Arama sonuçlarınız

1. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Üniversite Kadrosundaki Doktor Öğretim Üyesi Doçentlik Belgesi Alırsa Ek Ödemeden Yararlanabilir Mi?

Hocam ek göstergesi, 375 khk vb. değerler değişiyor. Yalnız üniversitede kadro aldığı tarih olacak, üniversite bunun için kuruma yazı yazıyor kadro geçtiği tarihten itibaren özlük, ek ödeme vb. ...... tarih itibari ile yararlanır gibi.
  2. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Çkys'den Ti̇s Farkları Hesaplama

Arkadaşlar merhaba, bazı iller excell kullanıyor fark yaparken, bazı iller ÇKYS'den hesapladığını söylüyor, bazıları da ÇKYS'de hatalı değerler olduğunu. Rica etsem biri ÇKYS'den nasıl fark yapıldığını atabilir mi ?
  3. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı 2023 Ocak Zamlı 4/B Sözleşmeli Personel Zamlı Brüt Ücretler

Merhaba arkadaşlar, iyi çalışmalar herkese. 4/B sözleşmeli personel 2023 güncel brüt ücretlerini rica edebilir miyim? lise, önlisans ve lisans şeklinde.
  4. bariskelez

Mutemet Arşivi Kbs Sabit Ödeme Ve Maaşlar

1- Mutemetler tarafından her ay olduğu gibi DSSÖ bordrosu ve 375 sayılı KHK sabit ek ödeme bordrosu hesaplatılacak ve bu bordrolarda yer alan tutarlar maaş ödemeleri genel bütçeden KBS üzerinden yapılan personel için merkezden KBS’ne bildirilecektir. Döner Sermayeden maaş almakta olan...
  5. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliğinde Ek-4/C Maddesini Bulamıyorum

Merhabalar Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliğinde EK-4C maddesini bulamıyorum şu anda ama yardımcı olabilecek var mı rica etsem ? 1648449051 Buldum. Konuyu kapatabilirsiniz teşekkürler.
  6. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Kbs'ye Yüklenip Onaylanan Matrah

Hocam daire başkanlığı bu sebebi gösterdi bize. Koordinatörü aradık haberiniz var mı diye görmediğini söyledi. Sonrasında atılan mesajı kopyala yapıştır bize gönderdi. Gruplarınızı bilmiyorum ama bizim koordinatörün grubunda mesaj mevcut.
  7. bariskelez

Çağrı açtırdık hocam, görüştüğümüz illerde Şubat ayına yüklemişler hep. Sağolsun Ekobs koordinatörleri haber vermediler. Aslında bilgilendirilmişler gruplarında.
  8. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Vergi Matrahlarını K.b.s Sistemine Yüklerken Hangi Dönem Seçilecek?

Bakanlıkla görüşüldü Ocak ayı Ocak ayına yüklenecek. Aksi takdirde istisna 2 kez uygulanıyor.
  9. bariskelez

Merhaba. KBS'ye matrahları yüklerken Şubat ayını seçerek yükledik. Daire Başkanlığı ile görüştük Gelir Vergisi İstisnası devreye girdiği için. 2022 Ocak ayı itibari ile Ocak ayı Ocak ayına yüklenecek cevabı aldık. Acaba KBS'ye yüklenip onaylanan matrahları silme ya da iptal ettirmemiz söz konusu...
  10. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli 4D %2,5 Zam Oranı Hk.

Yazı aynı aynıda hem ücretine zam yapılmayan kurumlar var. Hem de memur maaşı gibi direk fark yapılmasını düşünenler var.
  11. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli 4D %2,5 Zam Oranı Hk.

Merhabalar. %2,5 zam oranı ile ilgili ekte gönderdiğim yazı ulaştı işçi gruplarından ama. Yorumlarda fikir ayrılığı mevcut yine. %2,5 zam oranı artırımın artırımı şeklinde mi yapılacak yine yoksa memur gibi iki oran arasında ki fark mı verilecek ?
  12. bariskelez

Mutemet Arşivi 2022 Yılı Ocak Ayı İlave Tediyelerden Vergi İstisnası Uygulanacakmı

Hocam bir kurumda komple 0 çıktı. Bir kurumda bir kısmında çıktı. 14:30'da toplantı var bu konu ile alakalı dendi sonra ama bir bilgi gelmedi henüz.
  13. bariskelez

Mutemet Arşivi 2022 Yılı Ocak Ayı İlave Tediyelerden Vergi İstisnası Uygulanacakmı

Merhabalar, tediye bordrolarında gelir vergisi istisnası şu anda uygulanıyor mu uygulanmıyor mu ? Sabah hesaplattım istisna uyguluyor, şu anda hesaplattım istisnalar 0.
  14. bariskelez

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sabit Ek Ödemeler Belli Oldumu?

Tekrar güncelleme geldi. Sistemden atıyor.
  15. bariskelez

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sabit Ek Ödemeler Belli Oldumu?

EKOBS sabit ek ödemeler ile ilgili bir duyum herhangi bir gelişme var mı acaba ?
  16. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli İşyeri̇ Ve Güvenli̇ği̇ Heki̇mi̇ Olarak Görevlendi̇rilen Doktora Ödenek Verilirmi?

Merhaba bizde de ödeniyor şu anda ama. Ödenmeyeceği ibaresi neye istinaden yeni bir yazı falan mı var acaba ?
  17. bariskelez

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

Herkesin Allah yardımcısı olsun. Bir sorum olacak. Farkları hesapladım prim bildirgelerini bildirmeye çalışıyorum. Bir işçi 5.ayda tayin oldu gitti. 5.aya kadar fark hesapladım. Prim bildirgesi düzenlerken sistem "asıl prim bildirgesinde kişi bulunamadı" diyor bu personel ile ilgili. Yalnız...
  18. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kefalet Kesintisi Hk.

Yazı 2020 tarihli buyrun. Görüş soranda Gaziantep aynı. Sizin attığınız yazı 2018 tarihli. Bu yüzden tereddüt hasıl oldu. Atmışlar idareye topu sağolsunlar.
  19. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kefalet Kesintisi Hk.

Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın. Kefalet kanununda açık bir şekilde sürekli işçiden (geçici işciler hariç) kefalet kesilebildiği yazıyor. Bakanlığa görüş sorulan bir yazı var elimizde 4D işçilerin taşınır kayıt yetkilisi olarak çalıştırılamayacağına dair. Biz kefalet kesiyorduk...
  20. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Girilen para değeri '1' değerinden küçük '9223372036854775807' değerinden büyük olamaz hatası

KBS'de 4B 'li personellerin 14 günlük ücretini hesaplayıp muhasebe birimine gönder yaptığımızda " Girilen para değeri '1' değerinden küçük '9223372036854775807' değerinden büyük olamaz. Geçersiz alan:Ödeme Emri " hatası alıyoruz yardımcı olabilecek var mı ?
  21. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Üniversite Dekan Yardımcısı Ek Ödeme

Valla bizde hayretle karşıladık ama bildiğiniz resmî yazı ile bildirilmiş ☺️
  22. bariskelez

Maaşlarını mecburen üniversiteden alıyorlar zaten. Bizden sadece ek ödeme alıcak. Başhekim gelir kaydediliyor yönetici payından alıyor o kısım ayrı ama dekan ve dekan yardımcılarında özel maddeler varmış. Daire başkanlığından Ali Akar bey ile görüştük teşekkür ederim. 1603434187 Başka bir konuda...
  23. bariskelez

Merhaba hızlı bir sorum olacak sizlere acil yardımlarınızı bekliyorum. Hastanemiz 3.basamak bir sağlık tesisi oldu. Diş hastanesiyiz. Dekan yardımcısı hastanemizde poliklinik yapsa hizmet puanı üretse, dekan yardımcılığından mı ek ödeme alır yoksa hizmet puanı ile karşılaştırılıp hangisi...
  24. bariskelez

Programlar İşyeri Hekimi Veya İş Güvenliği Uzmanı Ücret Ödeme Programı

hOCA Hocam çok teşekkürler.
  25. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Görevlendirilmesi

Merhabalar öncelikle kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim konuyu. Diş hastanesinde çalışmaktayım, il sağlık müdürlüğünden gelen bir görevlendirme yazısı var elimde. İş Sağlığı Güvenliği uzmanı görevlendirilmiş kurumumuza. Aylık 80 saati geçmemek kaydı ile anladığım kadarı ile bizden bir ek...
  26. bariskelez

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi (İşkur) Tarafından atanılan İşçilerin Son Gelen Toplu Sözleşmeye Göre Olması Günlük Ücretleri

Her aradığımız farklı cevaplar veriyor zaten. Önümüzde bir tis var ve bizde bu tiste yazanı uygulamaya çalışıyoruz.
  27. bariskelez

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi (İşkur) Tarafından atanılan İşçilerin Son Gelen Toplu Sözleşmeye Göre Olması Günlük Ücretleri

İşçiye ücret yapılırken sendikaya üye olduğu tarih değil, işe başladığı tarih baz alınıyor bilginize. Bir işçiyi 111,45 TL'ye çekmek gibi bir şey söz konusu değil.
  28. bariskelez

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Arkadaşlar yanlış ise düzeltin ama bu sözleşme sendikalar arasında mutabık kalınıp imzalanan bir anlaşma. Bakanlık bazlı gelen herhangi bir yazı yok. Bunlar şu anda sendikaların ortak kararları doğrultusunda ortaya çıkan istekler. Bakanlığa sunuldu elbet yazılar gelecektir. Kafamız yorulacak çok...
  29. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Duyurusu | 07/08/2020

Bizde de aynı şekilde 4D statüsünde ve 4B statüsünde olmak üzere döner sermayeden maaş alan personellerimiz var, kapsamınız genel bütçe görünüyor ise V2 ekranından bildirmeye devam edebilirsiniz.
  30. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Duyurusu | 07/08/2020

Merhaba arkadaşlar SGK ile görüştük. İş yeri tescil işlemlerine baktılar. Faaliyette Bulunan Sektör kısmında Genel Bütçe Kapsamında bulunan kurumlar muhtasar beyanname ekranını kullanmayacaklar V2 Bildirge ekranından devam edecekler cevabını aldık ve Ankara telefonla arandı teyit ettik...
  31. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Ünvan Tanımı

Daire başkanlığı ile görüştük. Ayrılış tarihi girilen personel aktife çekilmez, tekrar giriş yapıp yeni bir tanım yapılacağı söylendi.
  32. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Ekobs Ünvan Tanımı

Herkese kolay gelsin iyi günler. Diş hastanemizde daha önce üniversiteden geçici görevle gelen Doç. Dr. var. Doktorun görev süresi sonra erdikten sonra pasif hale getirdik EKOBS'tan. Bir süre sonra Başhekim olarak hastaneye atandı. Aktif personel yapıp ünvan mı değiştirmem gerekir ? Ya da...
  33. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli Yönetici Maaş Ve Ek Ödemesi

Merhabalar kolay gelsin. İlk defa karşıma çıkıyor biraz yabancısıyım bu hesabın. Yardımcı Doçent ünvanlı bir hekim Başhekim olarak atandığında maaşı nasıl hesaplanır hangi parametreler üzerinden bulmam gerekiyor ? Bordro örneği olan biri var mı acaba ? Aynı şekilde ek ödemeleri sözleşme...
  34. bariskelez

Çözümlendi | Kilitli 696 khk Sürekli işçi arefe günü ikramiye ödenir mi?

Arefe günleri yarım gün tatil kabul edilmiştir. Yani yarım güne kadar normal çalışmamız gerekir zaten. İdareler genelde idari izin kullandırdıklarından sanki tam günmüş gibi algılanıyor ama arefe günleri resmî tatil yarım gün değerlendiriliyor. Yarımdan sonra çalışılan saatler ya da tam...
  35. bariskelez

Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

Hocam herkeste aynı değil maalesef. Bende nokta ve virgülleri kullanmıyor sistem. Başka arkadaş ile görüşüyoruz zaman aşımı hatası veriyor her girdiğinde. Yavaş olup doğru çalışsa yaparız zaten bekleyip.
  36. bariskelez

Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

İyice Ozan Tufan'a bağlattı hocam mutemetlik bizi :D
Geri
Üst Alt