Arama sonuçlarınız

1. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı

arkadaşlar bizim memur farkları bazı personeller eksik yatırıldığını söylüyorlar nasıl kontrol edecem bilmiyorum bizim diğer mutemet arkadaş yaptı o da izinli neye bakıp doğru mu yanlış diye bakacam hangi unsurlara göre kontrol edecem acaba
  2. serap taşar

evet aralıkta değişti arkadaşın mantığı şu derece kademe etkilemiyor sadece eski katsayı-yeni katsayı arasındaki maaş farkı hesaplanıyor diyor yani
  3. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli kadro derecesi 3. olan memurun maaşa esas ve emekliye esas derece/kademesi kaç olur

aynen bizde öyle yaptık ama bu bilgilere göre kadrosu 3. derece olan biri emekliye ve maaşa esas derecesi 3. derece de kalır dediler başka bir yerden emin olamadım o yüzden
  4. serap taşar

14 günlüklerde kişinin bilgilerini de maaş gibi değiştirmiyor muyuz mesela benim aralık da değişti 5. derece iken 4. derece oldu ama 14 günlük ekranına geldiğimde hala 5. derece görünüyor onları da güncellemek gerekiyor mu bizim diğer mutemet arkadaş ksadece kat sayı farkı olduğu için onlara...
  5. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli kadro derecesi 3. olan memurun maaşa esas ve emekliye esas derece/kademesi kaç olur

genel bir cevap olur diye düşünmüştüm o yüzden kişi yüksek okul mezunu 35 yıl hizmeti var 30.05.1985 girişli şef
  6. serap taşar

merhaba arkadaşlar kadro derecesi 3. olan memurun maaşa esas ve emekliye esas derece/kademesi kaç olur lise:? Yüksekokul:? Lisans :?
  7. serap taşar

Mutemet Arşivi 2019 Yıl sonu MYS Ödeme Emri hata

bende bir tane gönderdim sonra olmadı elektrik ödemem duruyor gitmiyor
  8. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Uyap Yeni Kayıt da kesilen masraf ödemesinde Damga kesilir mi

Merhaba arkadaşlar bizim kurumun avukatı uyap a yeni üye oldu ondan 169,00tl kesinti yapmışlar ödemeyi yapacam ama damga vergisi kesilir mi
  9. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Mys Pul Alımı Avans Kapatma

iki tane her kod için ayrı ayrı ödeme emri yaptım ancak öyle oldu bakalım muhasebe ne diyecek
  10. serap taşar

yok kesinti girmiyorum ama sanırım iki ayrı ödeme emri yapmam gerek onu deneyecem
  11. serap taşar

kişinin kendi hesabına aktarılıp yapılmış mutemet hesabı diye ama yine aynı ödeme emrinde farklı tertipler de ama yapıyorum hak sahibini tutar tutmuyor diyor hata veriyor.
  12. serap taşar

evet iki ayrı gösteriyor tek ödeme emrinde iki hak sahibi yapıyorum ama öyle de hak sahibi tutar toplam tutar tutmuyor hatası veriyor o da demek oluyor ki bir hak sahibini kabul ediyor demek ki
  13. serap taşar

Merhaba arkadaşlar bizim diğer arkadaş, pul alımı için kişinin başka bir arkadaşın hesabına para aktararak avans açmış pul alımı için ama yaparken farklı kodlardan ayrı ayrı yapmış birini 10.01.62. 1.03.5 den ana koddan 1799,60yapmış diğerini 112 AÇM biriminin 1.3.9. 03.5 kodundan 4000,00...
  14. serap taşar

Mutemet Arşivi 4B Bildirgeleri Nasıl Yapıyorsunuz

burdaki tutarların toplamınımı yazacaz beynim durmuş şuan kusura bakmayın
  15. serap taşar

Mutemet Arşivi 4B Bildirgeleri Nasıl Yapıyorsunuz

arkadaşlar e-bildirgede bordrodaki hangi tutarları yazıyorduk ben de programda yok kbs bordro dan yükleecem de önceki ayı yükle dedim ama boş çıktı tekrardan baştan girmem gerekiyor nasıl yapacam
  16. serap taşar

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Kesenek/Primlerin SGK ya Bildirilmesi. (5434)

İhraçtan geri dönen personelin maaşını kbs den bordro kısmından hesapladık (5434 tabi)geriye dönük maaşları bu ay toplu şekilde ödendi keseneği de bu aya aktarıldı bu ay olarak aktarıldı hepsi, onu nasıl yapmam gerekiyor öyle mi kalması gerekiyor yoksa başka işlem yapmam gerekiyor mu
  17. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız izni 1 yıl olan personel (5510)

Günaydın arkadaşlar aylıksız izinde olan personelin gss sini nasıl yapıyoruz kesenekleri yaparken
  18. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli MYS'de ATMOS Hatası "The request timestamp was outside the valid time windows"

bende hata alıyorum onaylayamıyorum harcama yetkilisinde
  19. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b li personel 01.11.2019 emekli olmuşsa maaşı ve çıkış bildirgesi nasıl olur

konuyu ekim ayı bildirgesini değiştirerek kapattık çünkü önceden sgk dan alınan yazıya istinaden 01.11.2019 tarihinde emekli olacağına dair yazıda belirtilmiş geç alınan onay ve bildirimden kaynaklı hata olmuş sorun giderildi tşk ederim
  20. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4b li personel 01.11.2019 emekli olmuşsa maaşı ve çıkış bildirgesi nasıl olur

geçen ay da bildirge de tam gün çalıştı diye bildirge yapıldı onda bir değişiklik olacak mı ya da sıkıntı olur mu peki maaşı 14 üne kadar mı 01.11.2019 e kadar mı alacak
  21. serap taşar

Arkadaşlar biz de 4b li bir personel 01.11.2019 tarihinde emekli oldu -Bu personel tam maaş alır mı -çıkış bildirgesi hangi tarih olur -e bildirgesi nasıl olacak bizim diğer arkadaş yapmış çıkışını vermiş ama sgk kabul etmemiş çıkış bildirgesi 14.11.2019 da alır bu yüzden de tam maaşını alır...
  22. serap taşar

Editörün Seçimi MYS e-Fatura Uygulama Kılavuz

e faturalar tanımlanmış arkadaşlar çoğu görüntüleniyor artık mys den yapılabilir ödemeler
  23. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Memur Hizmetiçi Eğitim Ücreti Verilir mi?

teşekkür ederim işlem bitti
  24. serap taşar

en iyisi öyle yapmak çünkü çok yapılmıyor eskiden vardı modül şimdi yok
  25. serap taşar

ek ders modülünü bulamıyorum bizde yok normal mi acaba :)
  26. serap taşar

onay valilik onayı ilgili bütçe kanunu diye geçiyor onayda eğitim programı tarihler 26-27-28-29.08.2019 ile 02-03.09.2019 tarihleri arası saat 09:00 ile 10:30 , 14:00 ile 15:30 arası ve 15:30 ile 17:00 arası değişiyor
  27. serap taşar

Valilik il Planlama müdürlüğünün personeli eğitim verdi diğer kurum personellerine biz eğitim verenlere ücret ödeyeceğiz hizmetiçi eğitim kurumda verildi eğitim.
  28. serap taşar

Merhaba arkadaşlar İl Planlama birimi diğer kurumlardaki ilgili arkadaşlara eğitim verdiler 12 gün bunlara ek ders ücreti mi verilir ödemeyi kbs den mi yapacam acaba daha önce yapmadım genelde bizde olmuyor pek
  29. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Satın Almada İhale Komisyon Başkanı Harcama Yetkilisi olması mı Gerekli

Arkadaşlar ihale komisyon başkanı harcama yetkilisi mi yok sa başka kişi de olabilir mi bi zorunluluk var mı ?
  30. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Doğrudan Temin Mal ve Hizmet Alımı KDV Hk.

doğrudan teminde istenen evraklar hangileri arkadaşlar yönetmenliğe baktım sadece onlar mı acaba
  31. serap taşar

Editörün Seçimi MYS e-Fatura Uygulama Kılavuz

aynen bizde de bekliyorum faturalar da gelmiyor gerçi ödenek de yok
Geri
Üst Alt