Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

ÇSGB herşeyi net açıklasada bizlere yorum payı bırakmasa ne güzel olur. 2+2=4 gibi..
  2. Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

Taşeronlar kadroya geçti. Mutemetler işi bırakma noktasına geldi (ben de dahil) o_O Neresinden tutsak elimizde kalıyor...
  3. Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ PERSONELDEN GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN MAAŞ HESAPLAMA İŞLEMLERİ

Bence BES ten bir yazı gelmesine gerek yok.Yeni başlayan her türlü kamu çalışanı bes'e tabidir.Zorunlu olarak ta sisteme giriş yapılması gerekiyor. Mevcut protokol gereği...
  4. Çözümlendi | Kilitli Surekli işçiden sendika aidati kesilir mi ?

Biz daha ÇSGB açıkladığı toplu sözleşmenin sürekli işçi kadrosuna geçen tüm işçilere mi yoksa sadece kadroya geçmeden önce sendikalı olan işçilere mi uygulanacağı konusunda hemfikir olamadık maalesef o_O
  5. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS GELİR TANIMLAMA VE BORDRO KESİNLEŞTİRME

Menderes Hocam Asgari ücret ile %4 lük zammı ayrı ayrı niye tanımladın. Bütün işçilere vermemek için mi?
  6. Çözümlendi | Kilitli Çkys Maaşları Resimli Anlatım.

AGİ'yi vermedik,Sosyal yardımları verdik gün bazlı...
  7. Tanışma Mutemet Cafe

Yiğitler Yiğidi Ömer HALİSDEMİR'in memleketinden selamlar...
  8. DUYURU Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi

Bizim buralarda bütün hastane mutemetlerini bir yere toplamayı düşünüyorlar. Sanki bunla bir ilgisi var gibi...
  9. Mutemet Arşivi 4B'li Fiili Hizmet Zammı

:( Halil Hocam ben mutemet'im zaten o konuda bi yanlış anlaşılma var galiba...
Geri
Üst Alt