Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Is kanunun fazla mesai başlığı altındaki tüm maddelerini okudum almalari gerekiyor parayı arkadaslar yılda 270 satten den fazla olmamak kaydiyla
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Is kanunu madde 63 denkleştirme için tarafların anlaşmasından bahsediyor
  3. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Anladim ama denkleştirme aynı ayin dışında oluyor mu acaba yani 2 ay 3 ay
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Zorla değil kanun ne diyorsa o.ama iyi araştırmak lazım. Fazla mesai de tüm kapılar kapalıysa tabiki alacak
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Ewet simdil Ewet simdilik öyle görünüyor.bakalim diğer arkadaşların düşünceleri ney aynı durumu yaşayanlarda olmuşmu
  6. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinli 4/B li Personelin Emekli Keseneği

Zaten kişiye b Kişiye bildirgede işten ayrılış tarihi gireceğiniz için kaç gün çalışmış ise o günleri parmak hesabıyla hesaplayarak girersiniz.ayin 15den 30 da dahil olmak uzere 16 gun.diger günleride kişi borcu olarak alırsınız.
  7. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Aynen öyle fazla mesai yerine izin kullandırmak istiyoruz is kanuna bakıyorum bir çıkış yolu bulamadim
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Ns nasıl yapılabilir denkleştirme mesela fatih hocam Yani söylemi bir hafta 50 saat bir hafta 40 mi gini yani haftalık kısmını geçtim aylık mesai tam mi olmalı
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Onlard Onlarda rıza gostermeyecekleri için ödemek zorundayız yani
  10. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Işçinin rızası için yazılı mi başvurmaları lazim izin için acaba
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Evet bende baktım bu maddeye az önce ama bilmediğim gözden kaçırdığım birşey olabilir mi acaba diye yazmak istedim
  12. Çözümlendi | Kilitli VİZİTE PROGRAMINDA KAYITLI HASTALIK RAPORLARI

Çalışmayan personele çalışmıştır demek ileride sıkıntı yaratır
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/D Fazla Mesai Ücreti Yerine İzin Kullanımı

Mrb arkadaşlar 4d fazla mesai yerine izin kullandırma şartları nelerdir.iscinin kabul etmesiyle mi fazla mesai ücreti yerine izin verilebilir yoksa işveren direk izin verebilir mi .iscinin rizasi aranir mi bu tür durumlarda.
  14. Görüş Yazıları Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi ile ilgili SGK görüş yazısı

Arkadaslar daha önce saymanlık yapıyordu bu islemleri nasıl olacak s8mdi
  15. Çözümlendi | Kilitli 4d bedelli askerlik

Tamam şu ana kadar çıkış yaptık askerliğe tuğrul hocam çok teşekkür ederim
  16. Çözümlendi | Kilitli Staj ücreti yardım

Is günü sadece geldiği günlerdir hafta sonu dahil edilmez diye dusunuyorum
  17. Görüş Yazıları Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi ile ilgili SGK görüş yazısı

Hiçbirşey anlamadim ben bu konudan ya 4b genel ve döner sermaye bütçesi var. 1000 yakın 4d doner sermaye var.bizimle bir ilgisi var mi
  18. Çözümlendi | Kilitli 4d bedelli askerlik

Doğrudur hocam bedelli askerlik dışında normal gidenleri de ücretsiz izin mi göstermek lazım sizce
  19. Çözümlendi | Kilitli 4d bedelli askerlik

Çıkış verip bildirgeyi de ona göre verecez.yada ücretsiz izne karar verirsek sigorta çıkışı vermeyip bildirgede ücretsiz izin diye gösterecez ama özlukten ücretsiz izin diye ayrılıyor askere gidenler o kısmi kurcalıyor aklima
  20. Çözümlendi | Kilitli 4d bedelli askerlik

Ben daha önce askere gidenleri 4d yı sigorta çıkışı verdim ama bu bedelli olunca aklım karıştı.ayrica özlük birimi ücretsiz izin diye yazıyor yazisini
  21. Çözümlendi | Kilitli 4d bedelli askerlik

4d bedelli askerliğe gidecek kişiye sigorta çıkışı yapılır mı arkadaslar
  22. Editörün Seçimi 4d Taşeron Daimi İşçi Geçici Görev Yolluğu Alır Görüş Yazısı

Geçici görevle başka kuruma giden 4d nın maaşını biz mi gittiği kurum mu yapar
  23. Çözümlendi | Kilitli 4b KBS fiili hizmet

Çünkü e bildirgede mahsetmis sgk sin duyuruda
  24. Çözümlendi | Kilitli işçi rapor kesintisi

Yatisi kesmemek daha mantıklı geliyor bana.is göremezlik olarak yatan tutarı almak
  25. Çözümlendi | Kilitli 4b KBS fiili hizmet

Yapılabilir bildirgeyi bir ay geriden veriyoruz.bir ay gerinin günleri hesaplanarak
  26. Çözümlendi | Kilitli işçi rapor kesintisi

Peki sadece 10 gün yatış olsa nasıl bir yol izliyorsunuz
  27. Çözümlendi | Kilitli 4b KBS fiili hizmet

Çok kotu oldu ne zamana kadar böyle olacak ki maaşla yapıp çıkardık ya ek iş yuku
  28. Çözümlendi | Kilitli 4b KBS fiili hizmet

Arkadaslar kbs de 4b fiili hizmet nasıl yapacağız açılmamış galiba
  29. Çözümlendi | Kilitli Daimi isci kidem tazminatı

Cok teşekkür ederim
  30. Çözümlendi | Kilitli Daimi isci kidem tazminatı

Arkadaslar kimsenin konuyla ilgili bilgisi yok mu
  31. Çözümlendi | Kilitli Daimi isci kidem tazminatı

Daimi isci başka kurumdan bize nakil geldi emekliliğe ayrıldı.sadece bizim kurumdaki hizmet karşılığını mi alir ilk kurumdan itibaren mi alir.benim düşüncem nakil geldiği için karşı taraf ödememis hepsini bizim yapmamız gerektiği.konuyla ilgili yasal dayanak lazim arkadaslar bilgisi olan var mi
  32. Çözümlendi | Kilitli Öğrenim Yardımı Hakkında

Bence iki es de almalı.calisan iki isci evlenince evlilik yardımını ikisine minbirine mi veriyorsunuz.yilda bir defa ödenen bir yardım cocuk gibi düşünmemek lazım gibi me geldi. Tabi yasal dayanağı nedir önemli olan o
Geri
Üst Alt