Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

aynı hocam vizite olayı hepsinde.bence garanti yol sgk değil kendi mevzuatlarını bilmiyorlar.iki ay önce onayladığı m raporlara ödenek çıkmıyor arıyorum. Bildirgede günleri nerde diyorum ayin 15 den 14 diyorum bildirge dönemimiz anlatana kadar akla karayı seçtim sonra onayladı.zaten benim...
  2. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Ama 11 haziran 14 haziran mayıs döneminde ki maasta kalmiyormu diyecektim ki.15 haziranla haziran dönemine sarkiyor
  3. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

haziranın bildirgesini temmuzda vereceğiniz için anladim.maastan is göremezlik tutarını düşeceksiniz o zaman .sgk da 5 günden bahsetti .geçerse geç onayladığı için ceza yersiniz diye
  4. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

ne zamandan beri yapıyorsunuz bu şekilde onayı sorun olmadi dediniz ya
  5. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Haziran dönemi derken ise başlaması haziranda kalanlar mi.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Benim bildirge döneminde n sonra onayladigim rapor yok fakat 5 is gününü aşan rapor onayım var
  7. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Benim ikilemde kaldığım vizite ve bildirge arasındaki bağ.mayis 2013 de ki sgk tebliğine göre bildirgenin son günün e kadar onay vereceğimiz yazarken 5 is günü içindeki onay muhabbeti neden.celiski yok mu sizce
  8. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Gerçekten çok bunalttı rapor ve sgk
  9. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Tesciller mutemetlerin adına sizin kurumlarda özlük mu yapiyor
  10. Çözümlendi | Kilitli 4d rapor suresi

Arkadaşlar benim kanayan yaram raporlar binin üstünde personel var kafayi yemek üzereyim aşırı derecede rapor geliyor 90 günlük 45 günlük raporlar takibi çok zorluyor oncelikle iki sorum olacak raporlari 5 is günü içind e mi yoksa bildirgeyi vereceğimiz son ayin 23 ne kadar vizite giriş...
  11. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi nin rapor alması

Bendede aynı durum var sigorta çıkışı yapilmiyor bildirgesini verirken eksik gun bildirip nedenine ücretsiz izin seçecekmişiz sgk dan aldığım bilgi. Iscı maasi sgk çok sikintili
  12. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi geriye yönelik engelli indirimi

Sadece maas derken hocam tediye ikramiye yi içine almıyor mu
  13. Editörün Seçimi KBS - 4B Sözleşmeli Zam Oranı Uygulama - Resimli Anlatım

Kist maas için resim li anlatım çok iyi olur.su an 4c den 4b ye geçenlerin temmuz zammından önce ki idari büro görevlisi burutu ne kadar hocam
  14. Editörün Seçimi KBS - 4B Sözleşmeli Zam Oranı Uygulama - Resimli Anlatım

Maas unsurları kısmında haziranın burutunu girmeyecek miyiz kist için örneğin 2701.05 mehmet hocam.munfet mi olmalı kist.cunku temmuz burutu 2934.69 oluyor.daha önce yapmadım bilmiyorum
  15. Editörün Seçimi KBS - 4B Sözleşmeli Zam Oranı Uygulama - Resimli Anlatım

Arkadaslar 4c den 4b ye geçen büro personeli ve destek personelinin brüt u ne kadar oldu.birde haziran 19 başlayan bir 4b lim var 19.6.2018 14.07.2018 arasındaki 4b sözleşme ücreti ayrı ordan bir kist verecem birde 15.07.2018 peşin alacak diğerleriyle onunda sözleşme ücreti farklı nasıl yapabilirim
  16. Çözümlendi | Kilitli Rapor Bildirimi İPC

06 06 dan 14 06 ya kadar 8 günlük rapor sgk ya düşmediği için onaylayamadım maasi döktüğüm gün elime geçti bildirgesinde de istrahatli diye bildirdim fakat manüel bildirmeyi unutmusum .rapor dün sisteme düştü. 27 062018 çalışmamıştır diye onay verdim ceza gelir degil mi arkadaslar
  17. Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi promosyonu

çok iyiymiş biz 475 tl aliyoruz
  18. Çözümlendi | Kilitli Daimi kadrolu isci 25 yilini dolduranlar

Sgk kesintileri sadece Yüzde 14 ve 1 diye kesilecek diye biliyordum. Işveren kesilmiyor diye biliyordum yani işverenlerde mi kesilecek
  19. Çözümlendi | Kilitli Daimi kadrolu isci 25 yilini dolduranlar

Hangi belgeleri koyuyorsunuz gökhan bey bordro banka listesi falan .birde ödem e emrinde hangi kalem yazılıyor ikramiye gibi mi. Maaşın içind e verilebilirmi ayrı bordro mu yaptiniz 3 kişiye yapacam
  20. Çözümlendi | Kilitli Daimi kadrolu isci 25 yilini dolduranlar

Arkadaslar 25 yılını dolduran daimi işçilerin toplu is sözleşmesinde geçen bir aylik ücret tutarında ki odemeyi daha once yapan var mi .nasil yapacagiz sgk damga vergisi gelir vergisi kesilecek mi.gelir vergisi kesilecekse şu anki gelir vergisi oranı mi baz alınacak.
  21. Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Yukarıdada yazdığım gibi hocam 31 gün eksiği yok mu bunların mayısta maas adını pek tutarları yok
  22. Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Tamam doğru ikramiyeye yazılmalı mayıs maas bildirgesiyle verilmeli. Diğer personelin bildirgesi tam verilirken analiklara 31 gün eksik bildirimle pek tutar yazılır.benim görüşüm doğru bir uygulama degil
  23. Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Analiklarda bildirgeyi nasıl bildirecez 13 gunluk
  24. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

Bayram harçlığını maaşla tediyeyi 8 de vereceğiz
  25. Çözümlendi | Kilitli taşaron doğum izni ve heyet raporları

Sgk ya bende sordum.bu konuyla ilgili çok telefon aldıklarını söylediler doğum öncesi ve sonrası raporlari ıstrahat diye bildirmeniz daha doğru olur denildi.odemeyi sgk vizite göre yaptıklarını 19. Madde seçili olsa sorun teşkil etmez denildi.fakat ıstrahat secilmeliymis arkadaslar .
  26. Çözümlendi | Kilitli 4d maas rapor

Böyle yapınca bildirgeyi nasıl veriyorsunuz
  27. Çözümlendi | Kilitli 4d maas rapor

Beş günlük bir raporun 3 gününe 197 tl yatmıştı bir personelin bizde. Merak edip dekontu istedim iki günüde biz ödedik.
  28. Çözümlendi | Kilitli 4d maas rapor

Çok güzel bir çözüm fakat pers Çok güzel bir çözüm bence en sağlam yöntem ama personel sayımız çok fazla haliyle rapor alan sayisida çok fazla sgk yi bıktırırız.
  29. Çözümlendi | Kilitli 2018 YILI KESENEK/PRİM TAHSİLATLARI HAKKINDA DUYURU

Ben dekontları aldım il bazında tüm dekontları verdiler hastanenin kileri hangileri bilemiyoruz. Dekontları n üzerinde vergi numarası iban yada tescil numarası ile ilgilidir bir bilgi yok.o halle yazi yazıp sgk ya yolladim onlarda doğal olarak içinden çıkamadılar
  30. Çözümlendi | Kilitli 4d maas rapor

Mayis maaşından kesilirse ne tür bir sıkıntı olur peki.
  31. Çözümlendi | Kilitli taşaron doğum izni ve heyet raporları

Neden peki sonuçta raporu onayliyoruz e sgk vizite de
  32. Çözümlendi | Kilitli 4d maas rapor

Bildirgede nasıl bir değişiklik yapabilirim ki omur hocam maasi 30 gün olarak ödedim. Mayis ayındaki maaştan kesip bildirgeyi ona göre yapsam olmaz mi
  33. Çözümlendi | Kilitli 4d maas rapor

4d maasi ödeyip bildirgeyi de onayladıktan sonra bir personelin raporu geldi 22 gün çalışmamış. Sgk sayfasına da dusmedigi için hem kesinti yapmadım hem de eksik gun bildirmedim bildirgede.rapor elden geldi. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz
  34. Çözümlendi | Kilitli Raporun Bir Dönem Sonraya Devri

Tek raporda bir defaya mahsus iki gün verilir. Diğer sarkan kısmın tamamı
  35. Çözümlendi | Kilitli taşaron doğum izni ve heyet raporları

Doğum izninde olana bildirge de eksik gun kısmi 30 çalışma günü 0 pektutar 0 eksik gun nedeni 19 madde seçilir. Doğum nedeniyle ücretsiz izinli
Geri
Üst Alt