Arama sonuçlarınız

1. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS de SGK Sicil No Doğrulama

mys -harcama yönetim-sgk ordan yapacaksınız
  2. serap taşar

evet doğru mys sorguladığımda da çıkmıyor hiçbir şey
  3. serap taşar

bizim borc görünüyor kesenekte acaba onunla mı ilgili bazı aylar var ama hepsi değil
  4. serap taşar

SGK sicil no doğrulama diye yazı geldi Hazine ve Maliye Bakanlığından dağıtımlı tüm kurumlara sicil numarası hatalı ve ya ödeme emrinde hatalı ve ya girmemiş olan kurumlar varmış MYS de SGK başlığında sorgulanması varsa güncellenmesi istenmiş yazı size ulaştı mı acaba herhangi bir şey yapan var...
  5. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Taşınır Devir İşleminde VİF Gönderirken Hata

Belki devir aldığın yer muhasebe işlemlerini bitirmemiştir daha bi sorun isterseniz orası bitmeden siz gönderemiyorsunuz
  6. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Vakıf Emeklilik Türkiye Hayat ve Emeklilik Olmuş KBS de Cayma İşlemi Olmuyor Bilen Var mı?

cayanlar var ama yine de kesildi o maliye de bekler herhalde önceki işlemler gibi
  7. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Vakıf Emeklilik Türkiye Hayat ve Emeklilik Olmuş KBS de Cayma İşlemi Olmuyor Bilen Var mı?

Arkadaşlar Vakıf Emeklilik Türkiye Hayat ve Emeklilik Olmuş KBS de Cayma İşlemi Olmuyor Bilen Var mı acaba bir personel cayma talebinde bulundu cayma işlemi gerçekleşti ama KBS de hala görünüyor gitmiyor
  8. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 07.09.2020 de Görevden Uzaklaştırılan Personelin Ağustos maaşından iade Alınır mı?

tamam teşekkür ederim 1599554447 gelir vergisi eksi çıkıyor fiilen kesilenle kesilmesi gereken aradaki fark eksi çıkıyor kesilmesi gereken fazla çıkıyor normal mi
  9. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 07.09.2020 de Görevden Uzaklaştırılan Personelin Ağustos maaşından iade Alınır mı?

Teşekkür ederim ayrıldığı tarihten itibaren 14 ü ne kadar ki zaman nı baz alacam değil mi 07.09.2020 tarihinde tebliğ edildi kendisine bu tarihten itibaren 14.09.2020 tarihine kadar olan gün kadar kesecem program ona göre mi hesaplıyor
  10. serap taşar

Merhaba arkadaşlar Dün 07.09.2020 bir tane personelimiz görevden uzaklaştırıldı ağustos ayı maaşından geri iade almamız gerekiyor mu acaba? oluyorsa nasıl yapmam gerekiyor 2/3 hesaplayıp mı kesmem gerek yapmasam olmaz mı acaba ?
  11. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS Onay ve Gönderme İşlemleri Yapılamıyor

aynen bizde de olmuyor çek gönder yaptık kaç defa öyle oldu
  12. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Göreve yeni başlayan memurun (BES) Bireysel Emeklilik kesinti girişi unutuldu

ben de unutmuştum yeni başlayan birini sonraki ayın maaşından başlattım sıkıntı olmadı yaptırım falan da olmadı inşallah olmaz :)
  13. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Açıkta Olan Personelin terfisi KBS ye nasıl girilir?

öyle yaptım işlemleri geri aldım terfi de bakanlık yapmış 15.08.2020 tarihinden geçerli olmak üzere bunu geri döndüğünde işleriz artık yapacak bişey yok
  14. serap taşar

ben de anlamadım ben de yanlışlıkla kbs ye girdim yaptım sonra fark ettim
  15. serap taşar

Merhaba arkadaşlar açıkta olan hukuk müşavirinin terfisi yapılmış. kadro derecesi 5 iken 3. kadro tahsis edilmiş ve maaşa esas 2 derecenin 2 kademesi emekliye esas da 2/2 normal memurlarınki gibi işlem kodu terfi seçip gelen ekranda terfi girdim. Şimdi bunun 3/2 oranında alıp almadığını nerden...
  16. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Sonradan Gelen Personelin 14 günlük farkı Yapılmamış yeni Gelen Kurumu Yapabilir mi

Kesenek de sıkıntı olur mu önceki döneme ait olduğu için
  17. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Sonradan Gelen Personelin 14 günlük farkı Yapılmamış yeni Gelen Kurumu Yapabilir mi

Merhaba arkadaşlar Bize 21.07.2020 de başlayan bir personelin geldiği yer 14 günlük fark yapmamış yeni fark etmiş personel. Biz yapabilir miyiz nasıl yapabiliriz Kesenek de sıkıntı olur mu nasıl olacak Kesenek Yoksa eski kuruma yaptıralım
  18. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli İhraç Sonrası Göreve Dönen Personele Maaş ve Faizi Hangi Kurum Öder

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/ihrac-doenuesue-personelin-geriye-doenuek-maas-oedemesini-ihrac-edildigi-kurum-mu-yeniden-goereve-basladigi-kurum-mu-oeder.20791/#post-111041
  19. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli İhraç Sonrası Göreve Dönen Personele Maaş ve Faizi Hangi Kurum Öder

bir şey daha şimdi ben sgk girişini yapsam geri ye dönük onlar yapamaz mı o zaman yoksa sıkıntı olmaz mı
  20. serap taşar

geçmişe dönük maaş yapıyoruz da sabit nasıl yani? bu personel valilik makamının onayıyla uzaklaşma verilmiş yine vali onayıyla uzaklaşması kaldırılmış ataması yapılmış bunu geriye dönük maaşını eski kurumu yapacak değil mi bu BUMKO görüşüne göre eski kurum mu yapacak onlara nasıl diretim...
  21. serap taşar

eski kurumda ihraç olmuş yeni kuruma başlayışı yapılmış tekrar arada çok bir zaman olmadan ayrılışı yapılmış bizde ataması olduğu için yoksa geri dönüş bizde olsaydı biz yapardık daha önce de yaptık ama bu orda başlamış eski unvanıyla(kaymakam, vali yardımcısı) sonra bize hukuk müşaviri olarak...
  22. serap taşar

bizde yok diyebiliyorum 1596018815 amir araştıralım nasıl oluyor ona göre yapalım diyor bununla ilgili maliye bakanlığının görüş yazısını buldum buda olur mu acaba
  23. serap taşar

ihraçtan göreve iade edildiği süreye kadar olan maaşları hangi kurumun ödemesi gerekiyor onu sormuştum eski kurumunda başlamış başladığı gibi çıkışını da yapmışlar şimdi onlar bizde bu yüzden siz yapacaksınız diyor.
  24. serap taşar

arkadaşlar bize yeni atanan hukuk müşaviri daha önce çalıştığı yerde ihraç olmuş geri dönüşte yine eski yeri olmuş ama ordan başlar başlamaz hemen ataması olmuş bize ayrılışını yapmışlar bu durumda bizim mi yapmamız gerekiyor farkını yoksa başlayışını yapıp sonra tekrar atamasını yapan eski...
  25. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

bizim faturalar düşmüş ama ödeme yaparken e fatura ekleyemiyoruz manuel istiyor
  26. serap taşar

orda fatura bilgileri var fatura no, müşteri no gibi onları dolduracaksınız sonra fatura ekle diyeceksiniz yoksa olmuyor bide e fatura ekle yok oraya fatura bilgileri giriyorsunuz saçma sapan bir sürü fatura var girmiyorum bir tane girip kaydediyorum
  27. serap taşar

teşekkür ederim
  28. serap taşar

normalde yolluktan yapıyorduk ama şimdi olmuyor normal harcama daha basit tabi böyle daha iyi :)
  29. serap taşar

yollukta yapınca çıkmıyor şimdi normal harcama yapınca böyle çıktı burdan mı yapacaz hepsini artık
  30. serap taşar

yolluk tipi seçenekleri arasında sürekli görev yolluğu görünmüyor geçici var ama sürekli yok
  31. serap taşar

mys de sürekli görev yolluğu yapamıyoruz beklemekten başka ne yapmamız gerekir acaba
  32. serap taşar

ödeme emrinde tutar giremiyorum hep virgül yapıyor sayılar arası düzelir mi acaba ödenek yeni geldi hemen de çekiyorlar sistem de bozuk nasıl olacak bilmiyorum 1594386883 girdim şimdi ama her sıfırın önüne geli rakam giriliyor öyle atıyor sayı bide e faturalar eklenmiyor oluştururken fatura...
  33. serap taşar

e faturalarda görünmüyor herşey gitmiş
  34. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Personel bildirimi eksik çıkarıyor

maaşı hesaplar çünkü eklenmiş ama raporda vermiyorsa sistemsel bişey olabilir bende geçen ay AGİ çıkmamıştı hep bir önceki ay veriliyordu muhasabeye gönder dedikten sonra oldu denemek gerek sürekli
  35. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Personel bildirimi eksik çıkarıyor

onaylanmamışsa geri göndertin muhasebeden düzeltip tekrar gönderirsiniz onaya muhasebenin fark etmiş olması lazım
Geri
Üst Alt