Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Gelir Vergisi Dilimi Hesaplama

arkadaşlar günaydın. gelir vergisi kesintisinin %15, %20... falan olması hangi ücret üzerinden hesaplanıyor. ben halk eğitimdeki kadrosuz usta öğretici maaşlarından kesilecek gelir vergisini soruyorum.
  2. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

asgari geçim indirim oranı yüzde 85 olan birinin asgari geçim indirimine esas tutarı 26095.68, aylık asgari geçim indirimine esas tutarı ise 2174,64. bu sayılar nasıl bulunmuş
  3. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

arkadaşlar, asgari geçim indirimine esas tutar ne demek?
  4. Çözümlendi | Kilitli Mys de Ücretli Öğretmen ödemeleri

tamam, sağolun Hüseyin bey:)
  5. Çözümlendi | Kilitli Mys de Ücretli Öğretmen ödemeleri

arkadaşlar günaydın, milli eğitimde çalışıp da halk eğitimi merkezi aracılığıyla haftada 10 saatlik okuma yazma kursu açan ücretli öğretmenin sigortasını 7,5 saate göre mi yapmamız gerek yoksa asgari ücretin 1 günlük brüt tutarına göre mi sigorta prim gününü hesaplamalıyız arkadaşlar.
  6. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

doğruuu, en iyisi ordan bakmak. ayrıca asgari geçim indirimi gelir vergisini geçemez. teşekkür ederim. bu forum gerçekten çok faydalı. ben başka arkadaşlara da böyle bir platform olup çok faydalı olduğunu söylüyorum. yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, Mehmet akdemir hocam çok...
  7. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

bnm bilgisayar mac bilgisayar olduğu için uzantısı rar olan dosyaları açmıyor. yine de sağolun mehmet bey. bu kişinin agi si 259 tl ise sorun yok. diğerleri de doğrudur. sonuçta benim program öyle hesaplamış
  8. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

67,50 oranında alır benim anlamadığım bu 67,50 oranı hangi ücret üzerinden hesaplanır
  9. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

bu kişiye 259,04 tl asgari geçim indirimi vermiş program. acaba doğru mu hocam
  10. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

bu kişi evli eşi çalışmayan 1 çocuklu
  11. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar. sizlere bir sorum olacak. şubat ayında brüt ek ders tutarı 2194.03 tl olan bir geçici usta öğreticinin asgari geçim indirimi miktarı ne kadar olur.
  12. Çözümlendi | Kilitli Emekli memur Halk Eğitimde Kurs açabilirmi?

Halil hocam, peki emekli öğretmenlere halk eğitimde en fazla kaç saat ek ders verilir
  13. Çözümlendi | Kilitli Emekli memur Halk Eğitimde Kurs açabilirmi?

yani kısaca 65 yaşını dolduranlar halk eğitim dahilinde kurs açamaz.
  14. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

çocuğu sigortalı işte çalıştığı için agi den yararlanamaz o zaman bu çocuk için
  15. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

halil hocam, son bir şey sorabilir miyim. bu kişinin çocuklarından biri sigortalı işte çalışıyorsa bu usta öğretici o çocuk için agi den yararlanır mı. çocuk 20 yaşında
  16. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

tamamdır teşekkür ederim. hayırlı cumalar diliyorum:)
  17. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

aile tablosunda 2 oğlu olduğu yazıyor. yani velayet annenin üzerine mi olmuş oluyor hocam
  18. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

arkadaşlar, bir tane geçici usta öğretici bayan var bizim halk eğitimde. bu kişi aile tablosunda bekar görünüyor. daha önce evlenip boşanmış. nüfustan almış olduğu aile tablosunda 2 oğlu görünüyor. bu kişinin asgari geçim indirimi nasıl hesaplanır
  19. Çözümlendi | Kilitli Emekli memur Halk Eğitimde Kurs açabilirmi?

evet . 65 yaşını dolduranlar geçici usta öğretici olamaz. bununla ilgili resmi yazı var bende
  20. Çözümlendi | Kilitli Emekli memur Halk Eğitimde Kurs açabilirmi?

65 yaşını doldurmus ama. Biraz sorusturdum açamaz deniyor
  21. Çözümlendi | Kilitli Emekli memur Halk Eğitimde Kurs açabilirmi?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. 65 yaşını doldurmuş olan bir emekli sandığı emeklisi halk eğitimi merkezi nde kurs açabilir mi. Ders ücreti karşılığı görev alır mi. Lutfe n yardim . Adam anlamıyor.bununla ilgili kanun varsa yazar mısınız:(
  22. Çözümlendi | Kilitli MYS SİSTEMİNDE USTA ÖĞRETİCİ ÖDEMESİ

teslim tesellüm tutanağı, ödeme emri 3 tane çıkarıyoruz, maaş bordrosu, banka ödeme listesi, ek ders puantajı. bunları biliyorum. tahakkuk fişi ve sigortalı hizmet listesi de veriyor muyuz.
  23. Çözümlendi | Kilitli MYS SİSTEMİNDE USTA ÖĞRETİCİ ÖDEMESİ

öncelikle herkese hayırlı cumalar. arkadaşlar, halk eğitimde çalışan geçici usta öğreticilerin maaşlarını yaptıktan sonra hangi evrakları maliyeye vereceğiz.
  24. Çözümlendi | Kilitli Asgari Geçim İndirimi Uygulama Oranı %75

pardon halil tuğrul sümer hocam. eksik olmayın, çok sağolun. iyi ki varsınız. sizlere soru sorup kafamdaki soru işaretleri gittikçe kendime güvenim geliyor ve umutsuzluk zincirinden kurtuluyorum.
  25. Çözümlendi | Kilitli Asgari Geçim İndirimi Uygulama Oranı %75

kafadaki soru işaretleri gidince insan öyle mutlu oluyor ki mehmet hocam. sağolun
  26. Çözümlendi | Kilitli Asgari Geçim İndirimi Uygulama Oranı %75

bu agiyi nasıl biliyorsunuz hocam. yani 250 tl agi olması nasıl hesaplanır
  27. Çözümlendi | Kilitli Asgari Geçim İndirimi Uygulama Oranı %75

106 saati 18.28 ile çarparsak brüt 1938 tl yapıyor hocam. siz nasıl hesapladınız
  28. Çözümlendi | Kilitli Asgari Geçim İndirimi Uygulama Oranı %75

arkadaşlar, %75 oranında asgari geçim oranı uygulanan bir geçici usta öğretici 1 aylık brüt asgari ücret olan 2558.40 tl hak ettiğinde mi bu oranın tümünü alır. mesela ayda 106 saat çalışmışsa asgari geçim indirimini ne kadar alır ve nasıl hesaplanır.zaten asgari geçim indirimi gelir vergisini...
  29. DUYURU 2019 Yılı Asgari Geçim İndirim Tutarları

yazı istemek mantıklı bence de mehmet bey.teşekkürler
  30. DUYURU 2019 Yılı Asgari Geçim İndirim Tutarları

ayrıca kocası yüksek alıyordur galiba
  31. DUYURU 2019 Yılı Asgari Geçim İndirim Tutarları

KOCASI nın yararlanıp yararlanmadığını bilmek gerek galiba
  32. DUYURU 2019 Yılı Asgari Geçim İndirim Tutarları

arkadaşlar bizde bir usta öğretici var. eşi hastanede özel güvenlik. bu yıl taşerona kadro sürecinde kadroya geçmiş. bu usta öğretici asgari geçim indiriminden yararlanır mı. yani çocuklardan dolayı
  33. Çözümlendi | Kilitli Ek Derslerin Ödeme Süresi

çok teşekkür ederim. allah razı olsun. hayırlı cumalar.
  34. Çözümlendi | Kilitli Ek Derslerin Ödeme Süresi

text dosya formatı varsa gönderir misiniz. halk eğitim usta öğreticiler için
  35. Çözümlendi | Kilitli Emekli Eş İçin AGİ den Yararlanılır Mı?

mehmet hocam yine ben geldim. :(( hocam , usta öğreticinin çocuğu açık öğretim lisesinde okuyorsa 25 yaşına kadar agi den yararlanır mı. ayrıca aile durum bildirimi dolduran personelimizden çocuklarının öğrenci olduğuna dair belge alalım mı
  36. Çözümlendi | Kilitli Ek Derslerin Ödeme Süresi

arkadaşlar. halk eğitimi merkezindeki geçici usta öğreticilerin maaşını mys den yaptıktan sonra ne gibi işlemler yapacağız. yani sonraki süreç. mesela text dosya gönderecek miyiz
Geri
Üst Alt