Arama sonuçlarınız

1. Çöp Kutusu Ekops ; Ocak 2022 Sabit Farkları Hesaplaması Için Neyi Bekliyor ?

bu hesaplamada %20 yok neden bilgisi olan var mı
  2. Çözümlendi | Kilitli Tayini Çıkan 4D Sürekli̇ İşçi̇ Naki̇l Yolluğu Yapılırmı?

Teşekkür ederim elinizde yolluk hesaplama tablosu var mı hocam
  3. Çözümlendi | Kilitli Tayini Çıkan 4D Sürekli̇ İşçi̇ Naki̇l Yolluğu Yapılırmı?

Bir işçinin tayini çıktı buna nakil yolluğu yapılacak mı yapılacaksa aynı memurlardaki gibi yapılacak birde mehil izni var mı
  4. Çözümlendi | Kilitli 2022 Yılı Ocak Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İliskin Genelge (Sıran No:1)

2,5 içi daha sonra düzenleme yapılacakmış mutemetlere ikinci bir iş
  5. Tâziye Değerli Mesai Arkadaşım Musa Şahan'ı Kaybettim.

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun
  6. Çözümlendi | Kilitli Taşerondan Geçen İşçi Saat 20:00 Dan Itibaren Çalışmasına Gece Zammı Ödenirmi?

bende o kanaatteyim bizim idare farklı düşünüyor birde tis de gece çalışması fazlaysa hepsi geceden sayılır diyor ona da 06:00 saate kadar çalıştığı sayılır diyorlar
  7. Çözümlendi | Kilitli Taşerondan Geçen İşçi Saat 20:00 Dan Itibaren Çalışmasına Gece Zammı Ödenirmi?

Bu yazıya göre gece dönemi zammı ödenir mi? Yazının devamı ektedir.
  8. Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

sözleşmenin imzalandığı tarih de sendika üyesi olması gerekir diyor sendika üyesi olmadıkları için verilmez diye düşünüyorum
  9. Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

Sözleşmenin 49. maddesinde aradaki fark işyeri tarafından ödenir diyor ona istinaden istiyorlar
  10. Mutemet Arşivi 2021 Yılı İlave Tedi̇ye Cumhurbaşkanı Kararı

İşçilerde 8,45 zam oranı enflasyon farkı ödenecek mi bunla ilgili yazı var mı
  11. Çözümlendi | Kilitli Kamu İşyeri SGK Siciline Asgari ücret desteği Uygulanması

Kurumuza geçen aylarda sgk, asgari ücret desteği uygulamış kamu kurumların da asgari ücret desteği uygulanıyor mu bunu nasıl düzeltiriz.
  12. Tâziye Başsağlığı

Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  13. Çözümlendi | Kilitli Aylık Çalışma Saatini Doldurmayan İşçilerin Fazla Mesaisi

ücret hesaplaması 15 14 olduğu için puantajda 15- olması gerekmiyor mu birde vardiyalı çalışan yerlerde pazar günleri tatil çalışması olmaz diye biliyorum haftanı yedinci günü tatil olur, günde 11 saatten fazla çalışmış gibi görünüyor
  14. Çözümlendi | Kilitli 17 Günlük ve 14 Günlük Maaşlarda Uygulanacak Gelir Vergisi oranı ne olmalıdır?

Kısacası kişilerin aldığı tutar hangi yıl cebine giriyorsa o yılın gergi matrahından hesaplanır diye düşünüyorum memur 15 aralık 14 ocak maaşını aralık 15 de aldığı için aralık vergisi işçi 15 ocak da aldığı için ocak vergisi olması gerekir.
  15. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 2.Basamak Ek Ödeme Yönetmeliği Değişikliği(Kasım-Aralik)

ücret hangi yıl kişinin hesabına geçerse o yılın vergi dilimi geçerlidir yani sıfırlaması gerekir
  16. Mutemet Arşivi 4D İşçi ödüllendirme

Müdürlüğe görüş sorduk cevap bekliyoruz bizimde kafamıza takıldı. bu konu 1610480886 işçilere bir aylık ücret tutarında ödeme yapılır. bu ödemede günlük ücret x 30 mu yoksa sosyal yardımlar yol parası hizmet zammı da eklenecek mi
  17. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçilerin Dayanışma Aidatı Yazısı

sürekli işçi dayanışma aidatı
  18. Çözümlendi | Kilitli ckys de 17 günlük hesaplanan maaşın vergi matrahini 14 günlüğe atmıyor

şimdi 17 günlük aralıkta yaptın kesinleştirdin ocak ayına geçtin 14 günlük de ocak ayından yapınca o 17 günlük matrah gözükmüyor onu yüklemek istemiyormusunuz ben öyle anladım
  19. Çözümlendi | Kilitli ckys de 17 günlük hesaplanan maaşın vergi matrahini 14 günlüğe atmıyor

aralık 17 günlük matrahı yeni yıl için ocak ayına yükleyip 14 günlüğü hesaplama yapılmayacak mı
  20. Çözümlendi | Kilitli ckys de 17 günlük hesaplanan maaşın vergi matrahini 14 günlüğe atmıyor

17 günlük bordroyu excele indir sonra T.C, vergi matrahı, gelir vergisi, agi csv formatında kaydet vergi bilgileri toplu aktarımından yükle
  21. Mutemet Arşivi 180 Saat üstü çalışan işçi fazla mesai alırmı?

Teşekkürler hocam aynen dediğiniz gibi anlamak istemiyorlar
  22. Mutemet Arşivi 180 Saat üstü çalışan işçi fazla mesai alırmı?

Arkadaşlar kolay gelsin ben bu kadroya geçen işçilere çalışma saatini anlatamıyorum haftalık 45 saat aylık 180 saat olur diyorlar geri kalanı fazla mesai olur diyorlar odaklanmışlar bir şeye bu konuyu açık bir şekilde anlatan yazı var mı görüş yazısı vb.
  23. Çözümlendi | Kilitli çkys ye 696 işçi için özel hizmet zammı ve yan ödeme gelir tamınlaması nasıl yapılacak

Kat sayıyı baz almıyor gösterge puanlarını yeterli o şekilde tanımlamışlar
  24. Çözümlendi | Kilitli çkys ye 696 işçi için özel hizmet zammı ve yan ödeme gelir tamınlaması nasıl yapılacak

gün etkisiz değil de çalışma günü ne göre verilmeyecek mi 1608913227 bu şekilde yaptım bordroya doğru yansıdı
  25. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma

1608111134 arkadaşlar ben yan ödemeyle özel hizmeti bu şekilde tanıladım doğru mu
  26. Çözümlendi | Kilitli 4 d li personel giyim yardımı

Arkadaşlar sürekli işçilere iş elbisesi verilip aynı zamanda giyim yardımı da verilir mi
  27. Çözümlendi | Kilitli 4 b destek personeli şoför 375 sabit

Hocam cumhurbaşkanlığı idari işler başkanlığından nakil geldi destek personeli (şoför) Brüt sözleşme ücreti 5598 tl
  28. Çözümlendi | Kilitli 4 b destek personeli şoför 375 sabit

sizin dediğiniz idari destek bu sadece destek personeli geçiyor sabit oranı %70 sözleşme ücreti 5000 civarında
  29. Çözümlendi | Kilitli 4 b destek personeli şoför 375 sabit

kolay gelsin arkadaşlar bize bir tane 4b destek personeli geldi diğer kurumdan sözleşme ücreti yüksek ve ekobs da destek personeli 375 puanı 70 ben bunu diğer şoför maaşına mı baz alacağım yoksa 375 khk verilecek mi bana maaşı yüksek geldi bunla ilgili yazı var mı
  30. Çözümlendi | Kilitli Teknik Personel Hizmet zammı

lise mezunu olmayana normal hizmet zammı mı verilecek kıst vereceksek 10 gün fazla olur o zaman
  31. Çözümlendi | Kilitli Teknik Personel Hizmet zammı

Arkadaşlar kolay gelsin teknik personel hizmet zammı nasıl hesaplanır birde en az lise mezunu mu olması gerekiyor değilse normal hizmet zammı mı verilir. ek ödemeyle ilave ikramiye kıst mı yapılacak teşekkürler.
  32. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Hizmet Zammı Tanımlama

hocam günlük brüt ne kadar çıkardınız net ne kadar
  33. Mutemet Arşivi EKOBS'taki Din Hizmetleri Sınıfı ile Alakalı Güncelleme

ocak ayı demiş ama bendeki ocak da sıfır almış
  34. Mutemet Arşivi EKOBS'taki Din Hizmetleri Sınıfı ile Alakalı Güncelleme

Bizde ki imam kadrosunda ama cenaze yıkıyor bunu ekobs da nasıl olacak kadrosunu gassal mı yapılacak yoksa brüt tavan tutar mı girilecek
  35. Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı TİS Geçmişe Dönük E-Bildirge Verme

hocam sgk ile görüştüm yazının geç geldiğini bildiren yazı getirin 9. aydan açalım ceza gelmesin dediler
Geri
Üst Alt