Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli İşçinin Yapmış Olduğu Doğum Borçlanması Kıdem Tazminatı Ödeme Hesabına Eklenirmi?

İşçinin yapmış olduğu doğum borçlanması kıdem tazminatı ödeme hesabına eklenirmi?
  2. Çözümlendi | Kilitli 929 Sayılı Kanuna Tabi Uzman Tabip Albay 1.Derecede Ek Göstergesi Kaç Acaba?

926 sayılı kanuna tabi Uzman Tabip Albay 1.derecede ek göstergesi kaç acaba?
  3. Mutemet Arşivi Tıp Fakültesi 4.Sınıf Öğrencisi.6.Sınıf Da Asgari Ücret Almayıp Kendi Diyetisyen Maaşını Alabilirmi?

Kişi 657 diyetisyen kadrosunda,aynı zamanda Tıp fakültesi 4.sınıf öğrencisi.6.sınıf da asgari ücret almayıp kendi diyetisyen maaşını alabilirmi.kadrosu şehir hastanesinde,üniversite hastanesinde intörn.
  4. Çözümlendi | Kilitli Tekni̇syen Özel Hi̇zmet Ve Yan Ödeme

kişi Teknisyen ünvanında,Mes.L./Tek.Öğr. olarak mezunu,üzerine 2 yıl elektrik mezunu.Kişi 1/4 derecede.ek gösterge,özel hizmet ve yan ödemesi ne olur acaba??
  5. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

Grupta konuşulmuş ama ben anlamadım tam olarak,bize de geçici görevle gelen iş sağlığı güvenliği uzmanı ağustos 2024 ayı için 80 saatlik ilave ödeme istiyor,ödeme yapılırmı??
  6. Mutemet Arşivi 4/B Personelin 2021 Ile 2018 Arası Sağlık Bakanlığı İdari Büro Görevlisi Sözleşme Tablosu

2021 ile 2018 arası Sağlık Bakanlığı İdari Büro görevlisi sözleşme tablosuna ihtiyacım var.
  7. Çözümlendi | Kilitli Teknik Hizmetler Sınıfı Ek Gösterge

Kolay gelsin.Kişi önlisans motor mezunu, lisans da kamu yönetimi bitirmiş.derecesi 1/4 bu kişinin ek göstergesi 3600 mü yoksa 2800 mü.Yeni ek gösterge cetvelinde Sadece sağlık hizmetlerinde alan dışı var ama Teknikte öyle bir durum yok sanki.
  8. Çözümlendi | Kilitli Kreşde Çalışan Personel Maaşı

Bizim hastaneye bağlı kreş açıldı.Tüzel özel kuruluş şeklinde.Ayrı bütçesi ve geliri var.Bizim İdari Mali işler müdürü çalışan kişilerin maaşlarınıda sen yap dedi.Asgari ücretin %10 fazlası+yol ücreti.Sormak istediğim sizin çalıştığınız hastanelerdeki kreşlerde çalışan personellerin maaşını siz...
  9. Çözümlendi | Kilitli Gi̇yi̇m Yardımı Emekli Olan Personele Ödenirmi

Size bi sorum var kafama takıldı.düşüncenizi merak ediyorum.Ben giyim yardımını EYLÜL ayında ödedim.Ödediğim aydan önceki aylarda emekli olan ve istifa eden personeller var.Sizce bunlara da giyim yardımı ödemelimiyim.Giyim yardımı ile ilgili bi yazıda 1/4 ünden az ise verilmez diyor.Ozman bunlar...
  10. !~DİKKAT~! Kesenek Prim İade Sisteminde Kurum Vergi Numarasının Pasif Durumunun Çözümü

Teşekkürler bende yazı yazdım ve düzeldi.iade işlemini yapabiliyorum artık.
  11. Çözümlendi | Kilitli Tugay Komutanlığına Gi̇den Doktor Fazla Mesai̇si̇

Doktor resen görevlendirme ile tugay komutanlığına görevlendirilmiş.orda tek doktor olarak çalışmış.dönüşte fazla mesai puantajı getirdi kurumua.Bu kişiye fazla mesai ödenir mi?tek hekim kendisi orda.
  12. Çözümlendi | Kilitli 4/C'den 4/B Ye Geçen Personelin Sözleşme Ücreti Neye Göre Belirlenir

Özel sektör değil 4c olarak çalıştı.sonra bakanlık 4b olarak geçişi yaptı. 1681302542 Türkiye genelinde 2 kişi kazanmış mahkemeyi.biri bizde malesef. 1681302601 Nasıl yok hocam anlamadım.Adam yüklü para bekliyor.avukatı öyle demiş.
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/C'den 4/B Ye Geçen Personelin Sözleşme Ücreti Neye Göre Belirlenir

Kişi bizim kurumda bireysel başvurmuş mahkemeye ve mahkeme haklı bulmuş kazanmış.
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/C'den 4/B Ye Geçen Personelin Sözleşme Ücreti Neye Göre Belirlenir

Personel 4C den 4B ye 02.04.2018 tarihinde geçişi yapıldı.İdari Büro görevlisi olarak.Bakanlık sözleşme ücretini gönderdi.3.098,80TL. olarak.O şekilde ödemeye başladık.Kişi mahkemeye vermiş ve kazanmış.Mahkemede kişinin 4C de geçen süreleri hizmetine sayıp sözleşme ücretini ona göre belirleyin...
  15. Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Sgk Işlemleri

Bizim Müdürlük Sağlık Bakanlıgı ile görüşmüş bu aya yetişmez demişler 15 inden sonraya kalacakmış.Bu ayda 4b li maaşı yapacaz.Bilginiz olsun.
  16. Editörün Seçimi 4/B Sözleşmeli Personelin Kadroya Atanması Sgk Işlemleri

nasıl sorun değil bende 140 kişi var.geri iade al,prim mahsubu yap,sonra münferit maaş yap hepsine tek tek istisna farkı var.ohh. ben ayın 10 una kadar bekleyecem gelmesse 4b maaşı yapacam,15 mayısda geçirecez artık.yapacak bişey yok.
  17. Çözümlendi | Kilitli Mys Rol Seçme Ekraninda Hata Uyarisi

bende de aynı durum var.geçen haftadan beri bekliyorum.düzeltmeye çalışlıoyoruz diyorlar. 1678177940 AÇILDI...
  18. Çözümlendi | Kilitli Sabi̇t Ek Ödeme Sendi̇ka Kesi̇nti̇si̇

Nasıl doğru hesaplıyor ki sabit ele geçeni düşürüyor.
  19. Çözümlendi | Kilitli Sabi̇t Ek Ödeme Sendi̇ka Kesi̇nti̇si̇

KBS den alanlar için eksik oluyor malesef.
  20. Çözümlendi | Kilitli Sabi̇t Ek Ödeme Sendi̇ka Kesi̇nti̇si̇

KBS de maaşta sabit ek ödemeyi de dahil ederek sendika kesintisi yapıyor.ancak DSS personellerinin maaş ve sabit ek ödemeleri ayrıl yapıldığı için sabit ek ödemeden sendika kesintisi yapılmıyor.Sorum şu;kbs hesabına baktığımda sabitten de yapılan sendika kesintisi kişinin net ödenen sabit ek...
  21. Çözümlendi | Kilitli Enfeksiyon Hemşiresi Ve Umke Personeli Fiili Hizmet Alırmı?

1676899105 Peki İşyeri Hemşiresi alırmı?
  22. Çözümlendi | Kilitli Enfeksiyon Hemşiresi Ve Umke Personeli Fiili Hizmet Alırmı?

Anlamadığım bu listede Başhemşire de var.Başhemşire sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü değilmi?
  23. Çözümlendi | Kilitli Enfeksiyon Hemşiresi Ve Umke Personeli Fiili Hizmet Alırmı?

Enfeksiyon Hemşiresi ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personeli Fiili Hizmet Alırmı?
  24. Çözümlendi | Kilitli Kbs Maaş Bordro Girişi Diğer Tazminat Sorunu?

brüt le net tutar aynı atıyor.ozaman net tutar mı girmeliyiz??
  25. Çözümlendi | Kilitli Asistan Ve Araştırma Görevlisi İken Uzman Olarak Atanan Doktorlar İçin Manuel Maaş Farkı Hesaplama Tablosu

2022 TOPLU SÖZLEŞMESİNDE o madde göreve başladığı tarihte hak kazanır şeklinde değişmiştir.
  26. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personelin Nöbet Ödemelerinde Kullanılmak Üzere Gerekli Olan “Prim Kesinti Bilgileri” Sekmesi Eklenmiştir.

Malum bu ay nöbetlere ekops üzerinden yapılacak.bugun ekops da nöbet modülünde 4B Sözleşmeli personelin nöbet ödemelerinde kullanılmak üzere gerekli olan “Prim Kesinti Bilgileri” sekmesi eklenmiştir. İlgili personelin maaş hesaplamasından sonra prim tavanına kalan tutar aktarılacaktır. Sistem...
  27. Çözümlendi | Kilitli Toplum Ve Ruh Sağlığı Merkezinde Çalışan Hemşire Ye Fiili Hizmet Zammı Ödüyormusunuz?

Toplum ve ruh sağlığı merkezinde çalışan Hemşire ye Fiili Hizmet zammı ödüyormusunuz?
  28. Mutemet Arşivi Yüklenme Senedi ve Muteber İmzalı Müteselsil Kefalet Senedi

Yükleme senedi doldururken maaş için brüt maaş tutarı derken gelir toplamından mı gelir ve damga vergisini düşecez. Bakanlığın örnek verdiği hesaplamada genel sağlık sigorta kesintisini eklememiş sanki? Yardımcı olursanız sevinirim.
  29. Mutemet Arşivi Laborantların Fhz Ödemesi̇

Laborantlar ile ilgili görüş sormuştum cevabı geldi,paylaşmak istedim sizinle. 1637738735 BU yazıdan ne anlamalıyım acaba?Bİzde Laborant ünvanında kişiler ama ama branşı yok.Şimdi bunlar alır mı almaz mı? SGK nın yayınladığı ünvan listesinde laborant(tıbbi laboratuar teknikeri ve teknisyeni var.
  30. Görüş Yazıları Sağlık Memuru (Laborant) Ve Laborant Ünvanında Olan Kişilerin Fiili Hizmet Zammı Ödemesinden Yararlanıp Yararlandırılmayacağı

Laborantlar ile ilgili görüş sormuştum cevabı geldi,paylaşmak istedim sizinle. BU yazıdan ne anlamalıyım acaba?Bİzde Laborant ünvanında kişiler ama ama branşı yok.Şimdi bunlar alır mı almaz mı? SGK nın yayınladığı ünvan listesinde laborant(tıbbi laboratuar teknikeri ve teknisyeni var. Sağlık...
  31. Görüş Yazıları Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları Yetki Belgesine Sahip Personellerin "Klinik Psikolog" Gibi Değerlendirilip Fhz Alabilirmi?

Bakanlığa görüş sormuştuk.cevabı sizinle paylaşmak istedim... "Psikolog kardosunda çalışan ve "Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları" yetki belgesine sahip personellerin "Klinik Psikolog" gibi değerlendirilip fiili hizmet zammından yararlandırılıp yararlandırılamayacağı hususunda Bakanlığımız görüşü...
  32. Görüş Yazıları Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları Yetki Belgesine Sahip Personellerin "Klinik Psikolog" Gibi Değerlendirilip Fhz Alabilirmi?

Bakanlığa görüş sormuştuk.cevabı sizinle paylaşmak istedim... "Psikolog kardosunda çalışan ve "Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları" yetki belgesine sahip personellerin "Klinik Psikolog" gibi değerlendirilip fiili hizmet zammından yararlandırılıp yararlandırılamayacağı hususunda Bakanlığımız görüşü...
  33. Mutemet Arşivi Kesenek Emsan Veri Personel Sayısı Ve K300 Ve K305 Hatası Çözümü

Bendede hata veriyor.düzeltenler nasıl düzeltiyor acil yardım lütfen..
Geri
Üst Alt