Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Geçici Görev Yolluğu Hk.

Harun Hocam peki olur haricinde bir dayanak ile bunu karşı kuruma izah etme imkanım var mı? Şu yazıya veya genelgeye göre Sizin ödemeniz gerekiyor diye.
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Yaşar Hocam ben yapmadım fakat Muhasebe müdürü sizin ödemeniz gerekir dedi. Geçici görev ile gittiği kurum ödemeli şeklinde.
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Merhabalar; A hastanesinden hastanemize 30 gün geçici süre ile görevlendirilen personelin olurunda günlük yolluk ve yevmiyelerinin kendi kurum bütçesinden karşılanması şeklinde yazan personel için benim bu ödemeyi yapmam doğrumudur acaba? Olurunun düzeltilmesi gerekmez mi ?
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

Sayın Hocam yeni giriş personel haricinde sisteme herhangi bir excel yüklenmesi yapılmayacak. Kbs içi personel cayma hakkını kullandıktan sonra Kbs o personel için Bes kesintisini hesaplamayacaktır. Kbs dışı için bordro ve tahsilat veri desenleri yüklenecektir.
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Sigorta çıkışı veremiyoruz hk

Farklı ise hata veren kullanıcı ile değilde diğer kullanıcı adı ve şifrenşz ile işleminizi gerçekleştitdiniz mi acaba? Aynı hatayı veriyor mu?
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

İki şifrenizin Kullanıcı adları aynı mı yoksa farklı mı ?
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mehmet Bey; bir önceki mesajda dediğim gibi sizde iki farklı sigorta giriş şifresi bulunuyor(Kesenekleri bildirdiğiniz şifreleriniz). Sizdeki şifre genel bütçenin şifresi mi yoksa değilmi ona bakmanız gerekmektedir.
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mehmet Bey ne uyarısı yazıyor tam olarak ekran resmi yükler misiniz ? Sizin kurumda çalışıyor uyarısı veriyor ise iki ayrı kurum bütçesine ait sigorta girişleriniz vardır . Ondan o uyarıyı veriyordur. Döner Sermaye ve Genel Bütçe Kesenekleri gibi. Kişi döner sermayeden girişi yaspılmışs ise ve...
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mehmet Bey; Çıkış işlemlerini doğru yaptığınızdan eminsiniz değilmi ? https://uyg.sgk.gov.tr/Sigortali_Tescil4c_Web/Login.jsp giriş linkinden Tescil İşlemleri Tc kimlik No yaz ara deyin karsınıza kişi kimlik bilgileri gelir alt kısımda AYRILIŞ BİLDİRGESİNİ tıklayınız gerekli alalnları...
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

İşin kötü tarafı bende Kbs de gözükmüyor. Hep 0
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Ali Hocam bordro ve tahsilat veri desenlerini eksiksiz yükledim hala bende 0 tutar gözüküyor banka ile görüştüm aktarılacağını söylediler. Fakat hala 0 TL referans numaralarımda resimdeki gibi. [attachment=1213]
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Ali Hocam bordro ve tahsilat veri desenlerini eksiksiz yükledim hala bende 0 tutar gözüküyor banka ile görüştüm aktarılacağını söylediler. Fakat hala 0 referans numaralarımda resimdeki gibi.
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi BES Cayma iade hesapları

Kbs'de bes silme maalesef yok.(kesinti kısmı hariç) Kişi cayma talebini şirkete(bankaya) bildirdikten sonra banka muhasebeye kşişinin caydıgını belirten dosya gönderecek ve sonraki aylarda o kişşi için bes hesaplanamanı kbs yapmayacaktır.
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Doktor Sabitleri Emekli Keseneği

Ahmet Bey bordronuzun ekan görüntüsünü ekler misiniz ? Kişi TC numarasını siliniz.
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

Şebnem Hanım, onların aktarmış olduğu sizin bordroda hesaplamasını yapmıs olduğunuz bes kesinti tutar toplamını aktarmışlardır doğru. Şöyle ki sizin ödeme emrinde BES kesintisi için göndermiş olduğunuz( varsayılım 146 TL ) 146 T'lik kesinti tutarlarını hangi personeller için gönderildiğini banka...
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

4b, 4924 ce 4c personelleri için de bordro ve tahsilat verisi gönderilmesi gerekir . Kaldı ki bu perosnller için Harcama birimlerinde bilgi de olmadığı için (ödeme emirleri hastane vergi nosuna aktarılır. Buna bağlı bes kesinti tutarlarıda kişilere değil hastane vergi nosuna göre aktarılması...
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

Ahmet Bey ilk satıra bilgilerinizi yazdınız değilmi ? (ilk satır sa sizin isminiz olduğu kısmı güncelleyin baslık olarak bırakmayın o kısmı ) ve tüm personeller için aynı işlemi uygulayın SSk sicil alanı metin olarak biçimlendirdim. Sizin yapmanız bilgilerinizi girip dediğim şekilde kaydetmek...
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Benim eklemiş olduğum dosya üzerinden işlem yaptınız mı ki ? Hatayı yazın nedenini anlayalım Ahmet Bey.
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Ahmet Bey ekteki excel formatındaki gibi verilerinizi girin daha sonra dosyanızı farklı kaydetmeniz gerekecek kaydederken CSV olarak kaydedin lütfen. Daha sonra ziraate yüklemesini yapınız hata alırsanız hatayı yazın yardımcı olalım.
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Bes'i bu ay zorda olsa bitirdik . Eksik bir veri kalmaıstır diye umuyorum. Desteklerini esirgemeyen tüm mutemet arkadaşlara teşekkürler.
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

Tahsilat veri dosyası oluştururken Ödeme/tahsilat nedeni kodu hatalı girdiniz hatası alıyorum neden ne olabilir acaba 1'den 21'e kadar tüm sayıları giriyorum yine aynı hatayı alıyorum . Text oluşturamıyorum.
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Dosyanızı 2. defa yüklemiş olduğunuzdan kaynaklanıy.
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

85 personelim için csv dosyasını (Kbs+Kbs Dışını tek dosyasada yolladım) oluşturup gönderdim. 85 personel için Toplam Aktif Teklif Sayısı 85 yazıyor. Dün ziraat yetkilisi aradı 2 personel onaylandı (onaylanan 2 personel Kbs dışı toplamdaki Kbs dışı personelim 9 ) bu personelleri için ekteki...
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Fatih Bey bende de aynı hata var 83 hataalı kayıt TC nolunun teklifi var hatası aliyorum sorun kendisi mi çözüldü acaba halâ devam ediyor mu ?
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

bordro derken normal maaş bordrosunu mu ekliyoruz. yada farklı bir işlem yapmamız mı gerekiyor bilgilendirebilir misiniz ?
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4/B 4/C 4924 ve 4B Döner Sermaye Ödeme Emirleri

Peki Fatih Bey benim ödeme emrim bir sıkıntı oluşturur mu acaba? Bildirge verirken veya maliyede. Maliye ile görüştüm konu hakkında detaylı bilgileri yok maalesef.
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Fatih Hocam Genel Bütçe ödeme emrinde ekonomik kodlarla ilgili olarak 2 kısım Sgk prim kesintisi yapılmış. Harun Bey'in paylaşmış olduğu 4B maaş programında ise ekonomik kodlar farklı  güncellenmesi gerekir diye düşünüyorum. Konu ile ilgili detaylı olarak...
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

4924 personeli maaşı 14 günlük kısmı nisan ayı maaşı olduğundan dolayı 14günlük kısmı için bes kesintisi yapmanız gerekmektedir.(Ben Tüm aydan kesinti yaptım)
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Emekli yollğu

Hesaplama için de ayrıca bakabilirsiniz. https://www.maasmutemeti.com/haber/1596/2017-ocak-emekli-yollugu-tutari-ne-kadar-oldu
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Sizdeki dosya yerine Harun Bey'in düzenlemiş olduğu dosyayı denermisiniz hata almamanız gerekir.
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Harun Hocam programda ödeme emrinde ssk primlerini 5510 sonrası personele göre kesilmiş.(%5, %7,5 %9 ve %11) Mevzuata tam hakim olmamam ile birlikte 4b sözleşmeli personelde sadece 20,5 işveren ve %14 işçi primi kesilmesi gerekmiyor mu acaba ? bununla birlikte Ekonomik kod kısımlarında...
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

Güvenlik ayarlarından makroları etkinleştirdiniz mi acaba ?
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

Fatih Bey ödeme emirleri için teşekkür ederim mümkünse tek kişilik 4B bordrosu da paylaşabilir misiniz?
  34. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Harun Bey Sözleşme tutarı Önlisans Tekniker İçin 2618,53 TL iken Pek tutarını bordroya 2618,34 TL olarak yansıtıyor. Bakabilir misiniz ? Sözleşme ücreti olması gereken : 2618,54 TL
  35. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi DSSO Bes Sağlık Bakanlığı Görüşü

Gökhan Bey Dr. Sabitlerinden denilmiş. 375 ödemesinde emeklilik primi kesilmez. Sadece gv ve dv kesilir.
  36. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi DSSO Bes Sağlık Bakanlığı Görüşü

Ali Bey dediğiniz doğru haklısınız kesilmiyecek ben düşünülmektedir kısmına takılmısım. :)
Geri
Üst Alt