Arama sonuçlarınız

1. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 5434'E Tabii Memurlar Için Gss Hesaplama

Süleyman Kambuk Hocam maaş bilgileri resimdeki tüm veriler ile aynı Fakat kadro derece 4/1. %20'si 849,79 %16'sı ise 679,84 TL'dir. Hesap doğru ise Kbs'nin hesabı neden %12 509,88 TL çıktığını merak ediyorum.
  2. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 5434'E Tabii Memurlar Için Gss Hesaplama

Arkadaşlar Merhaba. İyi bayramlar. Herkesin evde olduğunuda biliyorum ama yine de konuyu açmak istedim. Elinde 5434'e tabi mmeur için %12 gss hesaplama cetveli olan varsa paylaşabilir mi ? Manuel hazırladığım bi bordro oluşturdum fakat tutarlar Kbs ile uyuşmuyor nedenini de anlayamadım. 3 TL...
  3. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kıst Maaş Keseneklerinde Bildirge Sebebi Ne Yapmalıyım..kıst Seceneği Çıkmıyor..

1-Geçmişe Dönük olarak ödenen maaşa ait bildirim. Ödeme Tarihi 15 Temmuz Ait olduğu dönem Haziran seçiniz. 2-Evet. Kesenek bildirimleri için forumu etkin kullanın. Mutemetlikte yeni gibisiniz. Hata yapıp ceza yemenizi hiç istemeyiz. Kolay eglsin.
  4. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Işlemi Yapıldıktan Sonramı Kesenek Yapılır Nelere Dikkat Etmeliyim?

Kesenek bildirimlerinizi yaparken Say2000i Kapsamında seçmeden işlemlerinizi yaparsanız bu hatayı almazsınız. Yinede bu uyarıyı verirsede Tahakkuk ve kesenekleriniz eşit tutarda ise gönderim yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
  5. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Kesenek Emsan Veri Personel Sayısı Ve K300 Ve K305 Hatası Çözümü

Emsan verinizde orta kısımlarda aşağıda yazıdğım verileri kesin emsan verinizin en alt kısmına yapıştırın v dosyanızı kaydedin.. Sorununuz çözülecektir. Yapamaz iseniz özelden dosyanızı benim ile paylaşın lütfen. Kolay gelsin. 1626424678 8. Mesajımdaki işlemi yapmanız halinde sorun...
  6. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Kesenek Emsan Veri Personel Sayısı Ve K300 Ve K305 Hatası Çözümü

Konu için aşağıdaki linki inceleyiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/kesenek-k300-ve-k305-hatasi.13548/page-3#post-88961
  7. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Işlemi Yapıldıktan Sonramı Kesenek Yapılır Nelere Dikkat Etmeliyim?

5434 SK'ya göre sigortalı olanlar için kıst maaşlarda kesenek kesintisi yapılmaz. Buna bağlı olarakta BES kesintiside yapılmaz. Muhasebe doğru bilgi paylaşmış. Kesenekler ile ilgili web sitemizde sınırsız döküman mevcut. Yukarıdaki arama butonundan aklınıza takılan soruyu yazarak detaylı...
  8. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Keseneklerini Kıst Ve Tam Olarak Kesenek Bilgi Sistemine Her Ay Yaptığım Gibi Mi Yapacağım Yoksa Ek Mahiyette Mi Vereceğim

Merhaba. 1- 13 ve14 tarihine ait kıst maaşa ait keseneği ek mahiyette sadece bir dönem olarak vereceksiniz. Temmuz ayına maaşı ise asıl mahiyette vermeniz gerekir. 2- Bu soru değildi galiba yada tam olarak anlayamadım :D Kolay gelsin.
  9. Rıdvan Ercan YILDIZ

1- Evet 2- Hayır. Çünkü farkları ileri bir tarihtede heasplayabilirsiniz. Keseneklerde tatil olmadığı sürece son bildirim süresini geçirme ihtimaliniz yüksek. 14 Günlük farklarda dikkat edilmesi gereken husus keseneklerin haziran ayına ait bildirim olduğunu unutmamanız ve ek bildirge...
  10. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Kişi Borcu Hesaplama

Merhaba. Ektedir. Kullanmadan evvel güncelleyip inceleyiniz.
  11. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kbs Sisteminde Ek Tazminat 37 Oranları..

Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Kararname ektedir.
  12. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçecek Olan 4/B Personel Işlemleri

Merhaba. Temmuz ayı maaşına ait bildige son ödeme tarihi Ağustos ayının 23'üdür. Zaman fazlasıyla yeter. :)
  13. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Yol Yardımı

İnceleyiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/suerekli-isci-ckys-parametre-tanimlama-resimli.12444/page-2#posts
  14. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Eşi Meb De Geçici Işci Olan Kişi 2 Ay Ara Verip Tekrar Işe Başlayacak 2 Ay Eş Yardımı Alabilir Mi ?

Meb'deki arkadaşlar Memur ile karıştırmışlardır. :D İşçilerde ücretsiz izinde geçen sürelerde kişi için GSS primi ödenmediğinden dolayı kişi çalışıyor kabul edilmez. Kaldı ki GSS primi dahi ödenseydi kişi Aile yardımı almaya hak kazanırdı. ** Aile yardımı öncelikli şartın gelir getirci bir...
  15. Rıdvan Ercan YILDIZ

Mutemet Arşivi Kamu Idarelerinin Idari Para Cezaları Için 7326 Sayılı Kanun Kapsamında Yapılandırma Başvurusu

Gelen İPC tutarı az ise ve yapılandırmadan kastınız indirimden faydalanmak ise İPC'nin size bildiriminden 15 gün içerisinde öderseniz eğer asıl tutar üzerinden %25 oranından indirim sağlanıyor.
  16. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Uzman Tab.uz.tüz.göre 4924 Maaş

Uzman Tabip olarak değerlendirilmesi bence mümkün değil gibi Şerif Abi. Bu şahış Biyolog . Kaldıki atama kararnamesinde de Ünvan olarak Biyokimya Uzmanı olarak bellirtilmiş. Belirttiğiniz gibi Atama kararnamesinde Uzman Tabip olarak ünvan belirtilmiş olsaydı eğer Tabip katsayılarına göre...
  17. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Geçecek Olan 4/B Personel Işlemleri

Bu aya ait maaşı hesaplamamanız daha kolay olacak bende öyle yapacağım. İlgili personeli 61 koduna almanız yeterli olacaktır. Ayın 15'ine kadar ilgili personeller ile ilgili başka işleme gerek yok. Maaş dönemine yetişmesi zaten mümkün olmayacağından; 14 ü ayrılış olusa 657 maaşlarını münferit...
  18. Rıdvan Ercan YILDIZ

Ömür Kandemir Yasin Ünsal Fatih Mehmet DAĞ Hocam konu hakkında yardımcı olur musunuz ?
  19. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Sgk İşe Giriş Bildirgesi Hata!

Memur tescil işlemlerinde Ali Selvi Hocam fakat 1 ay geçse bile ceza işlemi uygulandığına rastlamadım. Unuttupta 1 aydan sonra tescilini yaptığım oldu. Ceza gelmedi. Ama 4b ve işçileden Allah korusun :)
  20. Rıdvan Ercan YILDIZ

Bir önceki mesajımı incelediniz mi acaba ?
  21. Rıdvan Ercan YILDIZ

Aşağıdaki linkteki Mesajımı inceleyiniz. 4 Yıllık ve üzeri fakülte mezunu oranı üzerinden ödeme yapmalısınız. Batman 2. Bölge ödeme oranı 0,91 https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4924-soezlesmeli-personel-soezlesme-uecreti.18231/#post-103598
  22. Rıdvan Ercan YILDIZ

Merhabalar ; Tabip uzman olarak atanmış ise başladığı tarihten 4924 sözleşmeliye geçiş tarihine kadar haziran dönemi maaşı için KBS'den kıst maaş hesaplaması yapılmalıdır. (Kıst maaş Hbys'den de hesaplanabilir.) Kıst maaş hesaplandıktan sonra 4924'e geçiş tarihinden itibaren sözleşmeli maaşı...
  23. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi Kıdem Tazminat Yazısı

30 günlük esas alınır ibaresi yok. 31.12.2012 tarihinden önce işçi sendikaları Toplu iş sözleşmesi imzalamış ise ve bu toplu iş sözleşmelerinde Kıdem Tazminat Gün sayıısı 35'ten yüksek ise o ödenir deniliyor. Örneğin 01.01.2010 tarihinde Öz Sağlık İş ve Bakanlık arasından imzalanan iş...
  24. Rıdvan Ercan YILDIZ

Programlar Açığa Alınma Genel Bütçe 5510/5434 Kişi Borcu

34 günlük ? Personel maaşları peşin ödenir ve aylık olur. Personelinizin uzaklaştırılma tarihi nedir ?
  25. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Rapor Kesintisi Maaş İşlemi

Rapor tarihini çok önemsemeyin rapor tarihini başlama tarihini girin bitiş bir sonrki gün girin kesintinizi girin. Bir sonraki maaşta rapor başlama tarihini bir öncekinin bitiş tarihini girerek devam edebilirsiniz. Kolay gelsin.
  26. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Rapor Kesintisi Maaş İşlemi

Merhabalar. Bunu mahsup etmenizin 2 yolu var. Birincisi borcun tümünü kişiye tebliğ edip ilgili mal müdürlüğü veznesine yatırmanız. İkincisi Rapor toplamları kadar her ay maaşından keseceksiniz taki rapor ücretleri bitene kadar. Kolay gelsin.
  27. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli 4 Yıllık Sosyoloji Bölümünü Bitirmiş Ve Derecesi 1/4 Bu Personelin Yan Ödeme Ve Ekgöstergesinde Bir Değişiklik Olur Mu?

Merhabalar. Fatih Mehmet DAĞ Hocam öğlen arasında olmalı . :) Müsadenizle ben cevaplayayım. Genel idari hizmetler sınıfındaki personelin öğrenim durumunu 2 veya 4 yıllık fakülte farketmeksizin Kadro Derecesi 1/4 ise eğer Özel Hzmet Tazminatı 55 Ek göstergesi 2200 Yan ödemesi (1000 750+250...
  28. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız Izin Başlayış Tarihi Hk

İnceleyiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/sigortali-isten-ayrilis-tarihi.6875/
  29. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli MUHSGK Paket Yükleme Sorunu 01/06/2021

4 veya daha önceki döneme ait bir paket yüklemeye çalışıyorsunuz gibi. MUHSGK'da Ait olduğu ayın 5. aya ait olduğunu kontrol ettiniz mi ?
  30. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Mayıs ayı mesai saati kaç olmalı?

Yasin Ünsal , Ali Selvi ,Sacide cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben Saat 12-13 arası istirahat olmasından dolayı 1 saati dahil etmemiştim. Ettim ama :) Resmi Tatil Günlerine ait Resmi Gazetede yayınlanan 2429 Sayılı Kanunuda ek olarak ekliyorum. Kolay gelsin.
  31. Rıdvan Ercan YILDIZ

5 ? Saat 8'den Öğle 12'ye kadar çalışan personel 4 saat çalışmış sayılmıyor mu ? 12-1 arası istirahat çalışma saatinden kabul edilir mi ki ?
  32. Rıdvan Ercan YILDIZ

Hocam 140 mıdır ? 141 midir ? 141 ise nasıl çıkıyor 141 ? 17,5 iş günü *8=140 olması gerekmiyor mu?
  33. Rıdvan Ercan YILDIZ

Çözümlendi | Kilitli Kıdem Tazminatı Kalemleri - Hizmet Zammı

Yasin Ünsal Hocama ek olarak Bakanlığın Kıdem Tazminatı uygulama kılavuzunu ekliyoum. Yardımcı olmasın umuyorum. Kolay gelsin.
Geri
Üst Alt