Arama sonuçlarınız

1. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Kesenek yanlış hesaplanması

göndermem gereken tutar 70475,04 yani 2 tl eksik hesaplıyor hocam say200i butonunu tıklamadan da yaptım yine olmuyor 1582011760
  2. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Kesenek yanlış hesaplanması

Kolay gelsin herkese . Kesenek Bilgi Sisteminde hesaplamayı yanlış yapıyor bu sorunla karşılaşan oldu mu ? çözümü nedir resim ektedir
  3. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 5434 sayılı kanuna tabi personelin aylıksız izin (doğum) süresince keseneği nasıl yapılır?

kolay gelsin 5434 sayılı kanuna tabi personelin aylıksız izin (doğum) süresince keseneği nasıl yapılır ? maaş ödeme emri ile tutturulması gereken bi rakam var mıdır ?
  4. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin Kişi Borcu

İyi Günler Kolay Gelsin Herkese. Ücretsiz İzne Ayrılacak Personelimiz ile İlgili ; Kişi : 5434 sayılı kanuna tabi olup 11 yıl kıdem yılı bulunmaktadır . Ayrıca eşi çalışmaktadır (eşi erkek) Kişi Borcu Hesaplaması yaparken ; %20 emekli keseneği devlet, %16 emekli keseneği kişi ve %12 gss...
  5. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli ücretsiz izin kişi borcu

iyi günler kolay gelsin herkese . bizim bir personelimiz yarın ücretsiz izne ayrılacak . Bu personelimiz ocak dönem maaşını tam aldı yarından yani 04.02.2020 - 14.02.2020 arasını kişi borcu çıkarmak gerekir mi ?
  6. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Analık İzni

Hocam ilginize teşekkür ederim sagolun 1580201063 Peki hocam tekrar rahatsız ediyorum ama şimdi bu personel çalışmadığı dönemin maaşını SGK dan mı alacak
  7. batuhanalib

bu şekilde hocam 1580197114 Peki hocam bu 2 günlük hesaplamada Gelir Vergisi AGİ çocuk yardımı yakacak yardımı vs. nasıl olacak ücretinin geri kalan kısmını SGK ödeyecek galiba onlarla irtibat halinde olmak mı gerekiyor acaba
  8. batuhanalib

Hocam çok teşekkür ederim . Peki hocam şimdi 2 günlük ücret derken bu ücreti ne zaman yapmak gerekir ? hesaplaması ve bildirgesini nasıl yapmak gerekir ?
  9. batuhanalib

Hocam teşekkür ederim okudum bunu ama bana yardımcı olmadı bu . şimdi personel 3 haftaya kadar çalışabilir raporu getirdi bize ve bu süre de bu cuma günü dolacak , bu personelin tekrar şu tarihe kadar analık iznindedir şeklinde bir rapor getirecek mi ?
  10. batuhanalib

İyi günler kolay gelsin herkese. Bizim sürekli işçi kadrosunda çalışan personelimiz 31.01.2020 tarihinde analık iznine ayrılacak . bununla ilgili e-vizite uygulamasında analık izni giriş yaparken 31.01.2020 tarihinden seçilecek olan tarihe kadar çalışmamıştır butonu yer alıyor. şimdi ne zaman...
  11. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 Günlük Fark

teşekkür ederim hocam bekleyelim madem biraz daha
  12. batuhanalib

halaa düzelmedi hatta dünki emsan verideki 3 personelim de gözükmüyor manuel yapacam bende o yüzden
  13. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli DMO Malzeme Alımı

Pompa fiyatı üzerinden yuzde 10 indirim şeklinde duyurulmuş hocam
  14. batuhanalib

Hocam zaten piyasadan alıyorum fakat DMO nun yapmış olduğu ihale şuan daha ekonomik bizim ihalemize göre https://www.dmo.gov.tr/Home/Icerik/3598
  15. batuhanalib

İyi Günler Kolay gelsin herkese . 3 sorum var benim 1-) DMO üzerinden akaryakıt alan veya almayı düşünen kurum var mı acaba ? varsa eğer ödeme konusunda nasıl bi yol izlemeyi düşünüyorsunuz ? 2-) DMO Üzerinden malzeme alırken ödeme emrine hangi evrakların eklenmesi gerekiyor 3-) DMO Kargo...
  16. batuhanalib

Hocam muhtemelen henüz düşmedi teşekkür ederim ilginize kolay gelsin
  17. batuhanalib

Teşekkür ederim hocam yarın sabah deneyeyim madem
  18. batuhanalib

Hayır hocam kastetmiyorum . 5510 a tabi personelin tamamı txt dosyasında yer almıyor
  19. batuhanalib

İyi Günler Kolay Gelsin herkese . Emsan Veriden Kesenek txt dosyalarını alırken 14 günlük farkta tüm personelin listesi çıkmıyor bu hata nasıl düzelir ? manuel mi yapılması gerekiyor
  20. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş Senenin Yolluğu

Teşekkür ederim hocam sağolun.
  21. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş Senenin Yolluğu

Kolay gelsin herkese . 2019 Aralık ayında geçici görevlendirme oluru alınan personele harcırah 2019 yevmiyesine göre mi 2020 yevmiyesine göre mi ödenir ?
  22. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Lojman Kirasında Sehven Bölge İndirimi yapılmaması ve geriye dönük ödenmesi

Haklisiniz hocam bu daha uygun sanirim tesekkur ederim ilginize sagolun
  23. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Lojman Kirasında Sehven Bölge İndirimi yapılmaması ve geriye dönük ödenmesi

O dönemde ben çalışmıyordum hatta memur bile degildim :) hocam fakat şimdi talep ediyorlar oturan 2 personelimiz o zaman ödenmez mi diyosunhz
  24. batuhanalib

İyi günler Kolay Gelsin Herkese . Lojman kiralarından illere göre uygulanan kira indiriminin yer aldığı Milli Emlağın 294 sayılı tebliği 2005 yılında yayımlanmış benim bulabildiğim kadarıyla . 2017 ve 2018 kira kesintilerine geçmişe baktığımda kira indirimi yapılmamış daha evvel . bu...
  25. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Yemek Muafiyeti

Brüt Günlük Asgari Ücret x % 6= Günlük İstisna tutarı Yemek Parası Verilen Gün Sayısı (Ay İçinde Fiilen Çalışılan Gün Sayısı) x (Günlük İstisna tutarı) = Aylık İstisna Tutarı, Ödenen Yemek Parası – İstisna Tutarı = Prime Esas Kazanca Dahil Edilecek Yemek Parası, formülü vasıtasıyla...
  26. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Yemek Muafiyeti

Kolay gelsin . Taşerondan geçen Sürekli işçilerin yemek muafiyet bedelinin hesaplaması nasıl olması gerekir ?
  27. batuhanalib

Mutemet Arşivi 2019 Yıl sonu MYS Ödeme Emri hata

aynı hata bendede var saat 3 den beri göndermeye çalışıyorum ama olmuyor . gönderemeyecez muhtemelen
  28. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 15'inde Emekli olan Memurun aldığı son maaş Tahsil edilirmi?

iyi günler kolay gelsin herkese . 18.12.2019 tarihinde emekli olacak olan personelimiz 15 aralık itibarı ile maaşını aldı . kişiye maaşından dolayı kişi borcu açılması gerekir mi ?
  29. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Hesaplama

Teşekkür ederim sagolun hocam
  30. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Hesaplama

İyi Günler Kolay gelsin . Kıdem tazminatı ayırmak için hesaplama yaparken Brüt Tutar için baz alınacak maaş yılın son maaşı mıdır yoksa yıl içindeki brüt maaşlarının ortalaması mıdır ?
  31. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 5434 YILLIK FİİLİ HİZMET GÖNDERİM HATASI

Tamamdir hocam cok tesekkur ederim ilginize
  32. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 5434 YILLIK FİİLİ HİZMET GÖNDERİM HATASI

Anladım hocam peki tesekkür ederim hazırda beklemis olur en azından gönderimini yapmadım
Geri
Üst Alt