Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Saglik personellerine gelen Yıpranma payı

rontgen teknikerlerine zaten yaptik.22 oraninda.onlara fark bordrosu yok.saglik mensubu icinse yuzde 1 cok iyi anladim.onlara yapacam temmuzuda agustosa dahil edecegim.eylulde zaten kbs ye gore hareket ederiz.doner sermayeden alanlarida maasla 21.5 oraninda yapariz.paylasimlariniz o kadar...
  2. Çözümlendi | Kilitli Saglik personellerine gelen Yıpranma payı

omur hocam bordrodaki %1 olayini cozemedim.4b icin mi b7 bordro
  3. Çözümlendi | Kilitli Saglik personellerine gelen Yıpranma payı

Fark bordrosunu nasil yapacagiz ve odeme emrini ornek yok
  4. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

tamam bizde yapariz 20 degilde 25 varsayarak ek bordro bildirgeyide ona gore verilir.yarin bordro ornegi paylasirsaniz omur hocam cok iyi olacak
  5. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

sgk dan ceza gelmez mi hocam diyelim temmuzda 5 gunu var oldugunu saydigimiz hemsirenin ek 30 nu ayin 27 sine kadar bildirmezsek.cok guzel soylediginiz agustos d9nemine dahil etmek.hem eylul 23 kadarda zaman kazanmis oluruz
  6. Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli 4B sözleşmeli fiili hizmet zammı KBS den yapılabilir mi

agustos 3 ile 14 arasini ne yapacagiz bildirgeyi verdik ve para da saymanliktan cikti
  7. Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli 4B sözleşmeli fiili hizmet zammı KBS den yapılabilir mi

yuzde 1 fark dediginiz omur hocam aylik mesai saati/8.8 mi cikan gun sayisina gore yuzde 22 den hesaplayip maastan verdigimiz yuzde 20 aras8ndaki fark mi.excel ornegi var mi el8nizde
  8. Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli 4B sözleşmeli fiili hizmet zammı KBS den yapılabilir mi

bir de soyle bir sorunumuzda var 4b maasi pesin aliyor bildirgeyi bir ay geriden veriyoruz.bu ay odedigimiz 15.08 ile 14.09 arasi maasta da 22 den hesaplamadik primleri.gelde cik bu isin icinden
  9. Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli 4B sözleşmeli fiili hizmet zammı KBS den yapılabilir mi

aynen onayladik ona gore para gitti.ek 30 dan da veremeyiz cunku calisma gununu ek 13 den tam bildirdik.eksik gun bildirmedik fiili hizmet olmadigi icin.30 gunden fazla bildirim yapamayacagimiza gore ek 30 da gitmes
  10. Çözümlendi | Kilitli Saglik personellerine gelen Yıpranma payı

7 ile carpmak 7.5 bolmek daha dogru degil mi
  11. Mutemet Arşivi sürekli işçi nin 5 defadan fazla rapor alması

Günaydın kaç günlük raporsa sgk dan düşülür örneğin 5 gün mu sgk 25 olur.
  12. Mutemet Arşivi sürekli işçi nin 5 defadan fazla rapor alması

Mehmet hocam yazdığımızı şu şekil anladim yanlismi anladim acaba. saglik bakanlığı bizimki ckys den hesapliyoruz. 10 günlük rapor çalışma günü 30 diyelim maaşını 30 gün üzerinde hesapladık.sgk günü 20 mi olacak.yani bildirge de 10 gün eksik gün girecegiz. Takıldığım nokta şu 30 gün uzerinden...
  13. Çözümlendi | Kilitli 4d isci ucretsiz izin kisi borcu

Sgk ya daha gitmedi ki primler gelir vergisi ve damga vergisini de almak gerek mezmi
  14. Çözümlendi | Kilitli 4d isci ucretsiz izin kisi borcu

arkadaslar 4d ücretsiz izinli maas yapıldı tüm maasi alman lazim kişi borcu olarak tüm kesenekleri mahsup etmem lazim değil mi devlet şahıs ve işsizlikleri maaşın netini mi alacam yardımcı olabilir misiniz
  15. Çözümlendi | Kilitli 5510 Sgk İşe giriş bildirimi gecikme

Başıma daha Başıma daha önce geldi ceza olayı da olmadi .yapın bence o dönem açıkta kalır
  16. Çözümlendi | Kilitli 4d sürekli işçi 15 temmuz mesaisi

Bende öyle ödüyorum.ama mantık olarak bakınca sikinti
  17. Çözümlendi | Kilitli 4d sürekli işçi 15 temmuz mesaisi

1 güne 2 yevmiye 15 temmuz da 8 saat çalışana, 16 saat çalışana, 24 saatcalisana 2 yevmiye mi hocam.bu konuya bir netlik gelmedi sikinti
  18. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Ölüm Yardımı

Hocam bizim kurumda yapmıştı arkadaş bir bakayım evraklarına yasal dayanağına şayet varsa yazarim
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

Verm Aslında bunların resmi kıyafet giyme zorunluluğu yok 4c den 4b ye geçenlerin ikisinide vermemek mantıklı gibi geldi. Hemşire ebe nin var .net değil böyle olunca
  20. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

Öyle döner sermayeyi hizmetli olarak alıyor idari destek.idari büroya nasıl verelim.veri hazırlama gibi mi değerlendirmek lazım yada memur gibi değerlendirip vermemek mi
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

Idari desteğe yardımcı hizmetler sınıfından verebilir miyiz
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

Idari büro ve idari destek ne verecez ki bunlara ayrıca resmi kıyafet giyme zorunluluğu var mi ki bunların.
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

4c den 4b ye geçenleri ne yapacaz onların sözleşmesinde giyecek yardımıyla ilgili bir madde yok . Veren var mi arkadaslar varsa resmî dayanağı ney
  24. Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

kesin sorun olmuyor demi hocam kişi sıkıntılı kuruş hesap yaoanlardan Sagolun .O kadar faydalı o kadar güzel bir sayfaki.allah sayfanın eksikliğini vermesin
  25. Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

4b 14 günlük ücret bilgi girişi maas unsurlarında sadece sözleşme ücreti var beş yok
  26. Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

Arkadaslar icra kesmiyor. Ve bireysel emekliliği olmayandan bes kesiyor.haziranda iptal eden biri .ne yapabilirim
  27. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi nin rapor alması

Vizite düşenler düşüyor demi düşmeyen değil
  28. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Yapmadım sadece 13 ne başladığı için 2 gün yaptım.fatih hocam bu durumda kişi borcu oluşturup o parayı almam lazım.cikan prim tutarını da saymanlığa bildirip mahsup etmeliyim demi. Hastalık raporlari peki diyelim ben maas yaptım personel gidip 12.07 de rapor aldı.kisi borcu oluşturmasam...
  29. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi çkys fazla mesai tanımlanması

Yüzde 60 unuttum onu da uygulayınca 9.38×60 % 5.63 oluyor.5.63×24 olaca k bu durumda .bu durumdada az değil mi
  30. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi çkys fazla mesai tanımlanması

Asgari ücretin yüzde 4 arttırımı 2110.68÷30÷7.5= 9.38 oluyor bu mantığa göre diyelim 24 saat fazla mesaisi var 24×9.38 oluyor. Bilemedim yani saati saglik çalışanı yakın.kafam karıştı
  31. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi nin rapor alması

Hocam 1000 nin üstünde personel var raporlar zaten çok zorluyor
  32. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi nin rapor alması

Yıllarca yapmışsınız hocam sizde, eğitim almak lazım.biz yeni başladık ve inanın hiç sevmedim isci mutemetligini
  33. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Üste beni bitiren olay bu net olmaması.allah yardımcımız olsun bakalım benim 5 günü geçen onaylarım var ceza gelirse paylaşırım.ben 23 son diye bildiğim için 5 günü geçenler oldu.peki mehmet hocam doğum izninde olup. 13.07. Biten rapor vardı 2 gün Ödem e yaptım maasinda. Maaştan sonra 13.07 de...
  34. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Hocam beş is günü olayı 2013 tebliğle degismedimi
  35. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Bakalım araştıralım sagolun hocam
Geri
Üst Alt