Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende o kanaatteyim bizim idare farklı düşünüyor birde tis de gece çalışması fazlaysa hepsi geceden sayılır diyor ona da 06:00 saate kadar çalıştığı sayılır diyorlar
ücret hesaplaması 15 14 olduğu için puantajda 15- olması gerekmiyor mu birde vardiyalı çalışan yerlerde pazar günleri tatil çalışması olmaz diye biliyorum haftanı yedinci günü tatil olur, günde 11 saatten fazla çalışmış gibi görünüyor
Kısacası kişilerin aldığı tutar hangi yıl cebine giriyorsa o yılın gergi matrahından hesaplanır diye düşünüyorum memur 15 aralık 14 ocak maaşını aralık 15 de aldığı için aralık vergisi işçi 15 ocak da aldığı için ocak vergisi olması gerekir.
Müdürlüğe görüş sorduk cevap bekliyoruz bizimde kafamıza takıldı. bu konu
1610480886
işçilere bir aylık ücret tutarında ödeme yapılır. bu ödemede günlük ücret x 30 mu yoksa sosyal yardımlar yol parası hizmet zammı da eklenecek mi
şimdi 17 günlük aralıkta yaptın kesinleştirdin ocak ayına geçtin 14 günlük de ocak ayından yapınca o 17 günlük matrah gözükmüyor onu yüklemek istemiyormusunuz ben öyle anladım
Arkadaşlar kolay gelsin ben bu kadroya geçen işçilere çalışma saatini anlatamıyorum haftalık 45 saat aylık 180 saat olur diyorlar geri kalanı fazla mesai olur diyorlar odaklanmışlar bir şeye bu konuyu açık bir şekilde anlatan yazı var mı görüş yazısı vb.
kolay gelsin arkadaşlar bize bir tane 4b destek personeli geldi diğer kurumdan sözleşme ücreti yüksek ve ekobs da destek personeli 375 puanı 70 ben bunu diğer şoför maaşına mı baz alacağım yoksa 375 khk verilecek mi bana maaşı yüksek geldi bunla ilgili yazı var mı
Arkadaşlar kolay gelsin teknik personel hizmet zammı nasıl hesaplanır birde en az lise mezunu mu olması gerekiyor değilse normal hizmet zammı mı verilir. ek ödemeyle ilave ikramiye kıst mı yapılacak teşekkürler.