Arama sonuçlarınız

1. serap taşar

Mutemet Arşivi Giyecek Yardımı

giyecek yardımı yapan var mı? ilk defa yapacam yardım edebilir misiniz? hangi unvanlara verilir bakdım az çok ama tam emin olamadım bizde mühendis, tekisyen, programcı, bilgisayar işletemeni, vhki, şöför, hizmetli, memur, dağıtıcı, kadroları var hangileri hangi Giyim Kodundan alır ?
  2. serap taşar

Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

herhangi bir yerde 4/c liler ile ilgili bir bilgi yok bu konuda bir ayırım da yok o yüzden 1 Nisan da başlayacağı için 4/c lilerde dahil oluyor o zaman diye düşünüyorum
  3. serap taşar

Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

vakıf emeklilik 15 nisanda 4/c li personelinde kesilecek dedi bu konuyla ilgili net bir durum var mı acaba
  4. serap taşar

Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

bizimde vakıf listeyi gönderdik şifre gelecek dediler gelmedi daha siz 4/c personelin işlemleriyle ilgili bişey demediler yani daha bilgi gelmedi bize bir şekilde siz nasıl işlemler yaptınız
  5. serap taşar

kbs ye aktaracağımız excel dosyasına sadece bes kesilecek olanları mı yazacaz yoksa hepsini mi bide 4/c lileri nasıl aktaracaz acaba.
  6. serap taşar

arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu
  7. serap taşar

personel şuan doğum öncesi izin aldı doğum sonrası da izinli olacak izni bitine kadar bes kesilmeyecek mi
  8. serap taşar

8 BES OKS prim kesintisi yapılmaması gereken , i şten ayrılma , naklen geçiş , ücretsiz izin , doğum izni vb. işlemler maaş mutemetlerince manuel olarak yapılacaktır. deniliyor klavuz da analık izni alan personeli dahil etmiyecekmiyiz şimdi. bide 4/c liler nasıl olacak bilgi...
  9. serap taşar

heyet raporu sağlık raporu, analık izni alanlardan da kesilecek mi
  10. serap taşar

Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

KBS DE TAM YAŞ VAR HER PERSONELİN O TAM OLARAK HESAPLAMIŞ BENCE
  11. serap taşar

Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

kurum değil de kişilere tek tek ayrı ayrı sözleşme imzalanır mı ya da kamu bazında kişi bazında bireysel nasıl oluyor öyle bişey var mı :s
  12. serap taşar

Mutemet Arşivi BES

içişleri bakanlığından 1 nisana kadar işlemleri bitirin diye yazı geldi nasıl işlemler yapılacak ne yapmamız gerekiyor komisyon oluşturmamız gerekiyor mu kesintileri , kişileri nasıl belirleyecez
Geri
Üst Alt