Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4d tediye

Verirken yüzde 4 luk dışındaki yuzdelik artışları maasta olduğu gibi dahil edecekmiyiz
  2. Çözümlendi | Kilitli 4d tediye

Toplu iş sözleşmesinde geçen ikramiye.benim tediye ile ilgili takıldığım şu ilk ödem e haziran da ilan 13 günlük mu
  3. Çözümlendi | Kilitli 4d tediye

4d ye tediye ödemesi yapacak miyiz tediye nasıl verilir 4d ye hangi aylarda verilir toplu is sözleşmesinde yok . bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  4. Çözümlendi | Kilitli 4d hastane yatisi 4b rapor

Sadece ıstrahat günlerinde calismamistiri mi işaretlemeliyim.4d yatışın ardında rapor var fakat yattığı günler çalışmamış nasıl maas odenebilir ki
  5. Çözümlendi | Kilitli 4d hastane yatisi 4b rapor

Arkadaslar 4d hastane yatisina nasıl bir işlem yapacaz.birde 4b personelim 10 gün rapor almış.maasindan kesmeyip bildirgeyi 30 gün mu verecem
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personeller 375 harici ek ödeme alabilirlermi

4c deyken maas içind e ek ödeme alıyorlardı. 4b ye geçtiler 4b içinde yani kbs de ki maasta mi ek ödemeden bahsediyorsunuz.ben brutleri neyse onla işlem yaptım.pesin alan 4b gibi.ek ödem e vermedim maas içind e. 375 den yüzde yirmi verdk
  7. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

O zaman 23 nisan da sabah 08.00 da gelen ve 00.00 da çikan biri 16 saat çalışıyor. 8 saati kendisinden olduğu için geriye kalan 8 saat için 16 saat mi oderiz
  8. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

23 nisanda 24 saate gelen 16 saatini 23 nisanda çalışmış olacak. Bu 16 saatin 8 zaten kendi yevmiyesi geriye kalan sekiz saat için mi 2 yevmiye menderes bey
  9. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Biz bu saatte bile mutemetlik yapıyoruz bize yapılan haksızlık ne olacak
  10. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Aynı olması haksızlık
  11. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

23 nisan ödemesi için mesai doldurma sarti aranmıyor diye biliyorum
  12. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Çok teşekkürler omur hocam bu çok iyi oldu
  13. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Şu da aklıma takılıyor aslında 16 saati 23 nisana denk geldiği için her bir 8 saate iki yevmiye toplamda 4 yevmiye ikilemde kaldim
  14. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Ulusal bayramda çalışana 3 yevmiye denildigi için toplu is sözleşmesinde 1 yevmiye zaten kendisinin. Onun dışında kalana da iki yevmiye mi verilmeli
  15. Çözümlendi | Kilitli Eşi çalışan işçilerde çocuk yardımı nasıl verilir

Yüksek hakem kurulu kararında 3 çocukla sınırlı olmak üzere cocuk başı 25 tl deniliyor omur hocam.calisan tek eş veya iki es de alabilir ibareside yok
  16. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Arkadaslar 23 nisanda 24 saat çalışana kaç yevmiye verecez
  17. Çözümlendi | Kilitli Eşi çalışan işçilerde çocuk yardımı nasıl verilir

Herşeyi kendi başımıza hallediyoruz bilgiler net değil 4d maaşını herkes kendine göre yorumluyor. Cocuk yardımı sıkıntı ulusal bayramlar sıkıntı allah yardimcimiz olsun
  18. Çözümlendi | Kilitli 4B Maaş Raporyu (MYS-Çalışıp Maaş Alan)

Fatih hocam dediginiz doğru ama mal müdürlüğü bunun ayrimini yapamaz gibime geliyor ödem e emrinde ne giderse önü giriyorlar bildirge ve ödem e emrindeki tutar aynı degil diyecekler.
  19. Çözümlendi | Kilitli 4B Maaş Raporyu (MYS-Çalışıp Maaş Alan)

Kbs den ödem e emri peşin alanlarla bir çıkıyor.tescilimizde bir yani eski 4c lilerle peşin alan 4b lilerin bildirgelerini birlikte veriyorduk.bildirge sıkıntı olur ödem e emri ayrı olmadikca
  20. Çözümlendi | Kilitli Taseron maasi icralar ve cocuk yardimi

Icra dairesi bize de aynı şeyi söyledi. O zaman kuruma hitaben gelenlerden keselim.bu durumda tüm calisanlara cocuk yardımı verilecek sendika uylegine bakilmaksizin
  21. Çözümlendi | Kilitli Taseron maasi icralar ve cocuk yardimi

Kadroya geçtikleri için elden getirdikleri icra kesilir dedi avukat ama öyle bir kanun var mi bilmiyorum Halil hocam
  22. Çözümlendi | Kilitli Taseron maasi icralar ve cocuk yardimi

Mrb arkadaslar taseron maasindaki icralarda şirketten kesintisi devam eden icralara mi devam etmek doğru olur yoksa elden getirdikleri ilk bize gelenlerden mi kesinti yapmak lazim.Diger bir konu her iki eş çalışıyor ve sendika üyeliği varsa her iki eşe de cocuk yardımı verilir mi
  23. Mutemet Arşivi Taşeron daimi işçilerden sağlık raporu kesintisi neden yapılır?

Raporlarda aynı şekilde iki günü ödedik diğer gunleri kestik bildirgeyide ona göre düzenledik.benim aklıma takılan hastane yatislari onları nasıl yapacağız vizite yattığı günleri girecek miyiz maaşta yatislarla ilgili nasıl bir yol izlemeliyiz
  24. Çözümlendi | Kilitli Taşeron İşçi Maaşı Lise Mezunu Önlisans Mezunu maaşları değişir mi?

13 günlük maasta bende sendika kesintisi yapmadım.haftaya yeni maaşlara başlayacaz .net bir sey yok.sendika üyesi olan taseronda çalışan her iki eş de cocuk yardımı alır deniliyor.agi farkını da biri. Nasıl çözeceksek bu isi
Geri
Üst Alt