Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçi Memur Olunca Kıdem Tazminatını Hak Eder Mi?

Is kanununda zaten verilme sebepleri arasında yok. Ama konu ile ilgili yayinlanan farklı bir yazı falan varsa diye merak ettim
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Mehil Müddeti Kullanır Mı?

Mehmet hocam nakil giden 4b li 15 de ayirmak diye bir sey var mi.yani yol izin hakkı diye birşey var mi
  3. Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçi Memur Olunca Kıdem Tazminatını Hak Eder Mi?

4d lı personel memur oldu arkadaskar. istifa edecek kidem tazminatı odenir mi.is kanunu kidem tazminatı maddelerinde memur olup istifa edenlerle ilgili bir isnisdan söz etmemis odeyebilir miyim sizce kidem tazminatini
  4. Mutemet Arşivi işkur işçileri işe giriş işlemleri

Maaşını biz yapmayacaksak bildirgeyi vermeyeceksek neden sigorta girişi bizd e ki
  5. Mutemet Arşivi işkur işçileri işe giriş işlemleri

Şimdi bu konuya yabancıyım iskurdan geçici alınan işçilere yeni işyeri tescili alınmayacak mi.ama kişiler başlamış haberim bile yoktu.yada başka işyeri tescilleri var onlardan yapılabilir mi sigorta girişi 4d isci bildirgelerini verdigimiz
  6. Mutemet Arşivi işkur işçileri işe giriş işlemleri

Dün başlamışlar tescil yoktu giriş yapamadım da neden biz yapıyoruz sigorta girişlerini bu personellerin il saglik müdürlüğü yada is kur yapması gerekmez mi
  7. Mutemet Arşivi işkur işçileri işe giriş işlemleri

Arkadaslar bizim ordada başlamışlar iskurla gelenler bana ne söyleyen oldu nede bir yazı geldi.ben sigorta girişi almadım
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/B Bildirge borçları

Nas Nasıl sildirdiniz hocam ben tüm dekontları görürdüm hala silinmedi
  9. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar Beyanname Düzeltmesi

Tuğrul hocam yukarda anllatiginiz gibi mi olacak adım adım biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz
  10. Çözümlendi | Kilitli 4D SÜREKLİ İŞÇİ 17 GÜNLÜK MAAŞ

17 günlük yapacağız bizde.puantajla ilgili ödemeleri 14 günlükte verebilirsiniz
  11. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar Beyanname Düzeltmesi

Muhtasar veriliyor ama şu an için bilen yok malasef
  12. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar Beyanname Düzeltmesi

Konuyla ilgi baya yazışma yapıldı vergi dairesi üst yazıyla beyannameyi düzeltmemizi istedi
  13. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar Beyanname Düzeltmesi

Yani beyannam yani tuğrul hocam beyanname bizim e bildirge gibi mi yani 23 son bildirgenin bununda belli dönenleri var demi muhasebecilere sorayim bir
  14. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar Beyanname Düzeltmesi

Başım şu an ciddi anlamda dertte muhtasarla
  15. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar Beyanname Düzeltmesi

Maliyeyle görüştük 15 gün içind e yaparsanız cezası olmaz defile ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
  16. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar Beyanname Düzeltmesi

Mrb arkadaşlar.4d isci sahte engelli raporu sebebi ile gelir vergisinden indirimden faydalandı.raporunsahte olduğu ortaya çıkınca aldığı gelir vergisi indirimini aylar halinde hesaplayıp kişiden aldik.fakat maliye muhtasar vergi beyannamesinde düzeltme yapmamızı istiyor.konu hakkında bilgim...
  17. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Belgesindeki Yeni SGK Kesintileri (4/B)

anladim hocam ben işsizlik 2 ile kısa vadeliyi karıştırdım.ben maasi 4d dışındaki sürekli işçilerin maaşını yaptım fakat eskisi gibi yaptım direk20.5
  18. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Belgesindeki Yeni SGK Kesintileri (4/B)

Benim anlamadığım nokta şu 4d de işsizlik sigorta primi yüzde 2 ve 1 vardı 20.5 ve 14 vardı. Neden kısa vadeli sigorta primi 4d için.oraya takildim
  19. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Belgesindeki Yeni SGK Kesintileri (4/B)

Deneyeyim ıns olur.iscilerde peki nasıl olacak aynı uygulama var mi
  20. Çözümlendi | Kilitli Yarim Zamanli Çalışma E-Bildirge

Atarimsuleyman hocam mailinize
  21. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Belgesindeki Yeni SGK Kesintileri (4/B)

2015 den bu yana kbs dahi güncellememis primleri.totalde kesinti oranı aynı.doner sermaye 4b yı manüel yapıyoruz onu da bu şekil yapmak mi lazim sizce arkadaslar.fiili hizmette var onun da borsrosu degismeli.iscilerde de aynı durum söz konusu mu
  22. Çözümlendi | Kilitli Yarim Zamanli Çalışma E-Bildirge

Teşekkür ederim süleyman hocam
  23. Çözümlendi | Kilitli Yarim Zamanli Çalışma E-Bildirge

Anladim arkadaslar benim demek istediğim şu 15 günlük maas ve bildirge kisminda hem fikiriz.kisi kasımın 5 'de ayrıldı kasimin 5 ne kadar tam zamanlı çalıştı kasım 5 itibariyle yari zamanlı çalışmaya başlamış maas kaç günlük olacak bu durum da ve bildirge gün sayisi kaç olacak.sigorta çıkışı...
  24. Çözümlendi | Kilitli Yarim Zamanli Çalışma E-Bildirge

Arkadaşlar 4d yarim zamanıyla ayrılan bayan işçimiz var 05.11 tarıhınde maaşını ve bildirgeyi nasıl verecem.bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  25. Çözümlendi | Kilitli 4/D sürekli işçi askerlik ve kıdem tazminatı

Arkadaşlar ise alınmazsa askerlik dönüşü kidem tazminatını haketmez mi öyle biliyorum
  26. Çözümlendi | Kilitli 4B İşe Giriş Bildirim Süresi

4b pazartesi gelene pazartesi hem sigorta girişi hem ise başlama yapiyordumda cuma günü hem sigorta girişi hem başlamaolduğunu bilmiyordum resmi dayanağı ney arkadaslar bunun
  27. Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

Ewet kimi saatlik kimi gündelik her türden uygulama var
  28. Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

Aslında bence stratejinin yazısı bir uygulama birliği
  29. Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

Evet 5 gün çalışan günlük 9 saat ama 6 gün çalışılan yerler 7.5 saat 6 gün çalışılan yerlerde 11 saatlik bir bayram çalışması varsa 7.5 bayram yevmiyesi geriye kalan saatler haftalık 45 saate dahil edilir diyor
  30. Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

Vardiyalı çalışılan yerlerde günlük 7.5 diyor strateji 11 demiyor arkadaslar.
  31. Mutemet Arşivi 4/D 29 Ekim Bayram Günü Çift Yevmiye Verilmesi

Yani 28 ekimde 13.00 dan sonra yarim gün olayı devreye giriyor oranlama yapip vermek 29 ekimde de tam vermek bir kendi maaşıyla birlikte 3 yevmiye doğrumu anladim arkadaskar
  32. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Stratejinin hangi yazisinda odemeyin deniliyor hocam benim bilgim yok o yazidan
Geri
Üst Alt