Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli icap nöbetlerinin ödenip ödenemeyeceği hakkında

cigdem48 Hanım vermiş olduğum cevap Özlem Hanım içindi kusura bakmayın unutmuşum sizin kararı ekliyorum .
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Eğer tek Uzman Hekim ise istemediği sürece bunun için icap nöbet listesi hazırlanmaması doğru olacaktır. Fakat kişinin icap nöbetini tutmaya itirazu yoksa eğer ödenir . Ödenmeyeceği ile ilgili herhangi bir hükme ben rastlamadım. Tekrardan belirteyim tek hekim ise icap nöbeti tutmama hakkı...
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kümülatif Vergi Matrahı ve AGİ

Tuğrul Hocamında belirttiği üzere kişi işverene ait başka işyerine nakil olduğundan matrahı ekleyerek devam ettirmeniz gerekir. Bakanlık Farklı olsaydı o zaman 0 matrah olarak başlayacaktı. Konu ile ilgili Özelgeyi İncelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kümülatif Vergi matrahı hesaplama

Merhabalar. Maaşlarınızı Kbs'den hesaplayı Merhabalar. Maaşlarınızı Kbs'den hesaplıyor iseniz ve maaş dışında herhangi bir ek ödemesi yoksa eğer ; En basit şekli ile Maaş bilgi girişinden kişi kartını açın sağ altta resimde de görüldüğü gibi matrah kısmı vardır. Toplu Vergi Matrahı kişinin...
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Merhabalar. İcap nöbetleri sadece Uzman tabiplere ödenmektedir. Kolay gelsin. NOT: İstenilen Danıştay kararını ekleyeceğim şuan kurum dışındayım.
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli e bildirge alt kullanıcı

Dediğiniz mümkün değil . Ssk'da böyle bir sistem yok. Bildirgeler Asıl ve Ek mahiyette verilebilmektedir. Asıl Mahiyet ilgili dönem için verilen Ek Mahiyet ise asıl dönemde olmayan veya asıl dönemde hata var ise asıl dönemin iptal edilip yeniden verilmesi işlemidir. Forumumuzda FHZ Maaş ve...
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4B İşgörmezlik hesaplamada kesilmesi gereken o ayki tutardan daha düşük çıkıyor.

Bir sonraki ayki maaşından düşüm yapabilirsiniz veya aldığı tüm işgöremezlik ödeneği için kişiye yazı yazıp maliyeye gelir kaydedilmesini sağlayın.
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi SGK Bildirge Borçları

Valla ben bildirgelerimi vaktinde eksiksiz verdim hiç uğraşamam dekont ile :D . Olur da ileride icra gelir ise uğraşacağız artık. Mahsup işlemlerini SSK yapmıyor muhasebe müdürlükleri tüm tutarları bir defa da gönderdiğinden ne olduğunu onlarda anlamıyor olsalar gerek borç olarak kalıyor. 2008...
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Her şey dahil eğitimlerde harcırah

Eğitim olurunda hersey dahil olacağı belirtilmemiş fakat hersey dahil ise eğer; Dediğiniz gibi 1'deki gibi olmalı işlem. Gidiş Dönüş yol ücreti ve bu günler için 1 günlük vevmiye ödenir. Konu hakkında daha detaylı bilgi için inceleyiniz.
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Editörün Seçimi Elazığ Depreminde Görevli Personele Tazminat Ödenmesi

24.01.2020 Tarihinde Elazığ İli Sivrice Merkezli Meydana gelen depremde görevli personele 6 ay süre ile tazminat ve fazla mesai ödenmesine ait kararname ektedir. Tazminat 6 ay süre ile aylık 693,50 TL olarak ödenecektir. Eşlerin ikisi görevli ise tazminat %75 olarak uygulanır. Her bir iş için...
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 696 ile kadroya geçen işçi kıdem tazminatı

Kıdem tazminatına dahil edilbilecek tüm sosyal yardımlar aşağıda sıralanmış fakat silah tazminatı,direksiyon tazminatı ve bulaşıcı hastalık risk primi gibi sosyal yardımlara değinilmemiş olmasından dahil edilmez gibi. Yine de konu hakkında görüş soran arkadaşların cevaplarını bekliyelim...
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar1003a sicil numarasında hata

Hiçbirini MUHSGK'dan vermeyeceksiniz. Yeni E-Bildirge Uygulaması V2 'den bildirilecek. Hem döner sermaye olanları hemde genel bütçe olanları yeni uygulama olan V2'den girerek verin. MUHSGK ile şimdilik bir işimiz yok. Hatalı işlem olmasın.
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Eski şifreniz ile girebilir ve beyannamenizi verebilirsiniz.
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Kullanıcı girişi yaptıktan sonra aşağıdaki sayfanın açılması gerekiyor . Tekrar deneyin lütfen. Beyanname verirken MUHSGK için işyeri bilgileri ekranınızın görüntüsünü paylaşır mısınız ?
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mükellef Girişi İçin Tıklayınız Sayfa acıldıktan sonra aşağıda bulunan Kullanıcı Girişini Tıklayınız.
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Giyim Yardımı Birim Dışında Çalışması

Giyecek yardımı ödemesi memurun hizmet sınıfı ve ünvanına göre ödendiğinden Eğitim Hemşireliği yapan kişinin ünvanı ne ise o giyecek yardımını alması gerekir. Bugün eğitim hemşireliği yapan kişi yarın acilde nöbet tutabilir .
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Doktorları Ortalamadan Hesaplama

HHP ortalamasını belirleyen faktörler var. Doktor puanları ve Doktoların AÇGK gibi. Hesaplama yaptıktan sonra sol üstte dönem bilgilerinin olduğu kısım altında Sağlık Tesisi Puan Ort. var karşısındaki puan HHPO'dur. Kişi için girdiğiniz puanı ve HHPO kontrol edin. Kişi kartına girmiş...
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Performansa Dayalı Ek Ödeme Bordrosunda iken; Kişiyi tıklayın ve resimdeki gibi işleminizi yapın. Toplu olarak da yüklemeniz mümkün. Yine Performansa Dayalı Ek Ödeme Bordrosunda iken; Excel işlemlerinden toplu olarak yükleyebilirsiniz.
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Sayın Puyol Ali Hocamın da belirtiği gibi Hastanenizi belirtmeniz çözüm için sorunuza cevep yazacak tüm arkadaşlara yardımcı olacaktır. Kendi yorumumu yazayım. Ağız ve Diş Sağlığı merkezi veya Diş hastanesi olmadığınızı varsayarak; Ağız ve Diş sağlığı merkezi dışında misal ilçe devlet...
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS Ödeme Emri Belgesi Gönderimine ait Hata

Bizde ki sorun çözüldü Hem KBS hemde MYS'deki ödemelerin gönderimini Muhasebeye gönderdim.
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli mys fiili hizmet ödeme emri keserken hata veriyor

Merhabalar. Aşağıdaki konudan devam edelim lütfen.
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Biraz önce Maliyeden geldim aynı sorundan dolayı. Sorun sistemsel değil . Sorun Bağlı bulunduğunuz Muhasebe Birimin Amostisman kayıtlarının tamamlanmamasından kaynaklanıyormuş. Gün içerisinde çözülecekmiş.
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Yeni işe başlayan 5510 4/C emekli sicil numarası 9 haneli

Telefon ile görüşmüştüm. Sondaki 0'ı silip öyle göndermemi söylediler. Sicil numarasında harf olmasının nedeni de 2000 ve üzeri doğum tarihi olanlarda böyle olacakmıs dediler.
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Yeni işe başlayan 5510 4/C emekli sicil numarası 9 haneli

Geçen ay karsılastığım durum 02.A02.854.0 gibi idi. Sondaki 0 hanesini kullanmayınız.
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 15 Şubatta becayiş ile göreve başlayan 4/b personele kbs de maaş yapamıyorum

Geri dönüşünüz için teşekkürler. Bizde yeni birşeyler öğrenmekiçin burdayız. :) Çözüldü ise konu kilit. Kolay gelsin.
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kesenek yanlış hesaplanması

20 TL eksik o zaman. 20 TL kıst maaştan kaynaklanacak bir tutar değil. Emsan veriden Terfi farklarınızı kontrol ettiniz mi ?
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Bütçe yılından kaynaklanıyor olsa gerek . Harcama Bilgi girişinden bütçe yılını 2020 olarak güncelleyin işleminize öyle devam edin.
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 15 Şubatta becayiş ile göreve başlayan 4/b personele kbs de maaş yapamıyorum

15 Şubatta başlayan personel maaşını tam hak eder kişi için kıst ödeme olmaz. Marta eklediğiniz kıstı silin. Daha sonra kişi için hesaplama ekranından Münferit maaş hesaplaması yapın.
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kesenek yanlış hesaplanması

batuhanalib Göndermeniz gereken tutar 70.455,04 ise ve 7 TL gözüküyor ise gönderim yaparken SAY2000i seçeneğini tıklamayın . Hata bu değil ise daha detaylı yazın lütfen.
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi(taşerondan kadro alan) Bildirge V2 den nasıl yapılır

Bende tüm bildirgelerimi bu şekilde verdim herhangi bir hata almadım. Yükleme yaptığınız Xml dosyasının dolu halini (kişisel bilgiler hariç) paylaşırsanız sevinirim. Bazı xml dosyalarında hata alınabiliyor.
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Maaşta Eksik çıkan Asgari geçim indirimi

Evli eşi çalışan 1 çocuklu olarak tanımlama yapılmış gibi . Aile bilgi girişinden tekrar kontrol ediniz .
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Pratisyen Hekim İcap Nöbeti Ödemesi.

Kesinlikle. Şifaen mutemet arkadaşlarımızın iş yapmamaları gerekir ama yapılıyor maalesef. Söz uçar yazı kalır.
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası kıst maaş emekli kesenek

bayram ali çelik tazminatlarda değişiklik yaptığınız için herhangi bir cezai işlem olmaz.
  34. Rıdvan Ercan YILDIZ

İsmail bey altıntı yaptığınız mesajın bir altındaki mesajımda yazının olduğunu belirtmiştim ama gözünüzden kaçmış olacak ki okumamışsınız mesajımı. Yazı ektedir. Kolay gelsin.
  35. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4/B Nöbet Ücretleri

Konuları inceleyiniz. 30 Nolu Belge İçin: 33 Nolu Belge İçin: Hesaplamanın nasıl yapılacağı için:
  36. Rıdvan Ercan YILDIZ

HKNGLR Bey; Konuyu inceleyiniz. Ödenmeyeceğine dair aşağıda ki konu içerisindeki belgeyi 9. mesajdan indirebilir ve inceleyebilirsiniz. Şifaen olacak iş değil bunlar maalesef. Kolay gelsinn.
  37. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4/B Nöbet Ücretleri

Nöbet ücretleri içn ek bildirge verilmez. İlgili dönemin bildirgesine eklenerek verilir. Sözleşmeli Personeliin nöbet ücretleri hem 30,33 nolu belgeye hemde 13 nolu belgeye eklenmesi gerekmektedir. Eğer 30 veya 33 nolu belge verilmiyor ise tümünü 13 nolu belgeye eklemeniz gerekmektedir. Bunun...
  38. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Memur Maaş Ödemeleri Süreç (Hazine Sürecinde Ayın 7 sinden itibaren)

Süleyman Hocam Kbs ve Mys'den durum sogulamada HAZİNE SÜRECİNDE olan maaşlarımın tümü hesabımıza yatmış . Sizde kurum hesabınızı kontrol edin . Aynı durum sizde de olabilir.
Geri
Üst Alt