Arama sonuçlarınız

1. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli görev gideri avansı kapama

damga yok. 129,40 ödeme kaleminde giriyorum ama eksi hesap çıkıyor ve hak sahibi net tutar birbirine uymuyor diye hata veriyor kayıt etmiyor.
  2. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli görev gideri avansı kapama

arkadaşlar görev gideri 700tl avansı yaptık şimdi kapatacam ama bir türlü hesabı kapatamadım mahsup getiriyorum 700 harcanan gider 129,40 kalan 570,60 aradaki farkı kapatamıyorum nasıl bir hesap yapmam gerekiyor
  3. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4/B BES üyeliği

ona göre eğer aktarılacaksa tekrar giriş çıkış yapmam gerekiyor vakıf emeklilikte.
  4. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4/B BES üyeliği

4c den 4b ye geçenlerin bes kesintileri kbs den direkt aktarılacak mı kadrolular gibi.? 4c den 4b ye geçenleri kbs ye kayıt etmeden önce maaşları hesaplatıp bes kesintilerini bankaya internet üzerinden gönderiyorduk.
  5. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4B Maaş Raporyu (MYS-Çalışıp Maaş Alan)

kbs de bu şekil mi hesaplıyor dönem olarak nisan 2018 seçip maaş hesapla dediğimde hesaplayacak nisan 15 mayıs 14 diye değil mi farklı bişey yapmama gerek yok değil mi
  6. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4B Maaş Raporyu (MYS-Çalışıp Maaş Alan)

bizim peşin alan yok sadece 4c den 4b ye geçenler var onların geçen ay manuel yaptık bu ay nisan mı mayıs mı olarak hesaplayacaz hangi ay olacak.nisan hesapladım mayısı da münferit arada maaş fark çıktı 80 lira falan hangi ay olarak hesaplayacaz
  7. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen personelin aile durumu

valla çok karışık ben çok uğraştım o yüzden olan bilgimde gidiyor kafamı karıştırıyor daha çok
  8. serap taşar

bizim diğer mutemet arkadaş ssk lı oldukları için sgk kabul etmiyor 3 çocuktan fazlasını ve 20 yaşına kadar olanlar yararlanmıyor diye ona kabul ettirmek için yazı falan var mı acaba
  9. serap taşar

4c den 4b ye geçen personelin aile durumu nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar. çocuk yardımı 657 deki gibi mi oluyor acaba kaç yaşına kadar yararlanıyor çocuk yardımından
  10. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli MYS Doğalgaz Ödemesi nasıl yapılır yardım

yukardaki işlemlerin aynısı olacak ama ön ödeme olarak avans seçeceksiniz öyle olur. ama doğal su da genelde avans olmuyor direkt ödeme yapılıyor.
  11. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli programcı bir alt kadroya atanabilir mi?

teknik kadro olduğu için emin değilim yoksa GİH de oluyor. şef olarak atanan biri kadrosunu alıp tekrar eski görevine devam edilebiliyor. ya da vhki olarak alt kadroya geçebiliyor. ama teknikte de var mı bilemiyorum.
  12. serap taşar

bir alt kadrosu tekniker o da teknik sınıf programcı gibi. normalde bilgisayar işletmeni iken bir alt kadro olan vhki kadrosuna düşebiliyoruz ama teknik kadrolar için aynı durum söz konusu mu emin değilim. feragat konusu da var ondan da emin değilim. yani acaba GİH sınıfındaki durumlar Teknik...
  13. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli MYS Doğalgaz Ödemesi nasıl yapılır yardım

Yeni harcama işin tanımı giriyorsunuz ve diğer bilgiler sonra aboneliğe bağlı ödemeler doğalgaz ödemesi diyorsunuz 03.2 kodundan ödeniyor genelde
  14. serap taşar

arkadaşlar gyus programcı kazandım başka bir il de ama buraya geri dönmek istiyorum 1-kadroyu alıp feragat edip kendi kadroma 2- bir alt kadroya(tekniker) 3-direkt vhki ya da bilgisayar işletmeni olarak geri gelebilir miyim acaba bu yoldan geri gelmek istesem gelebilir miyim geri ?
  15. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Mys Posta Pulu Ön Ödeme

pul alımı avans yapılarak olmuyor mu mys de harcama yönetim sistemindeki gibi
  16. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS De Su Fatura Ödemesi

aboneliğe bağlı ödemelerden su alımları var ordan yapıyorsunuz
  17. serap taşar

Çözümlendi | Kilitli Kbs Den Vergi Matrahı Silinir Mi

KBS den Vergi Matrahı Silinir mi ya da değiştirilir mi? 4c den 4b den geçen personelin vergi matrahı fazla girilmiş bir kaç kişinin nasıl düzeltebiliriz arkadaşlar.
  18. serap taşar

Mutemet Arşivi perde alımı

kullanabilirsiniz ikisinide o zaman
  19. serap taşar

Mutemet Arşivi perde alımı

51 kodu hükümet konakları için başka bağlı kuruma da ödenek göndermiyorsanız hangisinde ödenek varsa kullanabilirsiniz
  20. serap taşar

Mutemet Arşivi unvan değişikliği

Görevde Yükselme veya unvan değişikliği sınavı sonrasında yeni görevlerine başlayan memurlar mali haklarından ne zaman yararlanmaya başlayabilirler? İşte detaylar... Görevde yükselme veya unvan değişikliği sınavı sonucunda başka bir kadroya atanan Devlet memurlarının, atandıkları yeni...
  21. serap taşar

Mutemet Arşivi unvan değişikliği

arkadaşlar unvan değişikliği kazandıktan sonra işe başlama tarihi mi yoksa atama onayı tarihimi önemli hangi tarihten sonra yeni haklarından geçmişe dönük ödeme yapılır.
  22. serap taşar

Mutemet Arşivi 4b bildirgesini nasıl yapılacak

4b bildirgelerini yapan var mı arkadaşlar en başından nasıl olacak. son duyuruda işten giriş çıkış kurumumuz tarafından yapılacağı yazıyor bu durumda bildirge nasıl olacak nasıl yapacaz.
  23. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS de Yolluk İşlemleri

arkadaşlar 20-22.04.2018 tarihleri arasında görevli izinli olup bir sonraki gün 23.04.2018 tarihli uçak bileti olursa uçak bileti ödenir mi?
  24. serap taşar

Mutemet Arşivi ünvan hk.

bizde başvuran oldu dilekçeyle bumko nun ve zam ve tazminat yazısını çıkarttım buna göre ödememiz gerekiyor dedim ama diğer mutemet arkadaş o işi yapmadıkları için ödenmez diyor ödemiyor bir tane teknisyen tekniker diploması, bir tane de tekniker mühendis diplomasıyla başvuru yaptı. ödememiz...
  25. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS Avukatlık Vekalet Ücreti Ödemesi

ben daha önce yapmıştım bi sıkıntı olmadı görev giderleri mahkeme harç ve giderleri 03.4 bazen sistemde tanımlı olmuyor bazı kalemler çıkmıyor öyle bazı kurumlarda
  26. serap taşar

Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

mys den 18 gün yaptık (aile yardımı çocuk yardımı icraları bes sendika sgk 18 günlük vs.) normal maaş gibi , sonra 13 günlük hesapladık(diğer gerikalan ) mys den yapacam bütçe tertipleri çıkmıyor bu sefer diğer arkadaş normal 4c maaş bütçe tertibi yapalım dedi kurtulalım :) şimdi çağrı açacaz...
  27. serap taşar

arkadaşlar 13 günlük maaşı herkes kbs den mi yaptı
  28. serap taşar

her şeyi son anda yapıyorlar sistemler de olmuyor ne kadar saçma
  29. serap taşar

arkadaşlar çıkış bildirgesi koduna 39(666 khk) yazılacakmış yoksa prim bildiriminde sistem çıkışı görmüyormuş öyle bişey var mı acaba
  30. serap taşar

Tanışma Mutemet Cafe

bende varım başka mutemet arkadaşla
  31. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS görev giderleri avansı

buldum daha sistem oturmamış tam eksikleri varmış o yüzden olmuyormuş harcama talimatı ilerki zamanlarda bu eksiklik düzelecekmiş.O yüzden harcama bilgilerini kopyalayıp word sayfasına yapıştırdım öyle çıktı aldım :)
  32. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS görev giderleri avansı

merhaba arkadaşlar görev gideri - mahkeme harç ve giderleri için avans yapan var mı sistemde sıkıntı var sanırım belge yükleye kadar geliyorum sonrası yok kaydet butonu çıkmıyor onun için ilerleyemiyorum sistemde mi sıkıntı var acaba yoksa daha çalışmıyor mu ?
  33. serap taşar

Mutemet Arşivi Memur İşe Giriş İşlemleri

trt genel müdürlüğünden(kit) bir personel bizim kuruma(genel bütçe)geldi yeni unvanıyla personel nakilde maaş hak ediş 20.03.2018 görevden ayrılış 19.03.2018 yazıyor.personel nakil altında not olarak"20.03.2018 tarihinden itibaren maaş ve kesenek borcu çıkartılarak tahsil edilmiştir." deniliyor...
  34. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS-Transfer harcamaları

bir fikri olan yok sanırım :)
  35. serap taşar

Mutemet Arşivi MYS-Transfer harcamaları

merhaba arkadaşlar bizim kurumdan başka kuruma sgk prim ödeneğini aktarımı yapacam ama bütçe tertibi çıkmıyor. yeni harcama transfer harcamalar-yurtiçi sermaye transferi diyorum bütçe tertibi yok,devam ediyorum ödeme emri belgesinde harcama kalemi seçtiğimde.tertipsiz ödeme diyor şimdi bu...
Geri
Üst Alt