Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası Tutarının İadesi

Eren Bey, o zaman ÖEB oluşturmadan, üstyazıyla Mal Müdürlüğüne faizsiz tutar için ödenmesini yazayım. Peki, Mal Müdürlüğü ÖEB olmadan tutarı nasıl ödüyor, yani 2014'te kesilen bir tutar. *** Az önce Mal Müdürlüğünü aradım, ödeme emri oluştur diyor:)
  2. Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası Tutarının İadesi

Eren Bey mahkeme kararında, yasal faiz ile ilgili herhangi bir şey yazmıyor. "Dava konusu işlemin iptaline" ve diğer dökümü yapılan(tutalar yazıyor) davalı idareciler tarafından davalıya ödenmesi yazıyor. Müzekkere nedir hocam?
  3. Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası Tutarının İadesi

Merhaba. 2014 yılında, disiplin soruşturması geçiren ve 20/1 aylıktan kesme cezası alan memur, mahkeme kararıyla cezayı iptal ettirmiş, yargılama giderleri ve avukatlık ücretleri de hastanemizce ödenmiştir. Personel dilekçe vererek aylıktan kesme cezasının da tarafına ödenmesini talep etti, İl...
  4. Editörün Seçimi A-Z Asgari Geçim İndirimi (2019/Mayıs Güncel)

Merhaba. Asgari geçim indirimden faydalanacak eş konusunu tam anlayamadım. Sadece ücret geliri derken neyi kastetmekte; Örneğin kişinin eşi Bağ-kurlu ve Bağ-kura borcu olan, basit usul vergi ödeyen, deftere tabi olmayan esnafsa, kişinin eşi çalışmayan olarak değerlendirilip, eşi agi den...
  5. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Duyurusu | 07/08/2020

Özlem Hanım, sunu il mutemetler whatsapp grubunda paylaşıldı. Ben daha sizin geldiğiniz yere gelemedim. Çks'den muhtasar raporunu indirerek, doldurmaya çalışıyorum.
  6. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Duyurusu | 07/08/2020

Beyannameyle ilgili sunu, dosya büyük olduğundan ikiye böldüm
  7. Mutemet Arşivi KBS-MYS aklımızla mı oynuyor ?

KBS den kontrol ettim, bir sıkıntı gözükmüyor. 1596716062 Onaylarken böyle bir hata veriyor; Ödeme Emrini tekrardan mı oluşturmalıyım, yoksa bekleyip tekrar mı denemeliyim. 1596718805 Mys şuan çalısıyor, Ödeme Emrini gönderdim.
  8. Mutemet Arşivi KBS-MYS aklımızla mı oynuyor ?

Bende de aynı sorun var. Harcama Yetkilisi'nde Ödeme Emrini onaylaya bastığımda, sistem hatası veriyor
  9. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaş Vergi Matrahları EKOBS'a nasıl yüklenir

Ali hocam, bizim de çok personelimiz çok yok, büyük hastaneler nasıl yapıyor diye merak etmiştim.
  10. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaş Vergi Matrahları EKOBS'a nasıl yüklenir

Ömür Hocam KBS'den yaptığınız maaşları, HBYS'den demi yapıyor sunuz ?
  11. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaş Vergi Matrahları EKOBS'a nasıl yüklenir

Ekobs'ta Personel tanımlarında vergi matrahlarını güncelle dediğim de 14 günlük maaş farklarının vergi matrahlarını getirmiyor. Maaş farklarının vergi matrahlarını şablon indirip mi güncelle meliyiz? KBS de bununla ilgili yer bulamadım, kolay yolu var mı acaba?
  12. Mutemet Arşivi KBS-MYS aklımızla mı oynuyor ?

Belki İstanbul da KBS, trafiğe özenmiş olabilir:)
  13. Mutemet Arşivi KBS-MYS aklımızla mı oynuyor ?

Az önce denedim, olmadı.
  14. Mutemet Arşivi KBS-MYS aklımızla mı oynuyor ?

KBS den terfi girişinden girdiğim terfileri kabul etmiyor, kaydet dediğimde boş bir uyarı veriyor. Sistemsel bir sıkıntı mı, yoksa benden kaynaklı bir durum mu 1596630612 Ben de hesapladı, bir sıkıntı olmadı.
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron İşçi Analık İzninde İkramiye

Merhaba. Analık izninde olan personele tediye ödemesi yapılır mı?
  16. Çözümlendi | Kilitli Birikmiş Nafaka Kesintisi

Teşekkürler:)
  17. Çözümlendi | Kilitli Birikmiş Nafaka Kesintisi

Hocam inceledim. Anladığım kadarıyla nöbet ödemisi ve sabit dışı ek ödemesinin de 1/4 ünü keseceğim.
  18. Çözümlendi | Kilitli Birikmiş Nafaka Kesintisi

Merhabalar. Bir memur personele Nafaka ve Birikmiş nafaka haczi geldi. Maaşından Aylık nafaka tutarını kestikten sonra, maaşının ve sabit ek ödemesinin 1/4'ünü birikmiş nafaka tutarı için kestim. İcra dairesinin gönderdiği yazının 1. maddesinde geçen maaş ve ücretlerin 1/4'ü üzerine haczi...
  19. Mutemet Arşivi 2020 Yılı 01.07.2020 - 31.12.2020 657 4B Sözleşmeli Personel Brüt ücretleri (sağlık bakanlığı)

Hocam, paylaştığınız tabloya göre olması gerekmiyor mu? Bizim whatsapp grupta da aynı tabloyu paylaşmışlar, bu tabloyu kim hazırlamış acaba.
  20. Mutemet Arşivi 2020 Yılı 01.07.2020 - 31.12.2020 657 4B Sözleşmeli Personel Brüt ücretleri (sağlık bakanlığı)

Hocam,anladığım kadarıyla; zamdan önceki sözleşme ücretleri neyse %5,75 artırıp yuvarlama yapmış KBS.
  21. Mutemet Arşivi 2020 Yılı 01.07.2020 - 31.12.2020 657 4B Sözleşmeli Personel Brüt ücretleri (sağlık bakanlığı)

Hocam kuruş farklarında sıkıntı olur mu? Düzeltmeli miyiz? Lisan mezunu hemşire bende : 4.414,80 tabloda: 4.414,78 Önlisans mezunu sağlık teknikeri: 4.210,45 tabloda: 4.210,42
  22. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Doğum Öncesi Rapor

Hocam, bunu genel anlamda sordum, nasıl bir ödeme yapılmalı. Personel 23.06.2020 tarihinde analık iznine ayrıldı.
  23. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Doğum Öncesi Rapor

Peki hocam, personeller gece mesailerini %10 zamlı alıyorlar. Temmuz ayında tutmuş olduğu gece mesailerini nasıl ödemeliyiz. Haziran ve temmuz ayları için ayrı ayrı mı hesaplatmalıyım.
  24. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Doğum Öncesi Rapor

Teşekkürler Emrah Bey. Çalışamaz raporu almış. 14 günlük farkı ödemiyorum hocam.
  25. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Doğum Öncesi Rapor

Merhaba. 4-D'li sürekli işçi, 23.06.2020 tarihinde doğum öncesi rapor aldı, tahmini bebek doğum tarihi de 18.08.2020. Personele Haziran ayı maaşında: 8 günlük ücret verip, toplu sözleşmeye göre; 5 günlük ikramiye, bayram harçlığı ve diğer sosyal haklarını da ödeyeceğim. 1) Yaptığım işlem doğru...
  26. Çözümlendi | Kilitli Fazla Ödenen Asgari Geçim İndirimi

Merhabalar. Sürekli işçi personellerin, verdikleri aile durum bildirimine göre hesaplanması gereken asgari geçim indirimi, bazı personellerde fazla ödenmiş. Personel aile durumu bildirimin verdiği halde zamanında gerekli düzeltme yapılmamış. Biz düzeltme yaptık ancak geriye dönük nasıl bir...
  27. Mutemet Arşivi MYS SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HARCAMASINI GÖNDERMİYOR

16.06.2020 tarihinde muhasebeye gönderimlerde herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  28. Mutemet Arşivi MYS SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HARCAMASINI GÖNDERMİYOR

Geçici görev yolluğu için, yavaşta olsa ödeme emri oluşturabiliyoruz, buna şükür:)
  29. Mutemet Arşivi MYS SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU HARCAMASINI GÖNDERMİYOR

3.2 kodunda, diğer hastanelerde de hata veriyormuş, genel bir sorun galiba, çağrı açmışlar bekliyorlarmış.
  30. Sohbet Alanı Sitemizi Ziyaret Eden Kullanıcı İstatistiği ( Haziran 2020 )

Hocam, herkese teşekkür ederim. Bilgisizlik en zoru, bilgiyi paylaşmakta en güzeli olsa gerek:)
  31. Çözümlendi | Kilitli 5434 Memur Kişi Borcu- Hatalı Terfi Girişi

Anladım hocam, doğrusu Sgk dan istemek. Teşekkürler.
  32. Çözümlendi | Kilitli 5434 Memur Kişi Borcu- Hatalı Terfi Girişi

Teşekkürler Hüseyin hocam. Sgk bu tutarları iade etmede sıkıntı çıkarıyor mu?
  33. Çözümlendi | Kilitli 5434 Memur Kişi Borcu- Hatalı Terfi Girişi

Hüseyin Hocam teşekkürler. Maaşları ÇKYS'den yapmıyoruz, KBS sistemini kullanıyoruz. Hocam birde SGK kısmını tam anlayamadım, Gelir olarak verilen 2 SGK kalemi ve Kesinti yapılan 3 SGK kalemindeki faklar konusunda yukarıdaki bordrolara göre örnek verebilirseniz. çok sevinirim. Anlayışınız için...
  34. Çözümlendi | Kilitli 5434 Memur Kişi Borcu- Hatalı Terfi Girişi

Merhabalar. 5434 memur, önlisans mezunu, laboratuvar teknisyeninin terfisinin hatalı girilmesinden dolayı 2019 /3 - 2020/4 tarihleri arasında fazla ücret ödeniyor. Terfilerin Geçerlilik tarihleri (E.E.A. terfi): 05.02.2019 Maaş:3/2 Emeklilik: 2/1 2019 Mart ayı itibariyle Emeklilik...
Geri
Üst Alt