Arama sonuçlarınız

1. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Ömür hocam,excelde yaptın bordronu öyle mi?benim 5510 sonrası genel bütçede 144 döner sermaye 34 saglık personelim var.ayrım yok dimi.tüm sağlık personeli için yapacaz.elden yapacaz.ben temmuz ayının fiili hizmetini yapmıştım.bunu ek ten bildirecem dimi.sordum ama anlaşılamadım galiba röntgen...
  2. Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli 4B sözleşmeli fiili hizmet zammı KBS den yapılabilir mi

Çok tesekkürler.son bi soru bu konuda.sadece bildirge yapacaz??ben bildirgeyi vermiştim.iptal edip sşzin anlattığınız gibi bildirge verecem.memurlar daki gibi bordro ve ödemr emri yapmıyoruz sadece bildirge veriyoruz.dogru anlamışmıyım??
  3. Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli 4B sözleşmeli fiili hizmet zammı KBS den yapılabilir mi

Kafama takılan şu;4b li personelin maaşında %22 prim kesintisi yapılması gerekiyordu.ama yapmadık.çünkü agustos ayında çıktı duyuru.ona ragmen yinede fiili hizmet ödeyecekmiyiz.bunu anlamadım ben.Bordro kbs den yapılmıyo,çünkü temmuz ayı fiili hizmeti ödedim.açmıyo.elden yaparım.direk...
  4. Çözümlendi | Kilitli Sağlık personeli 4B sözleşmeli fiili hizmet zammı KBS den yapılabilir mi

4b li personelin girişi nasıl yapılacak Kbs den...
  5. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Ömür hocam biz röntgen petsoneline ödüyorız ya fiili hizmet.bunun içinde ayrı yapacakmıyız.yoksa zaten onlara ödendiği için onların dışındaki ssglıkçılara
  6. Çözümlendi | Kilitli Taşeron'dan Kadroluya Geçerken Emekli Olanların Ödemeleri

Tuğrul bey emekli olacak işçinin tüm çalışmışlığın kıdem tazminatı mı ödenecek.yoksa kadro gectikten sonraki kısmı mı?ve başka bi ödeme de yok ??
  7. Çözümlendi | Kilitli 6 Gün Raporlu Maaş İşlemleri

Tuğrul bey.siz hastalık yardımını ayrımı gösteriyorsunuz.Normalde kişinin bürütü 2195,11, 5 gün rapor almış bunun 2 günü ödüyoruz.ben hesaplamayı şöyle yapıyorum.2195,11/31*28=1982,68.kişinin bürütü.yanlış mı?? bordroda ayrı bir sütun yok belirtmek için.çkys den yapıyorum maaşı
  8. Editörün Seçimi Doğum Yardımı Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Halil bey bugün beni bunun için aile ve sosyal politikalar müdürlüğünden aradılar.baska kurumdaki kadroya gecen işçilerin kurumları ödüyo dogum yardımını.siz niye ödemiyorsunuz dedı.biz böylr bir ödeme yapmıyoruz dedim.ama toplu sözleşmede dogum yardımı var.ama mevzuat uygulanır diyo.bu nedemek...
  9. Editörün Seçimi Sürekli İşçi Rapor Parası Hesaplama-Rapor Parası

sgk nın ödediği iş göremezliğin2/3 den kalan 1/3 ün ödemesini yapıyormusunuz.
  10. Editörün Seçimi Sürekli İşçi Rapor Parası Hesaplama-Rapor Parası

Tugrul hocam.bu işçilerin rapor ödeme işleri kafamı karıştırıyor.sgk ya sordum.onlarda tam bişey bilmiyorar.anladığım ve yapmayı düşündüğüm uygulamayı size anlatmak ve yorumunuzu almak istiyorum.sgk nın bana dediği kişi kaç hün rapor aldı ise o kadar eksik gün bildirecek.ve eksik prim...
  11. Çözümlendi | Kilitli Arefe Günü x3 yevmiye

Arefe günü resmi değil idari izin diye biliyorum.bu nedenle farklı bir ödeme olmaz diye düsünüyorum.
  12. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin, Analık İzni, Askerlik, Rapor Da İkramiye Hesaplaması

Tugrul bey ben de size desem ki 13 günlük tediye için gün hesabına gidilirmi. Söyleki,kişi 18 mayıs da 4 ay ücretsiz izne ayrılmış.ben tediyesini kaç gün olarak yapacam.
  13. Mutemet Arşivi Geçmişe dönük fiili hizmet zammı hesaplama.

Tuğrul bey bu linki açamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.geçmiş yıl fiili hizmet ödemesi yapacam.1995 yılı.
Geri
Üst Alt