Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ekobs Doktorları Ortalamadan Hesaplama

Rıdvan Bey teşekkürler, iyi çalışmalar.
  2. Çözümlendi | Kilitli Ekobs Doktorları Ortalamadan Hesaplama

Rıdvan Bey Puanları excel işlemlerinden yükledim. Anlamadığım nokta puanları girsemde ortalamadan hesaplıyor. Puanları ortalamadan yüksek değil demek ki.
  3. Çözümlendi | Kilitli Ekobs Doktorları Ortalamadan Hesaplama

Devlet Hastanesi hocam. Bilgileriniz için teşekkürler. 1582197082 Daha önce performansa dayalı ek ödeme hesaplaması yapmadım. Kendi puanından hesaplamayı nereden yapmam gerekir. Kurum Özlük Bilgilerinden denedim ancak değişen bir şey olmadı.
  4. Çözümlendi | Kilitli Ekobs Doktorları Ortalamadan Hesaplama

Herkese Merhaba. Performansa dayalı ek ödemede, Diş Hekimleri her zaman ortalamadan mı alıyor, yoksa puanı yetmediği için sistem ortalamadan mı hesaplıyor. Diş hekimlerini Personel Tanımları-Kurum Özlük Bilgileri- Ek 4C Dönem Sayısı kısmına girsem de girmesem de ortalamadan hesaplıyor.
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Ocak Ayı Vergi Matrahı

Teşekkür ederim Ömür Bey. Konuyu kapatabiliriz.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Ocak Ayı Vergi Matrahı

Herkese Merhaba. Döner Sermayeli sürekli İşçilerin, Ocak Ayı vergi matrahına, 01/01/2020-14/1/2020 dönemi, 14 günlük maaşların, matrahları eklenmeli midir? 14 Günlük maaşta, yıllık vergi matrahı sıfırlanmıştı. Memurların Ocak maaşında, sadece 14 günlük farklar eklenip, sıfırlandığı için kafam...
  7. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Ücretinin Yanlış Girilmesinden Dolayı Kişi Borcu Hesaplama

Mehmet Bey faizi Mal Müdürlüğü oluşturmayacak mı? Ben mutemetlik biriminde eğitim amaçlı başladığım, Kasım ayının başında, bordrolara bakarken fark ettim fazla ücret aldığımı, sonrasında tayini çıkan mutemet, kişi borcu düzenlemeden gitti. Bana bıraktı :cry:
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Ücretinin Yanlış Girilmesinden Dolayı Kişi Borcu Hesaplama

İlk aldığım maaştan itibaren başlatacağım, teşekkürler. SGK devlet primleri için iade talebinde bulunacak mıyım? Yanlış soruyorsam mazur görün, paylaştığınız bilgiler çok önemli.
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Ücretinin Yanlış Girilmesinden Dolayı Kişi Borcu Hesaplama

Hangisini yapmak doğrudur. Tebliğ etmemem daha uygun mu olur? Sonuçta kendime tebliğ edeceğim.
  10. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Ücretinin Yanlış Girilmesinden Dolayı Kişi Borcu Hesaplama

Hocam çok teşekkür ederim. SGK' dan devlet primleri için geri iade konusunda herhangi bir talepte bulunacak mıyım? Faiz konusunu Mal Müdürlüğü nasıl belirleyecek. 1 yıllık süreyi mi ele alıyor, yoksa kişi borcunun hesaplanma tarihini mi dikkate alıyor?
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Ücretinin Yanlış Girilmesinden Dolayı Kişi Borcu Hesaplama

Herkese Merhaba. Küçük bir devlet hastanesinde mutemet olarak görevlendirildim. Benden önceki mutemet arkadaş 4/B'li olan benim, sözleşme ücretimi yanlış girdiğinden, kendime kişi borcu hesaplamam gerekiyor. Önlisans mezunuyum, 8 Kasım 2018 işe başladım ama Kasım 2018 - Ekim 2019 tarihleri...
Geri
Üst Alt