Arama sonuçlarınız

1. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Yeni Atanan Kaymakam Maaşı ve KBS İşlemleri

daha önce aday kaymakamlık yapıyorlar onlar nerden geldiyse orayla irtibata geçin normal personel tayini gibi yaparsınız ayrıca bakanlık Mülki İdare Amirlerinin bilgilerini gönderiyor zaten atamasıyla birlikte özel hizmet tazminatı kademe/derece hepsi yazar artı içişleri bakanlığının...
  2. serap taşar

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Kesenek/Primlerin SGK ya Bildirilmesi. (5434)

yani kişinin kendi kararında faiziyle birlikte ödenmesi ibaresinin olması şartıyla ödeme olacak , bu karar örnek teşkil etmiyor diyorsunuz değil mi yanlış anlamadım.
  3. serap taşar

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Kesenek/Primlerin SGK ya Bildirilmesi. (5434)

eski yazılardan okudum sorunu çözüldü ama personel geriye dönük maaşını faiziyle birlikte istiyor bununla ilgili khk kararında ve formdaki yazıları da okudum 'mali ve sosyal hakları verilir tazminat istenmez deniliyor' faiz verilmez deniliyor Bu personel bize evrakta usulsuzluk suçundan geri...
  4. serap taşar

merhaba arkadaşlar bu ihraç edilen tekrar başlayan personel geriye dönük maaş yapılıyor değil mi derneklerde çalışırken ihraç edilen bir personel planlama birimin de tekrar işe başladı derneklerin bütçesi ayrı olduğu için onlar kendi maaşlarını kendileri yapıyor planlama bizim bünyemizde...
  5. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Yeni işe başlayan 4B Sözleşmeli Bedelli Askerlik dönüşü maaş

konuştum sgk ile hiçbir şekilde düzelmiyor dedi çıkış için iptal edilmez dedi ceza da gelir dedi girişi de istisnai durum olarak tekrar giriş yapmıştık o da aynı gün olmamış dedi oda iptal olmaz dedi ancak kişiden dilekçe alıp yazı yazılırsa iptal olur dedi sgk
  6. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Yeni işe başlayan 4B Sözleşmeli Bedelli Askerlik dönüşü maaş

iki günlük maaşı formdaki bordro dan faydalanarak yaptım giriş bildirgesini iptal edip tekrardan istisnai durum işaretleyerek tekrar giriş yaptım sıkıntı kalmadı sanırım
  7. serap taşar

maliyeden de düzeltemediler en son onlar çağrı açtı öyle oldu şimdi sorun yok kbs de görünüyor işlem yapacam şimdi 2 günlük maaşını 15 ekimde yapsam olur mu olmazsa şimdi yapsam örnek bordro var mı form da
  8. serap taşar

personeli kbs de göremiyoruz sorgulama kısmında işten ayrılanlar dahil seçeneği de yok maliyede o seçenek var denediler ama orda da olmadı personel görünmüyor getirmeye çalıştığında aşağıdaki hatayı veriyor Bu T.C. Kimlik Numarası Saymanlık Kodu : .... Kurum Kodu : ..... Maaş İşlem Durumu ...
  9. serap taşar

bide personeli geri çekemiyoruz kbs den maliye sordum onlarda da olmuyor hata veriyor böyle bir sıkıntı oldu mu sizde acaba
  10. serap taşar

çıkış bildirgesinde ceza oluştu girişte sıkıntı olmadı tekrar sizin dediğiniz gibi giriş iptal edip o şekilde girersek çıkış bildirgesi için alınan ceza o şekil iptal olur mu
  11. serap taşar

4b li personel 22.09.2019 yeni açıktan atandı 24..09.2019 tarihide askere gitti 16.09.2019 tarihinde geri döndü 16.092019 gününde arkadaş sgk çıkışını vermiş ve tekrar 19.09.2019 da girişini yapmış çıkışının yaparken ceza kesilmiş tabi -maaşını ne zaman yapmamız gerekiyor bu durumda - sgk...
  12. serap taşar

o tarihte kıst vermek için tarihler nasıl olacak 22.08.2019 da başladı 24.08.2019 askere gitti 16.09.2019 a kadar ki 2 günü hesaplar mı bide sgk giriş çıkış doğru mu oldu bu şekilde
  13. serap taşar

merhaba arkadaşlar geçen de yazmıştım yeni başlayan 4b çalışanı bedelli askerlik gitmişti şimdi döndü giriş yaparken bilgilerini girdim kıst yapacaktım sadece ona ama ekranda askerlik gitme durumunu seçtikten sonra kişi sistemde görünmüyor o yüzden kıst maaşını almamış oldu. sgk dan çıkışını...
  14. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Rapor Alan Memur Için Rapor Onayı Yapılırmı?

bende öyle biliyorum ama diğer arkadaş kafamı karıştırdı emin olamadım
  15. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Rapor Alan Memur Için Rapor Onayı Yapılırmı?

Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin Memur rapor takip sisteminde sadece raporları mı görüntülüyoruz SGK-4c'li personellerin raporları gibi onaylama falan yok mu başka işlem falan sistemi açtım sadece görüntüleniyor başka bişey yok siz nasıl yapıyorsunuz...
  16. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Yeni atanan 4b maaş hesaplama hatası

buldum şükür yine dediğiniz gibi kıst+tam maaş kısmında ağustos kayıt edilmiş ama eylül kayıt olmamış o yüzden olmuyormuş şimdi onu da kayıt ettim oldu.
  17. serap taşar

hepsini girmiştim giriş yaparken ama tekrar tekrar baktım sıkıntı yok gözümden bişey kaçmamışsa ama şöyle bişey de var yeni başlayanlardan birinin mühendis olanın maaşı hesaplanıyor sadece diğerleri görünmüyor :laugh::evil:
  18. serap taşar

girdim bilgileri girişlerini yaparken ama sistem hiç görmüyor onları personel kayıtları var ama hesaplama da yok görünüyorlar
  19. serap taşar

birincisi toplu hesaplanan 55 kişi olması gerekirken 41 gösteriyor ikincisi münferit hesaplamış
  20. serap taşar

Kolay gelsin arkadaşlar giriş yaptığım 4b sözleşmeli açıktan atanan personelin maaşlarını hesaplıyoruz ama sıfır veriyor tutar hesaplanmıyor bordroda da görünmüyorlar önceki 4b liler var ama onlar yok sıkıntı nedir acaba
  21. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli İl - İlçe Arası Sürekli Yolluk Hesaplama

karayolları il ilçe hesaplama sitesi var o da oluyor
  22. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Faturada 2 farklı kdv oranı varsa damga vergisi nasıl kesilir mys de

normalde kdv siz tutardan yapıyorum ama kdv oranları farklı olunca kafam karıştı farklı mı olur diye yüzde 8 ayrı yüzde 18 ayrı hesapladım
  23. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Faturada 2 farklı kdv oranı varsa damga vergisi nasıl kesilir mys de

merhaba arkadaşlar mal ve hizmet alımı yapacaz Faturada 2 farklı kdv oranı var damga vergisini nasıl kesecez mys de
  24. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Yeni işe başlayan 4B Sözleşmeli Bedelli Askerlik nedeniyle maaşı nasıl yapılacak

ben bgün 24.08.2019 tarihli olarak askerlik gitme durumunu seçtim KBS den sgk dan bildirgeyi verdikten sonra mı çıkış yapacam bu 4b lilerin işlemlerini tam öğrenemedim görev değişikliğinden geldikten sonra da insan unutuyor bazı şeyleri :)
  25. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Yeni işe başlayan 4B Sözleşmeli Bedelli Askerlik nedeniyle maaşı nasıl yapılacak

arkadaşlar bizim de bir yeni başlayan bir 4b li 19.08.2019 da sgk giriş yaptık 22.08.2019 da birim başlayış yaptı 24.08.2019 tarihinde de ücretsiz izin askerlik için çıkışı olacak nasıl bir işlem yapmam gerekiyor yeni başladığı için kıst+tam diye yaptım nasıl olacak şimdi acaba
Geri
Üst Alt