Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi SÖZLEŞMELİ PERSONEL RAPOR KESİNTİSİ

Herhangi bir kesinti yapmamanız gerekmektedir. Normal maaş hesaplayın ilgilinin almış olduğu işsizlik ödeneğinin muhasebeye yatırılması gerekmektedir.
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Toplu iş sözleşmesi 12 Puanlık artış

Tamamdır Halil Hocam yine de teyit almak istedim sizden. Teşekkürler.
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Toplu iş sözleşmesi 12 Puanlık artış

2018 güncellemesi ile bizde tabnip ve diş tabiplerine 12 puanlık artış yapmışlar. Yazılım firması ile görüştüm bu artış sağlık bakanlığını kapsamıyor diyede belirttim (https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-tabip-ve-dis-tabipleri-icin-12-puan-konusu Ömür Hocamın belirttiği şekilde)...
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi tabip ve diş tabipleri için 12 puan konusu

Ömür Hocam bizde 2018 güncellemesi ile 12 puanlık artış yapmışlar. Hbys Fonet olanların firması bu güncellemesi iptal edilmesi gerekiyor. Resimdeki oranlar
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 2018 ocak 4/b sözleşmeli brüt cetveli

RE: 4b sözleşme brüt ücretleri Sağlık Bakanlığı verileri ekte .
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 2018 ocak 4/b sözleşmeli brüt cetveli

RE: 4b sözleşme brüt ücretleri Büro Personeli Önlisans 2017 2. Dönem Sözleşme Ücreti: 2307,83 TL Bu sözleşme ücretine 5,69 Zam uygulandığı zaman yeni sözleşme ücreti 2439,15 Çıkar. Sizde ki sözleşme ücreti eksik girilmiştir.
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Yaz Stajı Yapan Üniversite Öğrenci Staj Ücreti

Üniversite öğrencileri de geçmişe dönük kapsamda değerlendirilir. Burada ki önemlli husus geçmişe yönelik 5 yıllık süre aşımının olmaması bu süre dolmamış ise ödeyebilirsiniz. Konu ile ilgili yazı ektedir. Kolay gelsin.
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 663 ADS Merkezleri İçin Ek Ödeme Hesaplama (Excel)

İlk Mesajdaki eklenti güncellendi. Sayfalardaki şifre koruma kaldırıldı. Değiştirmek istediğiniz yeri sayfa korumasını kaldır dedikten sonra değiştirebilirsiniz. Sözleşme ücreti güncellendi. Vergi dilimleri güncellendi. Bordro sayfasında GV kısmında formülden kaynaklanan YANLIS yazan...
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi KBS'de nafaka nasıl kesilir

RE: İCRA KESİNTİSİ Nafaka girişleri bağlı bulunduğunuz Mal müdürlüğü aracılığı ile gerçekleştirilmedir.
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 663 Sağlık Tesisleri(Hastane) Ek Ödeme Hesaplama (Excel)

İlk Mesajdaki eklenti güncellendi. Sayfalardaki şifre koruma kaldırıldı. Değiştirmek istediğiniz yeri sayfa korumasını kaldır dedikten sonra değiştirebilirsiniz. Sözleşme ücreti güncellendi. Vergi dilimleri güncellendi. Bordro sayfasında GV kısmında formülden kaynaklanan YANLIS yazan...
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4/b döner sermaye bütçeli ödeme emri

Elimde ödeme emri yok fakat şu şekilde olmalı; BORÇ TARAFI: 740.03.01.01.01 657 S.K. 4/B Sözlesmeli Personel Ücretleri 361.02.01 Malüllük,Yaslılık ve Emeklilik Primi ALACAK: 360.03.01 Damga Vergisi 360.01.01 Gelir Vergisi 361.02.01 Malüllük,Yaslılık ve Emeklilik Primi...
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Şifre ve diğer bilgiler için Gün içerisinde programı güncelleyip tekrardan yükleyeceğim .
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Personeller sayfasına eklemiş olduğunuz personeli bordro sayfasında isim listesine tıklayarak ilgili kişiyi seçmeniz gerekmektedir.
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Linke tıklayınız hesaplama programı ilk mesajda denedim indirilebiliyor. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-4c-sozlesmeli-personel-maas-hesaplama-programi
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Sürekli Görev Yolluğu Hesaplama Programı

Kişi için Yevmiye X 20=Sonuç direk nakillerde yevmiyeX5= çıkan sonuçX Km= sonuç Bunlara ilaveten yol ücreti ödenir. Her üç unsur toplanır brütten damga vergisi kesilir net ödenir.
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Hastane Yöneticisinin Döner Sermaye Ek Ödemesi Nasıl Hesaplanır ?

Buyrun Hocam; https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-663-saglik-tesisleri-hastane-ek-odeme-hesaplama-excel
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Yaz dönemi stajyer öğrenci maaşları

Tümünü ödeyebilirsiniz. Fakat geçmiş dönemlere ait ödemelerinizi yaparken ilgili yıla ait asgari ücreti dikkate alarak hesaplamanızı yapınız.
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hayır ödenek istemenize gerek yok. Ödeme yapabilirsiniz.
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Tabi Hocam.. Genel bütçe ödeme emri ektedir. Stajyer öğrenci ücretlerinden herhangi bir kesinti yapılmamaktadır.
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hangi kısımları değiştiremiyorsunuz acaba ?
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Tarafımıza Resmi yazı bildirilmemesi ile birlikte (daha önce döner ser. bütçesinden ödenmesi için yazı gelmişti.)tdms den göndermiş olduğum stajyer ücretleri iade edildi genel bütçeden ödenecek diye arayıp sordum genel bütçeden ödeyin dediler bende ödedim sııkıntıda çıkmadı.
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Üst yazıda 36 iş günü yazıyor ve imza çizelgesi 36 güne denk geliyor zaten. 36 günlük ödeyiniz. Belirtmiş olduğunuz durum ise uygulama stajlarında 2 gün okul devam zorunluluğu olan ve 3 günde staj gören öğrenciler için geçerli bir durum. Daha detaylı anlatım için inceleleyiniz...
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

Fatma Hanım ; [b]Ek ödeme tutarının hesaplanması MADDE 8- 2) Sağlık tesislerinde sözleşmeli olarak görev yapan personelin ek ödemesi aşağıdaki şekilde hesaplanır. Brüt Ek Ödeme Tutarı = Tavan ek ödeme tutarı X unvan katsayısı X sağlık tesisi katsayısı X aktif çalışılan gün katsayısı...
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

sayfa korumasını tabii ki kaldırabiliriz fakat formüllerin tümü açık görünür. Neyin nasıl hesaplandığını ilgili hücreye tıklayarak bakabilirsiniz.
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Teşekkür ederim Ali Hocam hesap kontrollleriniz için.
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

İlk mesajdaki dosya güncellendi . Hastane adı Bölge Gelişmişlik Katsayı İl - İlçe grubu katsayısı alanlarını yazılabilir yaptım.
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

ADSM yöneticilerine ait ek ödeme hesaplaması yapılması için hazırlanmıştır. Hesaplama programı ektedir. Formüller kilitlidir fakat gizli değildir hesaplamaları inceleyebilirsiniz. Hatalı veriler veya formüller varsa lütfen başlık altında bildiriniz.
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Sağlık Tesislerin yöneticileri için ek ödeme hesaplaması yapılması için hazırlanmıştır. Hesaplama programı ektedir. Formüller kilitlidir fakat gizli değildir hesaplamaları inceleyebilirsiniz. Hatalı veriler veya formüller varsa lütfen başlık altında bildiriniz.
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 663 sözleşmeli yönetici döner excel program

Hazırlamış olduğum hesaplama programı ektedir. Hesaplama kısımlarında hata varsa bu başlık altında yazınız uyarınız lütfen. Program ektedir. Ağız Diş Sağlığı ve Hastaneler için hesaplamayı da ekleyecegim gün içerisinde. Kolay Gelsin.
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 663 sözleşmeli yönetici döner excel program

Halil Hocam benim hazırladığım bi tane var bugün bitiremedim gelir vergisi formülünde sıkıntı var düzeltip paylaşayım yarın. İl Sağlık Müdürlüğü ayrı hastane ayrı diş hastaneleri için ayrı ayrı hazırladım.
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Farklı ilde geçici görevli harcırahı

Harun Hocama aynen katılıyorum. Harcırah kanunundaki maddede burda dursun. Madde 59: Harcırah itası ve avansların mahsubu muamelelerinde aksi sabit oluncaya kadar memurun beyanına itibar olunur
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi İl sağlık müdürlüğü ek ödeme yönergesi

Ali hocam bu iş yine yazılım firmalarına yaptırılacaksa başlamadan bitmesinden yanayım ben. Kaldı ki EKOBS'da yazılım firmalarından birine yaptırılmıştı sonucu gördük . Bu işi yapacak Sağlık Bakalığına ait yazılımcı mı yok firmalara yaptırılıyor.
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4/B li Personel Giyim Yardımı Alabilir mi?

Ahmet bey forumun öncelikli amaçlarından biri uygulama Birliği sağlamaktır ve bu bizim yararımızadır.  Şimdi sorunuza gelince alir ödeyin. Uğraşmayın yasa ile falan burdaki tüm arkadaşlar Mutemetlik fakültesini bitirip de gelmişler! Okumak zor mu anlamadım ki.
  34. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4B BİLDİRGE

Burak Bey lütfen küçük harf kullanınız .
  35. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Sabit Unsur

Kişi eş durumundan tayin istemiş ve kişinin tayini atama onayında eş durumu yazdığı için yarım ödenmelidir. Sürekli görev yolluğuna eklenen belgelerden biride atama onayıdır.
  36. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Sabit Unsur

Eş durumu tayinlerde 2,5 olarak ödenmesi gerekmektedir.
  37. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Lisans tamamlama ile doğan haklar hk.

Evet. Kişi için hem ek gösterge farkını hemde ek ödeme farkını (varsa) almalıdır.. Ek gösterge farkını hem kbs den direk ilgili ay maaşına ekleyerek ödeyebilirsiniz veya kişi için ek gösterge fark bordrosu hazırlayıp Hys'den ödeme emri hazırlayarak kişiye ödeyebilirsiniz. Binlerce personeli...
Geri
Üst Alt