Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğunda İkametgâhı ile Görev Yeri Arasındaki Yol Masrafının Ödenmemesi Hk .

Mehmet Bey teşekkürler. Konu açmadan önce forumu inceledim yalnız olura göre işlem yapılır denilince, oluru da ekledim.
  2. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğunda İkametgâhı ile Görev Yeri Arasındaki Yol Masrafının Ödenmemesi Hk .

Merhabalar. Memur X ilçe devlet hastanesinde görev yapıyor. Görev yaptığı X ilçesinden, ilçenin bağlı bulunduğu Y büyükşehir belediyesinde bulunan, İl Sağlık müdürlüğünde geçici görevlendiriliyor . Personelin görevlendirildiği yer ikametgahının bulunduğu bölge ve personel yol ücreti talep...
  3. Çözümlendi | Kilitli Ek Ödeme Başka Kurumdan Gelen Brütler Fark Dönemi

Ömür hocam teşekkürler, daha önce hiç çağrı açmadım, nereden açabiliriz.
  4. Çözümlendi | Kilitli Ek Ödeme Başka Kurumdan Gelen Brütler Fark Dönemi

Rıdvan Bey teşekkürler. Konu çözülmüştür, kapatabiliriz.
  5. Çözümlendi | Kilitli Ek Ödeme Başka Kurumdan Gelen Brütler Fark Dönemi

Merhaba. Personellerimizin bir kısmı Nisan ayında, geçici olarak, bir haftalığına, başka bir hastaneye görevlendirildi. Görevlendirilen hastane performansa dayalı ek ödemelerinin brütlerini bizlere yolladı. Bizde Ekobs'tan "Başka Kurumdan Gelen Brüt Bordrosu" dönemi oluşturduk. Ancak bizdeki...
  6. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin Dönüşü Maaş

Teşekkürler konuyu kapatabiliriz.
  7. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin Dönüşü Maaş

Yasin Bey teşekkürler. Çağrı için Başhekimin şifresiyle de denedim yalnız, Kullanıcı adı/Parola geçersiz diye uyarı veriyor.
  8. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin Dönüşü Maaş

Merhabalar. Ücretsiz izinde olan Memur 15.05.2020 tarihinde göreve başladı. Personele ücretsiz izinde olduğu aylarda GSS primini ödedik. Mayıs maaşının içinde de personele GSS kesildiğinden, KBS maaş hesabı yapmamakta. İşlem kodu: 8 Ücretsiz İzin Dönüşü-Memuriyete Dönüş yaptım Terfiden, kısıt...
  9. Çözümlendi | Kilitli KBS Çocuk Yardımı

Teşekkürler Zahid Bey. Konuyu kapatabiliriz.
  10. Çözümlendi | Kilitli KBS Çocuk Yardımı

Hocam KBS'ye manuel olarak giriş yaptım. Her ikisi de memur. Erkek, boşandığı eşinden olan çocuğundan dolayı çocuk yardımı alıyor. Erkek Çocuk yardımı aldığından dolayı, Bayanda boşandığı eşinden olan çocuğu için çocuk yardımı alamıyor o zaman.
  11. Çözümlendi | Kilitli KBS Çocuk Yardımı

Zahid Bey, annenin soyadı değişti, çocuğun soyadı anneyle farklı ve mernisten getir dediğimde gelmedi, Nüfusla ilgili bir sıkıntı olmalı o zaman hocam. Mahkeme kararını da personelin dosyasında yok. Bu gibi durumlarda Nüfüs kayıt örneği yeterli oluyor mu hocam, mahkeme kararı olmadan olmaz mı...
  12. Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

İş kanununda 1 günlük ücret daha ödenir diyor. Bu hükme göre mi işlem yapılacak. 4857 Sayılı İş Kanunu Madde 47 - Bu Kanun kapsamına giren işyerlerinde çalışan işçilere, kanunlarda ulusal bayram ve genel tatil günü olarak kabul edilen günlerde çalışmazlarsa, bir iş karşılığı olmaksızın o günün...
  13. Çözümlendi | Kilitli KBS Çocuk Yardımı

Merhaba. Bayan Personel boşanıp, tekrardan memur bir eşle evleniyor. Eşi farklı bir devlet kurumunda çalışıyor. Personel daha önce çocuk yardımı alıyordu. Evlendiğini bildiğimden aile durumunu güncellemek istedim, tekrardan personelden aile bildirimini aldım ve bildirimde çocuğunu da...
  14. Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

Erhan Bey cevaplarınız için teşekkürler:) yani diğer sürekli işçiler gibi ödeme yapılıyor. Peki bayramda 7,5 saat üzeri çalışması aylık mesaisini tamamlıyorsa ne yapmak gerekir, yine de fazla mesai verilecek mi?
  15. Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

Hocam Bayram yevmiyesi ne kadar? 3 günden fazla mesai derken neyi kastettiniz? İl defa yapacağım, sözleşmelerinde göremedim.
  16. Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

Teşekkürler Erhan Bey. Peki Bes kesintisi yapılacak mı personellerden? Primleri yollarken herhangi bir hata veriyor mu? Tatil çalışmalarında; Taşeron sürekli işçilerde 3 yevmiye verilirken, İşkur tarafından atanan işçilerde nasıl bir yol izleniyor?
  17. Editörün Seçimi İşkur Tarafından Atanan Yeni İşçiler Hk.

Hocam, çevremdeki mutemet arkadaşlar sadece asgari ücret verilecek diyorlar. %3 zam farkının da 2019 başlayan personeller için geçerli olduğunu belirtiyorlar. İl Sağlık Müdürlüğü üst yazıyla, aşağıdaki ekleri yollamış. Ben açıkçası tam anlayamadım, başlayış dönemi önemli mi, değil mi ücret...
  18. Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Terfi İlerlemesi ve Ek Ödeme

Teşekkürler Yasin Bey. Müdür bey derecesi ilerlemez, derece-kademesiyle oynama dedi, bazı mutemet arkadaşlarda aynı fikirde olunca, bende Ekobsta değişiklik yapamadım, Ek ödemeyi bu şekilde hesaplattım. Örneğin; Uzman Doktor Maaş Derece/Kademe : 3/1 Emeklili Derece/Kademe: 3/2 terfinin geliş...
  19. Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Terfi İlerlemesi ve Ek Ödeme

Zahid Hocam, 4924 personellerin sözleşme süresince sadece emekliliğe esas derece/kademesi ilerliyor, maaş derece/kademesi ilerlemiyor. Örneğin 4924 bir doktorun Maaş Drc/Kdm :8/3, emeklilik Drc/Kdm: 7/3 yani hocam ek ödemesini yaparken hangisini baz almak gerekiyor, burada takılmıştım.
  20. Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Terfi İlerlemesi ve Ek Ödeme

Merhaba. Üç ay boyunca sağlık kurumlarında ek ödeme oranları artığından, bütün personellerin kadro-derecesini ÇKYS'den kontrol ettiğimde bir kaç husus aklıma takıldı; 4/B li sözleşmeli personellerin emsaline göre derece- kademe verildiğini bu şekilde her yıl düzenli olarak EKOBS'ta kademe...
  21. Çözümlendi | Kilitli 5434 Personel Fiili Hizmet Bildirim Hatası

Teşekkürler Ömür Bey. Ek Ödemeye Esas Maaş Ödemesinin yapıldığı tarihi; 15 Kasım olarak mı seçmeli miyim hocam? 1585050406 Hocam sorunu çözdüm. Ek Ödemeye Esas Maaş Ödemesinin yapıldığı tarihi; bugünün tarihini, Ait olduğu dönemi de; Son maaş aldığı tarihi seçerek bildirim yaptım. Konu...
  22. Çözümlendi | Kilitli 5434 Personel Fiili Hizmet Bildirim Hatası

İyi Günler. 5434 personellerin yıllık fiili hizmetlerinin bildirimini yaparken, Kasım 2019 tarihinde aylıksız izne ayrılan personelde hata veriyor, personeli kabul etmiyor. Bu personelin fiili hizmetini nasıl bildirmem gerekiyor?Ek mahiyette olarak mı yapmalıyım. İdari para cezası gelir mi...
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge

Hüseyin Bey, ek bildirgeyi verirken ne yapma gerekiyor?
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge

11 günlük ödeme, Şubat ayı maaşıyla aynı ödeme emrinde olduğundan, Mal Müdürlüğü Sgk kalemlerini öderken sıkıntı çıkar mı? İlginiz için teşekkürler Ömür Bey.
  25. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge

Hocam hak kaybı emekliliği için, gün sayısı bazında mı oluyor? Doğrusunu yaparsam 2020/01 dönemine asıl olarak mı girmeliyim.
  26. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge

Anladım Ömür Bey teşekkürler. Bildirimlerin hepsini 2020/02 döneminde, başlayış belirtemeden versem sonuç değişir mi, personel hak kaybına uğrar mı? Bildirimleri 2020/01 dönemine asıl olarak mı gireceğim. Her iki primde aynı ödeme emrinde bulunduğundan Mal Müdürlüğü, Sgk ya ödemede sıkıntı yaşar mı?
  27. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge

Fiili hizmet için demiştim hocam.
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge

Anladım hocam, teşekkürler. 2020/01 dönemine ek olarak mı yoksa asıl olarak mı girmeliyim, bu döneme ait yapılan 30 nolu belgeden fiili hizmet bildirimi için de ayrıca ceza gelir mi?
  29. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel E-Bildirge

Merhaba. 4 Şubat tarihinde hastanemize iki 4-B'li sözleşmeli personel başladı ve 11 günlük ödemesini ve aylık maaşını 15 şubatta ödedim. Prim bildirimlerini bir ay geç bildirdiğim den, şu anda 2/2020 döneminin primlerini bildireceğim. İşe başlayış bildirimini zamanında yaptım, ancak bildirim...
  30. Çözümlendi | Kilitli Performansa Dayalı Ek Ödemede Mahsup Edilemeyen Tutar

DSSÖ bordrosunu kesinleştirdim Ömür Bey, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  31. Çözümlendi | Kilitli Performansa Dayalı Ek Ödemede Mahsup Edilemeyen Tutar

Merhaba. İlçe devlet hastanemizde çalışan pratisyen hekim, askerlik sebebiyle 6 Mart tarihinde mesai sonunda ayrılış yaptı. Bende Ekobs'tan 8 günlük fark bordrosu oluşturarak Şubat ayındaki DSSÖ bordrosundan geri iade aldım. 1) 375 Khk sabit bordrosundan fark bordrosu oluşturamıyorum, 8 günlük...
  32. Mutemet Arşivi 33 Şehitimiz var

Allah rahmet eylesin, ordumuza güç kuvvet versin.
  33. Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçilerin Günlük Ücret Ödemeleri Ve İstirahat Rapor Ücret Tamamlamaları

Merhaba. Bizlere de aynı yazı gönderilmiş. Anlayamadığım nokta günlük ücret neye göre belirleniyor. Yapılan Belirsiz Süreli İş Sözleşmesinde; MADDE 7- (1) İşçiye yapılacak ödemelere ilişkin hesap dönemi, her ayın 15’i ile bir sonraki ayın 14 üncü günüdür. İş bu sözleşme süresince işçiye her ay...
  34. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Fiili Hizmet Hesaplama

Merhabalar. Forumda 4/B'li personellerin fiili hesaplamalarıyla ilgili birçok konu var, çok değerli paylaşımlar yapılmış. Bende ekteki excelde hesaplama yaptım, doğru olduğundan emin değilim, yaptığım işlemde bir sorun var mıdır? İlçe devlet hastanesinde görev yapmaktayım. Çevremdeki hastaneler...
Geri
Üst Alt