçisinin toplu sözleşme farkından doğan bordrolarını düzenliyorum. tarım bakanlığında çalışan işçiler için 01.03.2019 tarihinden itibaren yapılan ödemeler için farkları yapıyorum. sgk ödemesini nasıl yapacağım acaba? farklı bir girişimi var? Teşekkürler.
  28. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/B Doğum öncesi çalışabilir raporu.

şimdi düştü jeton hocam :D doğum iznine başlama tarihini baz alıyor sistem. doğumdan sonra doktorun vereceği rapordaki rapor bitiş tarihini gireceğiz vizite onayında diye düşünüyorum :)
  29. kypsala22

20/08/2019 da doğum iznine çıkacak. raporda da öyle belirtilmiş. 20/08/2019 a kadar çalışmıştır diye işaretleyip onay versek iş görememezlik ödeneği yatmaz herhalde. doğumdan sonra da doktor yine rapor verecekmiş çünkü
  30. kypsala22

peki. doğum öncesi çalışabilir raporunu getiren 4/b li personelin raporunu e viziteden onay yapacak mıyız? onay yapacak isek çalışabilir ya da çalışamaz diye hangisi seçeceğiz? rapor bitiş tarihi falan gözükmüyor. tarih ne seçeceğiz?
  31. kypsala22

Mutemet Arşivi 2019 Kurban Bayramı dolayısı ile maaşlar erken Ödenirmi?

4 b li olanların kadrolular gibi direk hesaplarına yatıyor maaşlar. Doğru mudur?
  32. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli avans maaş nasıl yapılır

işçi maaşında da avans olayı var mı peki? bilmediğimden soruyorum :)
  33. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli avans maaş nasıl yapılır

inşallah kullanılmaz.
  34. kypsala22

Mutemet Arşivi 2019 Kurban Bayramı dolayısı ile maaşlar erken Ödenirmi?

daimi kamu işçisi maaşı nasıl olacak peki? puantajı 9 ağustosa kadar mı yapacağız? 6 gün eksik mi yapacağız?
Geri
Üst Alt